Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laauraa dakujem, aj vam vsetko dobre a viem, ze je to tazke a mne sa to mozno hovori lahko, lebo nam sa to podarilo rychlo, ale aj tak to nezmenime. ale nemysli si, dve ciarky budu iba zaciatok 🙂 Ja si dobre pamatam, ako som si, ked uz mi testy ukazovali 2 ciarky, robila z jedneho mocu 3 rozne znacky testov naraz, aby som tomu uverila 🙂 mam ich odlozenych asi 30. A muzovi som to povedala az po 10 dnoch, ked som to spracovala v sebe a uverila a mala aspon aku taku istotu, ze je to skutocne. Drzim palce a urcite pozriem ako si dopadla
Dnes uz priblizne 19.. :(
@red_kika ved aj mne to pride divne ale ten co som si robila predtym mi tiez ukazal ducha a co vravis na dnesny ranny? Ja neviem ms meska 5 den, uz zacinam pocitovat take slabunke tlaky v podbrusku, no budem musiet počkať joj ze co bude dalej a popripade skocim sa objednat k dokymu :(
@annastasia22 no vyzerá to ako kanálik... a hlavne na tak upravenej fotke to ani nejde posúdiť, pretože úpravou fotky vytiahneš kanálikového ducha aj na zaručene negatívnom teste 🙂
Aha...tak ja uz Neviem pockam Este dva dni lebo ja som ho videla aj bez upravy tak neviem....😩
@annastasia22 iba kanalik,skus neskor a neupravuj tak foto,tazko potom sa da nieco vycitat
tak robila som si dalsie dva testy, a nic :( som 13 dpo
dnes som 30dc mavam 26až 28dnove cykly menštruaciaa zatial nikde BT je ešťe stale vysoko no test nič nula bodov neviem čo si mam myslieť robyla som sipepinu tie testy su o ničom ukazovali mi duchou na jednom uplne rozpila sa faba dnes som si urobila mamtest ja neviem čím to je že ja aj tam daco sa mi zda ale asi je too len tým že viem kde ma ta duha čiarka byt upravila som foto ale myslí že nič z toho
@vevericka13 ahoj mozem sa spytat,som tiez13 dpo dnes,presne,boli sme totiz na iui..test nerobim,bojim sa 😒 ale otaxka ci mas nejake priznaky alebo nieco..
@zuzanka2905 mne sa tam zda byt ruzovy naznak druhej ciarky,uz som tiez profik v ducharine 🙂
@jani255 no neviem ja už som mala tich čiarok a nakoniec nič z toho uvidím čo bude do rana či nahodu nepride mrcha
@zuzanka2905 ahoj,ja tam vidim dusika 🙂 a ruzovej farby 🙂 skus testnut zajtra alebo pozajtra a daj vediet 🙂
@jani255 picha ma vajecnik, mam len jeden, takze ten ma picha a bolia ma prsia, dnes mam prvy den meskania ms, ale mne niekedy aj normalne dva dni meska. pockam este dva dni a uvidi sa. v maji som mala chemicke tehotenstvo a boli mi podobne, vtedy som mala test pozitivny na 30 dc, co mam dnes, ale vtedy som nemerala bazalnu tak som nevedela, kedy bola ovulacia
@zuzanka2905 no neviem bohuzial ja nic nevidim a radsej daj original bo upravenie fotky moze skreslovat vysledok 🙂
@sibalka21 dam inu foto teraz som odfotila na nej lepsie vydno
@sibalka21 tu je foto
No pokial ti uz niekolko dni meska myslim ze by bola vifitelna aspon slabucka ciarka, ja neviem, podla mna negativne. Skus o dva tri dni. Vela stastia 🙂
@zuzanka2905 no niečo slabe ružove tam je no ja som mala taky minuly cyklus aj bt vysoku 37,1 v den ms a nič ztoho. No skus o dva dni hcg stupa obden.
@butterfly333 pozri z dnešneho rana test ale bazalka mi klesla z 37.5.na 37.2 neviem čo si mám myslieť asi čakať marchu že ?
@zuzanka2905 no vyzerá lepšie a tá teplota je v pohode ok. No ved uvidíš no rob testy obden. Alebo skus poobede niektorej ukážu lepšie poobede. Tak držim palce.
@butterfly333 mne sa zda že príde mrcha ja už mam aj krče v bruchu neni mi dobre
@annastasia22 je to hrube a je to duch

@mucunka dakujem pekne moja ,, tak necham tomu volny priebeh asi ,, co ma byt stane sa,, no len ci to vydrzim este skusim zajtra ranny test a ked nic tak uz to necham tak a uvidi sa ... si zlata vzdy lepsie ked mi niekto nieco napise ako tu sediet a cakat ci sa niekto ozve potom uplne zneistiem ,, este raz dakujem a prajem krasny Silvester a este krajsi Nový rok 🙂