Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
no ja som 15dpo a uz mi ukazalo 🙂 ale ak pockas nic nestratis ;)
@veronikax kanalik nesvieti 😉 nema preco svietit lebo ak niesi tehu tak na kanaliku sa farbivo nezafarbí a tím padom nesvieti ale ak si tehu co si myslim ze si tak na kanaliku sa farbivo tehu mocom zafarbí a potom svieti podla intenzity hcg v moči a podla druhu testu Držím palce 😉
@veronikax, myslim ze ta druha ciarka je pekne viditelna aj bez negativu 🙂 drzim palce a aby si vydrzala aspon 2 dni 😀
@somtoja13
@chorucka
@chantalka86
prve tehu som testovala az po meskani 🙂) behali sme po festivalich...tak ani nebol cas 🙂) az nechapem...aka som teraz nedockava 🙂)) horsie ako male decko 🙂))
@chantalka86 dnes rano som to vydrzala...a nerobila 🙂))) dufam ze to tak pojde do stredy ;) Bude to trapas...ak nakoniec dojde ms...a ja tu traposim s imaginarnymi ciarkami 🙂))
@17alisha na negatíve vidieť aj kanálik, ktorý na obyčajnom zábere nemusí byť viditeľný. Môžeš ešte test rozobrať, zbaviť ho toho plastu, bude ten prúžok lepšie vidieť, ale podľa mňa je test negatívny. Ak vieš na isto, že si 18dpo (teda vieš presne, kedy bola ovu), tak na tak vysoký dpo v prípade tehu už musí byť test pozitívny. Jedine, že si mala posunutú ovuláciu a v skutočnosti nie si 18dpo, ale menej 🙂 Držím palec.
@17alisha machrujú 😀 Zlatá 🙂 Ja som napr. pri prvom mala na 10dpo (3 dni pred termínom mrchy) koľajnicu jak z BA do KE, baby ma presviedčali, že to budú dvojky. Takže ak by som robila prvý test na nejaký 8dpo, už by bol zaručene aspoň duch. Z toho vyplýva, že vajko sa muselo veľmi skoro uhniezdiť, čo mi potvrdil aj graf BT, ktorú som poctivo merala a implantačný pokles som mala v grafe na 5dpo 😉
Pri druhom som mala ledva viditeľného ducha na 13dpo, takže na 10dpo by som mala test zaručene negatívny ešte.... Všetko záleží od uhniezdenia vajíčka, niektoré sa môže uhniezdiť až na 10-11dpo a to vychádzajú ledva duchovia na ten 13-14dpo....
Meriaš BT ?
@jaruska18 ja tam nič nevidím ☹

@myriada
@somtoja13
len ta posledna fotka bola fotena az po 10-15 min. 🙂 neviem ci sa to uz rata 🙂 dalsi test urobim v stredu a dam vvediet 🙂