icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
27. dec 2014

@myriada
@somtoja13
len ta posledna fotka bola fotena az po 10-15 min. 🙂 neviem ci sa to uz rata 🙂 dalsi test urobim v stredu a dam vvediet 🙂

somtoja13
27. dec 2014

@veronikax aj ja som nefotila hned tuez mohlo byt zo desať minút a tehotna som čiže všetko môže byť tak ako si prajes 😀

red_kika
27. dec 2014

@somtoja13 asi na silvestra.. to budem 16dpo

somtoja13
27. dec 2014

no ja som 15dpo a uz mi ukazalo 🙂 ale ak pockas nic nestratis ;)

chorucka
27. dec 2014

@veronikax kanalik nesvieti 😉 nema preco svietit lebo ak niesi tehu tak na kanaliku sa farbivo nezafarbí a tím padom nesvieti ale ak si tehu co si myslim ze si tak na kanaliku sa farbivo tehu mocom zafarbí a potom svieti podla intenzity hcg v moči a podla druhu testu Držím palce 😉

chorucka
27. dec 2014

@veronikax ja si myslim ze je jedno či ten test je po 5minutach alebo po hodke ak je baba tehu tak ta ciarka ostane na teste len po zaschnutí sa zmení farba 😀

red_kika
27. dec 2014

@somtoja13 aj dnes by mi ukazalo si myslim..ale chcem este pockat 🙂

somtoja13
27. dec 2014

@red_kika jasne istota je istota 🙂

veronikax
27. dec 2014

@chorucka takto to je na negative 🙂 uz len vydrzat netestovat do stredy...a pevne verim...ze bude krajsi rozdiel ;)

chantalka86
27. dec 2014

@veronikax, myslim ze ta druha ciarka je pekne viditelna aj bez negativu 🙂 drzim palce a aby si vydrzala aspon 2 dni 😀

veronikax
27. dec 2014

@somtoja13
@chorucka
@chantalka86
prve tehu som testovala az po meskani 🙂) behali sme po festivalich...tak ani nebol cas 🙂) az nechapem...aka som teraz nedockava 🙂)) horsie ako male decko 🙂))

veronikax
28. dec 2014

@chantalka86 dnes rano som to vydrzala...a nerobila 🙂))) dufam ze to tak pojde do stredy ;) Bude to trapas...ak nakoniec dojde ms...a ja tu traposim s imaginarnymi ciarkami 🙂))

red_kika
28. dec 2014

tak ja pekne pokracujem 🙂 silnie..som stastna prestastna
drzim vsetkym nadejnym tehulkam palce!!!!

17alisha
28. dec 2014

zienky, dnes som asi 18 dpo, 5 den mi meska mrcha a test uplne biely...spravila som z neho aj negativ a na nom nieco vidim...mam len vidiny, alebo sa tam isto nieco rysuje?

red_kika
28. dec 2014

@17alisha na tom negative vidim asi nieco....ked volnym okom aj nieco mozes vidiet, ale potom na fotke to nieje vidno...to uz som aj ja mala.
asi budes musiet len cakat co sa bde diat

17alisha
28. dec 2014

@red_kika a kedy ti ukazalo viditelnu ciarku? mna toto stve, ze nektore zienky tu uz 10dpo machruju ciarkami, este im ani mrcha nemeska a ja stale nic ☹

fifitko25
28. dec 2014

@red_kika 😵 😵

piacere
28. dec 2014

@17alisha na negatíve vidieť aj kanálik, ktorý na obyčajnom zábere nemusí byť viditeľný. Môžeš ešte test rozobrať, zbaviť ho toho plastu, bude ten prúžok lepšie vidieť, ale podľa mňa je test negatívny. Ak vieš na isto, že si 18dpo (teda vieš presne, kedy bola ovu), tak na tak vysoký dpo v prípade tehu už musí byť test pozitívny. Jedine, že si mala posunutú ovuláciu a v skutočnosti nie si 18dpo, ale menej 🙂 Držím palec.

piacere
28. dec 2014

@17alisha machrujú 😀 Zlatá 🙂 Ja som napr. pri prvom mala na 10dpo (3 dni pred termínom mrchy) koľajnicu jak z BA do KE, baby ma presviedčali, že to budú dvojky. Takže ak by som robila prvý test na nejaký 8dpo, už by bol zaručene aspoň duch. Z toho vyplýva, že vajko sa muselo veľmi skoro uhniezdiť, čo mi potvrdil aj graf BT, ktorú som poctivo merala a implantačný pokles som mala v grafe na 5dpo 😉
Pri druhom som mala ledva viditeľného ducha na 13dpo, takže na 10dpo by som mala test zaručene negatívny ešte.... Všetko záleží od uhniezdenia vajíčka, niektoré sa môže uhniezdiť až na 10-11dpo a to vychádzajú ledva duchovia na ten 13-14dpo....

Meriaš BT ?

veronikax
28. dec 2014

@red_kika kraaasne zosilnela ;) gratulujem ;)

17alisha
28. dec 2014

@piacere BT nemeriam, ale mala som hlien jak pri ovulke, tak podla toho som si odpocitala...alebo je mozne, ze prisla ovulka neskor ako som mala vytok? to sa mi nejako nezda...keby aspon ta mrcha prisla...ale takto uz zacinam ma obavy, ci tam nemam nejaku cystu...

piacere
28. dec 2014

@17alisha ak si vieš odsledovať hlien, tak by to +/- malo sedieť. Mrchu ti môže oddialiť aj stres. Popr. skús inú značku testu. 😉

red_kika
28. dec 2014

@17alisha. Dnes som 13dpo... Az dnes vidno fakt ciarku... Vcera bol este len duch

jaruska18
28. dec 2014

Ahojte, dnes som 49 dc..ovu som do 35 dna nemala, robila som ovu testy a negativne. Potom som uz nerobila. Vcera som robila test..je tam nieco? :/

17alisha
28. dec 2014

@piacere vyskusam este do zajtra pockat, rano spravim test a ak nic, tak skocim k dr. na vyvolavacku 🙂

veronikax
28. dec 2014

@jaruska18 nemas odfotene na svetle?? Lebo takto nic nevidno :/

somtoja13
28. dec 2014

@red_kika gratulujem aj ja son trosku posilnela..teda narozdiel rano vecer je obrovsky 🙂 drzim palceky nech sa dari naďalej ;)

somtoja13
28. dec 2014

@17alisha ahoj no mne sa tam trolilinku nieco zda ale nato ze ti mešká MS je to fakt slabucke, skus zmenit test alebo rovno na gyndu a budes mat istotu 🙂 drzim palce

chantalka86
28. dec 2014

@jaruska18 ja tam nič nevidím ☹

veronikax
28. dec 2014

@somtoja13 kedy ti lepsie vidno ciarku? 🙂 z ranneho alebo vecerneho? 🙂 posledna foto je kraaasna ;)