Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby a dnes mi zacal taky bielo zlty vytok husty a dost ma uz druhy den pobolieva v podbrusku..nenamyslam si to..fakt to tak je..len neviem,furt sa sledujem..mali ste to niektora?naposledy som bola tehotna pred 5 rokmi a fakt si to uz nepamatam tie zaciatky😁vlastne asi preto ze to bola nehodka a nesledovala som sa
@gabca295 môže byť všetko možné Gabi, urob si ráno po dobrom spánku, inak teraz mam taky istý prípad ako ty. Som 26DC. Menzes mam tak vždy 30-31 a dnes slabá čiarocka tiež.. Uvidíme ráno. Hneď mi daj vedieť hehe. Držím palčeky 🙏🙏👌👌😍😍😍
@martuska313 presne ved človek keď to najmenej čaká alebo sa tomu proste nejak nevenuje lebo máš hlavu iných veci. Tak vtedy to vie riadne život s nami potocit ❤️🙏 držím palce na výške a keď veru aj nevyjde teraz tak určite netreba lámať hlavu a bojovať ďalej hehe 🙂 zajtra mi napíš ak si spravíš ďalší testik budem sa tešiť
@simbatko drzim prsty 🙏potom daj vediet 😍😊
@martuska313 jasne ozvem sa ĎAkujem😙
@mala_kari to by v spravach davali spravy o tom ze boli uspesne plodne karanteny v marci 😅😂😍❤
@martinka1441 ja som uz včera mala dostať MS. A stale nic. Ako sem tam mam ak 28 dňové cikly. No uvidím. Mam ešte 2 testy. Spravim si zajtra lebo do štvrtka by som nevydržala. A keďže dnes z ranného mi vyšiel slabšie ako vcera čo som robila o 14 stej tak ako keby som si dnes ani nerobila. Tak zajtra píšem 😊
@martinka1441 vies ja som vo februari cakali ci dostanem MS alebo nie a dostala som tak som poslala prihlasku na vysku na poslednu chvilu 😅😊 a len som si sledovala ovu zeaby som vedela ze kedy ju mam ale ze by sme sa ako cielene snazili nie. Mam velmi nepravidelny cyklus od 28 -42dc vzdy MS dostanem kazdy mesiac inak. A dnes som 35 dc a stale MS nikde. Takze stale verim ze nepride a urcite sa ozvem 😊 mam zasobu teraz one step testov takze asi budem testovat😅😍
Ahojte mna by zaujimalo kolko x do mesiaca mate sex ked sa snazite o male viem ze obcas je postacujuce hoci len raz v spravny cas ale ak sa nedari tak ako casto by mal mat par pohlavny styk? My s manzelom sme sa prestali uplne snazit o babo kedze sme planovali IVF zial virus nam prekazil plany a tak dufam a verim ze pojdeme az v lete a tak rozmyslam ze mame par mesiacov volnych a clovek nikdy nevie zazraky sa deju 🤞👏 lenze s manzelom mame sex len cca 2x do mesiaca co je velmi malo si myslim 🤷♀️
@martuska313 Veru, však sa do tých pôrodníc ani nepomestime 😁😁 Ale ako som vravela každej doprajem krásne Vianoce 2020 🍀🎄
@jazlyn Ahoj 😁 Keď tak nad tým premýšľam, my sme nezačali tutu častejšie, len sme sa prestali chrániť, vychádza to možno 6-7 krát mesačne. Ale každý je iný a pár by to mal podľa mňa robiť keď obom chutí, nie na silu, takže keď chuti 2x do mesiaca a je to cez ovu, prečo nie, držím palce 😁🍀✊
@jazlyn keď sme plánovali tak 13 ( samozrejme počas celého cyklu) teraz sme neplánovali a 9. ..
Ako dlho ste spolu, my 13 rokov, neviem si predstaviť, že by sme boli len 2 krát spolu... muž by bol ku mne chladný ako psí čumák 😂😂😂
Žienky, napísala som malú recenziu na One step (mám ju aj na profile), možno vám troška pomôže ak ich máte doma 🍀
Takže , tu sú moje skúsenosti s testíkmi One step z ebay (cena bola okolo 3€ za 20 kusov). Keďže mi k nim neprišiel návod, namáčala som ich na 10s, potom nechala vyschnúť na obale a do 3 min pozrela na výsledok (takto u mňa nikdy neduchovali). Testy, ktoré som mala v objednávke, mali rozličné množstvo farbiva, vidieť to podľa kontrolnej čiarky.
Prikladám foto mojich testov postupne, ovu nemeriam ale plodné dni boli pravdepodobne 12 - 14DC, mám pravidelný 28 dňový cyklus.
Tiež posielam foto testov z minulého mesiaca, všetky negatívne pre porovnanie.
Budem rada, ak vám táto recenzia pomôže a držím palčeky✊✊✊
Ja tam vidím malého ducha ale to som mala aj pred 2 dňami takého. Neviem cim to je?? Moze ro byt tym ze chodím tak okolo 4 ráno malej robiť mlieko a vzdy musím ist na záchod a rano o 7 nieje v moči dosť hormónu? Ja si to uz inak neviem vysvetliť. Dnes som 28DC a uz zopar dní sa cítim ako tehotná. Uz mam lem jeden test. Spravím ale az o 2 dni. Ak nepride MS. Či co poviete? Poraďte ja som uz stoho na prášky. Dakujem vám

@simbatko ak je do ružova, robila si podľa návodu a fotila v limite, bude to dušík, ale vyskúšaj aj zajtra, držím palčeky ✊