Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax čakanie do stredy bolo nakoniec zbytočne?
@chantalka86 dnes som skusila test... a je biely 🙂 takze asi isto pride ms 🙂 pockam na nu ...aaa dalsi test.. az keby nahodou meskala 🙂 buduci mesiac uz len ak meskat bude 🙂 este mi ostalo par testov.. tak nech vsetko zbytocne neminiem :DD nevadiii :D aspon nas zase caka zabavne snazilkovanie :D
Aha, no tak to má mrzí @veronikax. Ale máš pravdu 🙂 hlavne nech sa to podarí.
😀 pozerám že na fóre už duplom nič nevidno
@chantalka86 nejde to lepsie odfotit je troska taka rozmazana
@kristinka28 asi je to to najlepšie ako dokážem odfotiť, ešte som ju skúsila upraviť a pridala som ešte jednu ale asi nič z toho tentokrát
@chantalka86 zatial nic ja tam nevidim uz ti meska mrcha
babenky -podelim sa s vami-mozno to niektorej pomoze- rok sme sa pokusali o mimino,neslo to... v poriadku som bola ja aj partner... nakoniec mi doki predpisala antikoncepciu na 3 mesiace -otehotnela som hned druhy mesiac po vysadeni antiky... snad aj vam sa to coskoro podari 🙂 drzim vam vsetkym prsteky a z celeho srdca vam zelam ,aby ste si aj vy nasli vytuzene 2 ciarky
@chantalka86 ani ja tam zatial nic nevidim.... ;/ drzim palce.. nech sa coskoro objavi ;)
11 dpo, vidite tam ducha?
@vevericka13 co si tam je 🙂
@zuzi0911 urobim dalsi zajtra, tento bol robeny naobed, tak velmi by som chcela
@vevericka13 ano vidime 🙂 ja som na 11 dpo musela veelmi hladat, ale nasla som 😎
joj baby ja uz fakt neviem som asi 18 dpo , ms meska stale od soboty , ziadne priznaky zeby mala prisť ziadne bolesti podbruska ani prs,, az na strasnu unavu som vyspata ale aj tak som unavena ,, dokonca som si dnes pozerala krcok maternice .. mam ho tvrdy , uzavrety a lahko dosiahnutelny ... test som si robila dala som tu uz fotku ,,, ale tesik bol robeny podvecer ,, zajtra rano si spravim druhy ale ja uz nevydrzim ,, neviem nacom som som z toho na nervy :( ...
@vevericka13 ano,aj ja tam vidim ducha ,drzim prsty nech silneje palicka 😉
@laauraa nemas doma nejaky zvysny ovu test. Ja som mala uz 3 ci 4 dni pred MS pozitivny ovu test. Mala som tusenie (neviem preco, lebo som nemala ziadne priznaky a skusali sme iba prvy mesiac), ze by som mohla byt tehotna, tak som urobila ovu, lebo na tehu test bolo este skoro. Som si slubila, ze ten az v den vynechania. A v den vynechania mi uz ukazalo aj ciarku (aj ked slabu na tehu teste). Je to celkom dobre voditko. Drzim palce, nech mate na Silvestra co oslavovat
@julypetkova dakujem
@mucuinka nemam praveze ovu test ,, :( ..no mne meska uz od soboty resp. 3 den mi meska .. test som si robila tehu,,, skus pozriet vyssie som ho dala , mne sa zda na negative ze tam je slaby dusik ... ale ja uz neviem fakt .. co si mam mysliet robila som ho vcera podvecer ,, skusim este zajtra rano co ukaze ale ja fakt neviem uz ,, ale ked nic tak skusim mozno ten ovu este ale neviem ci stihnem zajtra kupim mame toho strasne vela .. dakujem 🙂
@laauraa Nepatraj po duchoch, aj ked viem, ze si zvedava. Su matuce 🙂 test som pozerala, mozno tam aj nieco je, ale tazko povedat, fotky skresluju este viac. Ak tam ma ciarocka byt, bude tam aj o tri dni. A to, ze nemas ziadne priznaky neries. Ja som nemala ani len zvacsene prsia ani v 6 tyzdni 🙂 Ked som to oznamovala mamine, tak mi ako jednu z prvych veci povedala, ze ved ani prsia nemas 🙂

@wejti mari sa mi ze na tom negative nieco vidim, ale na to ze ti uz 2dni meska, je to podla mna dost malo, len taky pidi dusok
@laauraa asi som slepa ale ja tam nevidim nic..ale to moze byt aj fotkou. ja som volnym okom videla na mojich ale na fotkach to bolo ako keby prec