Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 možno áno.. ale pred 2 dňami som mala takýto.. takže to slabne /i keď rôzne značky/ 😒 tebe držím palce, nech sa ti ten "duch" zmení na / 😊🍀✊
@daniela2227 skús zajtra ráno urobiť taký istý ako tento test. Mne sa tie kazetové nepáčia. Vcera večer som robila jeden taký, 10 a úplne biely a dnes toto na palickovom 25kovom. Treba fakt robiť rovnaké, aby si videla rozdiel 🙂
@marion30 dakujem krasne. Ja som tiez dufala, ale kedze miniduch nic neznamena, tak az teraz sa tak oficialne tesim 🙂
@kikusha2212 .zajtra už mám mať ms 😏 tak počkám 😒
@daniela2227 to je rozumne. Držím palceky, aby neprišli 🙂
@kikusha2212 dakujem 😊
@kikusha2212
@daniela2227
Tak som nevydržala samozrejme 🤷🏽♀️ Čínske testy a maybe baby. Ten maybe baby som si robila ráno skoro a zabudla som ho odfotiť ked bol ešte mokrý 😄 ale nechápem preco má prestali bolieť prsia.
@c_est_la_vie Presne ako u mňa a veru sú dve fazulky🥰
Ale ja som po stimulke tak je to iné, keď si prirodzene tak je malá pravdepodobnosť 🙂
A gratulujem❤
@bibg no vidíš, vyzerá to veľmi dobre 😊
@katkaba1 no u nas mal byt moj brat z dvojiciek, ale mamina mala nejake komplikacie a “dal to” iba on. Ale mne kludne staci 1 dietatko.
A ako prezivas ty tie dvojicky? Su uz nejake extra komplikacie? Predsalen, tie dve deti musia viac tlacit na mechur atd.
@kikusha2212 dúfam že to dobre dopadne 🙂 ten tvoj 25 kovy vyzerá veľmi sľubne. Skus ešte nájsť 10tkovy 🙂 dúfam že sa nám obom zadarilo a budeme tehulkovat spolu 😄 na diaľku ✊✊✊✊ veľmi nám držím všetky 4 palce 😄
@c_est_la_vie nemáš za co🤗 také čiarky som mala tiež. MS už mala dôjsť?
@bibg no huraaaaaa 🙂
@timina22_09 tak už keď si aj na tt duchovia tak je už pozitívny aj ovulak 🙂 už len aby to dobre dopadlo 🙂
@bibg dopadne,neboj sa 🙂 ver svojmu babatku.
@c_est_la_vie Tak nejaká šanca na dve predsalen je😊 Hlavne nech je/sú zdravé❣ ostatné nie je podstatné.
Vieš čo, ja som sa toho veľmi bála a ani neodporúčali lebo som dosť chudá ale nám sa roky nedarilo takže nakoniec už som to brala tak, že pri dvoch väčšia šanca, že sa aspoň jedno uchyti a teda radšej dve naraz ako ani jedno. A uchytili sa obe ❤ malo to tak byť❤
Ku podivu znášam to napriek všetkemu velmi dobre, zaklopem. Aj Dr sa čuduje, zlatý😂 Tlak mi občas blbne ale tak je to pre telo záhul tak som rada, že "len" toto mi robí zle. Začali sme 5.mesiac a zatial aj bruško mám len take mini-pidi🥰
@kikusha2212 krásny 25tkovy test zajtra už budú ciarky silnejšie
@c_est_la_vie neskutočne ti vybehla druhá ciarka juuuj paráda nech je všetko ok aj u teba ✊🍀
@bibg testiky máš krásne a pepino ma vážne malo farbiva a keď už na ňom máš čiarku tak je to jasné 😊😊 držím palce aby silneli
@daniela2227 ja by som ba tvojom mieste ešte skúsila test čo včera predsa len kazdy ma inu citlivosť a ešte nič nemusí byť stratené držím palce nech je to tam
@marion30 az za 3 dni praveze, este som len 11 dpo a duchujem od 9 dpo.
@bibg verím, že áno 😊 a ty už to máš podľa mňa isté 😊
@lusyc no trosku mi hrablo 😄 ale čínsky mám už posledný a pojdem kúpiť nejaké s ktorými dotestujem dokonca. 🙂
@naty1987 Ďakujem pekne 🙂 no dúfam aj ja 🙂
@kikusha2212 Ešte nieje nič iste 🙂 až keď dr potvrdí ani sa moc netešim i keď hreje má pri srdiečku trosku 😄 ešte stále mám 3 -4 dni predsebou.
@bibg ja viem, ale to už dáš a s úspešným koncom 😊 mne tak napadlo, ovulaciu sme mali naraz, ms nečakáme skoro v ten istý deň, ešte by sme aj naraz mohli rodiť 😊😊 nech nám to pekne vide a testiku tmavnu pekne ďalej 😊
@kikusha2212 to by bolo super 😄 ja mám dostať 13 ms. A keď som to rátala na tehotenskej kalkulačného tak okolo 20. Októbra by som mala rodiť ak by mi teraz tehu vyšlo 🙂

@bibg tak to je este dost casu..tie čiarky si mala naozaj nádejne..Držím palce ✊🍀