icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

niky1141997
24. feb 2020

@jazlyn Ahoj...ano dnes uz 3 deň🤷‍♀️

jazlyn
24. feb 2020

@niky1141997
Neviem vidim obryz ciarky aj tak ides tusim 25 na gyndu ze

kukurica77
24. feb 2020

@jazlyn ahoj,ja mam tiez krvacanie mimo cyklu aj so zrazeninami,moze to byt sposobene cystou a polypmi,ja idem kvoli tomu na kyretaz...tabletky ber rano a vecer,nie 2 naraz,su to hormony,trocha bude trvat kym ti zaberu,mne pomohol ibalgin na zmiernenie krvacania,musis mat kludovy rezim,aby sa krvacanie nespustilo este silnejsie...

niky1141997
24. feb 2020

@jazlyn Ano idem zajtra.Hádam nedostanem aby ma mohli vyšetriť🙏🤔

jazlyn
24. feb 2020

@kukurica77 konecne sa niekto ozval kto ma podobny problem a kto neutoci ako keby som si sama vybrala Ze budem krvacat mimo cyklu moj cyklus bol ok ale v decebri sa to zacalo najprv ms meskala a potom bola zase 2 tyzdnova potom
Pauza a od januara krvacam az do teraz
Dnes som
Konecne dosla na sk bola som v UK lekar sa k tomu nevyjadril
Nijak dal mi tabletky ze krvacat prestanem a
Potom dostanem normalnu ms a mali by sa potom hormony upravit umna to nieje nic neobvikle
Kedze mam PCOS
Pred pol rokom som podstupila IVF ale prestimulovali ma stalo sa skoro kazdej ktora ma PCOS sa to stava takze som mala velmi Zväčšené vajecniky ... dnes mi ale povedal Ze mam lavy
Zväčšené
Neviem ci je to este stale tym alebo proste len mi hormony sa buria nepovedal ze je velky len trosku
Zväčšeny takze neviem co si mam mysliet ... keby ze tam nieco vidi tak ...
By to zrejme povedal.. a konecne pojdem na vklad odlozila som to
Lebo som sa nato potych hormonoch necitila

niky1141997
24. feb 2020

@jazlyn Chudiatko😓😓To ma mrzí.Moja mamina takto krvácala na pohotovosti ju vysmiali ze je isto tehotna a ze co tam robí.A potom jej zistili že ma 6cm cystu🤦‍♀️Tiež brala nejaké lieky 10dní na zastavenie krvácania lebo doslova z nej lialo.Potom uz chvalabohu dobre a normálne sa jej aj ms upravila.Držím palce aby ti to prešlo a bolo ti lepšie🙏🙏❤

jazlyn
24. feb 2020

@niky1141997 ti poviem ze som ani sajnu nemala coto je byt prestimulovana som si myslela ze baby prehanaju... ale take bolesti neprajem nikomu vazne to bolo hrozne nevedeli sa mi k lavemu vajecniku dostat tak tam asi pomne skakali pod narkozov
Cely cas som vraj preplakala ani si nato nespominam a po vsetkom asi tyzden som lezala
V posteli

A teraz zase mi ten cyklus blbne teraz kedy som uz konecne odhodlana na vklad

kukurica77
24. feb 2020

@jazlyn u mna nevedia zistit preco vlastne krvacam,myslia si,ze je to z cysty a polypov-teda ja aspon dufam,ze to je ta pricina.Ja musim pravidelne brat duphaston,aby som sa v polke cyklu nerozkrvacala...tiez to mozu byt hormony,ale vsetky vysledky mam vraj v norme,akurat progesteron mam velmi nizky a z toho vychadzam,ze asi ani neovulujem.Potrebujem vsak zistit,ci mam vajecniky ok,tak dufam,ze popri kyretazi mi spravia laparku aby kukli na vsetko a povedali co a ako.

kukurica77
24. feb 2020

@jazlyn inak,po stimulacii sa casto stava,ze zena z hormonov ma rozne cysty...takze moze to byt

kikusha2212
24. feb 2020

@bibg ahoj. Ako ti je? Bolesti ustúpili?

maciatko950
24. feb 2020

@ancovicka21a ahoj ako neskusala si ten digi test

miska_hryzka
24. feb 2020

@kikusha2212 pripájam sa ako sa cítiš @bibg?

bibg
24. feb 2020

@kikusha2212 ahoj 🙂 lepšie, bolesti ešte večer ustúpili. Odvtedy mám len trosku taký tlak ale inak všetko v pohode. Uvidim ako mi bude keď tak pojdem k dr skôr. Ďakujem za opýtanie 🙂

kikusha2212
24. feb 2020

@bibg som veľmi rada, ze uz si na tom lepsie. Neboj, všetko bude v poriadku, mozno sa tam len drobatko uz tlaci, tak silnejsie roztahuje maternicu 😁
Ja uz mam termin prvej kontroly, dnes som sa zastavila za doktorkou a teda pockam si do 16.3.

miska_hryzka
24. feb 2020

@bibg
@kikusha2212 ja už mám tiež termín na stredu dnes som volala s gynekológom.

kikusha2212
24. feb 2020

@miska_hryzka potom sa pochvál 😊

miska_hryzka
24. feb 2020

@kikusha2212 ešte nič nebude ani vidieť. Ani som nechcela tak skoro ísť, ale volala som dnes s lekárom a tým, že pri dcérke až do tretieho mesiaca som brala Duphaston, tak musím asi aj teraz.

kikusha2212
24. feb 2020

@miska_hryzka tak ale pozrie ta, krv asi aj zoberie. A co ty vies, mozno uz nieco bude vidno 😊
No tak to ano, netreba nic podcenit a pre istotu nasadit lieky

ancovicka21a
24. feb 2020

@maciatko950 neskusala..ms sa rozbehla,ale taka uplne slabucka..ale uz kaslem na testovanie,v pondelok idem na predoperacne,tak ich poprosim,nech mi daju krv aj na hcg otestovat..a potom sa uvidi..

bibg
24. feb 2020

@kikusha2212 ďakujem, no ja dúfam že je to všetko ok, mám take zmiešané pocity a neviem či ísť k dr alebo to nechať tak. Radšej 100 krát zbytočne ako raz a neskoro. 😏 ja som aj pri synovi brala lieky na udržanie lebo som začala krvácať tak neviem :/ uvidim ako budú ďalšie dni. Fuu až 16? Sak to už budeme v 9-10 týždni. Dosť neskoro. No každopádne dúfam že sa máš dobre. A dúfam že bude všetko ok 🙂

@miska_hryzka Držím palce 🙂 potom sa ozvy. 🙂

kikusha2212
24. feb 2020

@bibg ake zmiesane pocity mas? Nieco sa ti nezda? Intuícia je veľmi silna vec, nepodcen to prosim ta.
Ja sa mam skutočne dobre. Akurát vcera som mala neznesiteľnu migrenu cely den, a ta unava ma hneva. Inak ani bolesti nejaké nemám, len slabucke obcas aj nejake pichnutie. No ja viem, uz budem 9tt vtedy, ani krv mi nezobrala nic, akurat uz mam online tehotensku knizku 😅🤦 a vlastne len podla mojich slov, ze mam pozitívny test

bibg
24. feb 2020

@kikusha2212 akoze cítim všetko, že som tehotná a tak :D mám príznaky stále ale tak mám strach trosku :/ online knižku? To tam take máte? 😄

kikusha2212
24. feb 2020

@bibg aha, no ten strach mame všetky 😁 aj ked by sme si ho mali odpustiť, nejde to a uz nikdy ten strach nezmizne. O deti sa kazda milujúca matka boji cely zivot 🥰
Tu je všetko online, ale ze úplne všetko. Vôbec sa tu nebehá po uradoch a ak aj nahodou niekto musi, tak maju perfektne prepracované systémy a nikde sa necaka, ani u doktorov.

c_est_la_vie
24. feb 2020

Kocky musim sa pochvalit. Dnes som bola na kontrole u lekara ( cez vikend som spinila, tak strasne stresy). A nastastie to bola asi iba prasknuta cievka. Babatko ma ukazkove rozmery na svoj “vek” a dokonca mu uz v 5t+ 6 dni bije srdiecko.
Normalne placem od stastia, po MA spred roku, kedy som sa 2 tyzdne strachovala kedy zacne srdiecko bit to prislo takto skoro a necakane. Nadherny pocit a prajem ho kazdej 🙂

marion30
24. feb 2020

@c_est_la_vie krasne,gratulujem🙂🙂

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
bibg
24. feb 2020

@kikusha2212 tak to je čistá závisť 😄 tu na sk sa nedá nič vybaviť online.

@c_est_la_vie Gratulujem 🥰🥰 a to si 5+6 podľa utz? Alebo? Lebo ka som podľa ms 6+3 🤷🏽‍♀️

katkaba1
24. feb 2020

@niky1141997 Testy máš negatívne.

miska_hryzka
24. feb 2020

@bibg
@kikusha2212 to ste dosť popredu odo mňa ženy 😯 ja len 4+4tt

kikusha2212
24. feb 2020

@miska_hryzka ja som 5tt+3 podla ms. my sme tu tak nejak po tyzdnovych odstupoch ako som si všimla 😁