Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko zlatko,nepostrehla som nič..
@simbatko nic nevidim :(
@martinka1441 nevadiiii😊nabuduce dufam...
Milacik je mi to luto no toto je veru cisto negativny test. Nie je tam ani naznak druhej ciarky
@martuska313 nevadi....snad nabuduce😊
@martinka1441 je tam pekna ciarka aj jed mas dostať ms nabuduci piatok. To si ktory den ciklu dnes?? Ze mas taku peknú ciarku.
@gabca295 zlatko ja som to zle poratala včera. Menzes mam mat sobotu alebo v nedeľu. Dnes bol tiež taky dúšik na teste,ale slabší. Takže neviem od čoho to závisí. Možno sú to len nejaké hormóny. Každopádne počkám do menzes a uvidi sa. Nemyslím nato..
@gabca295 vraj aj z hormónov môžu testy duchovat a najviac pred MS. Takže môže to byť všeličo. Radšej počkam
@martinka1441 tak ja uz mam mat MS a mam väčších duchou ako ty pred MS. Moze byt ze na každom teste mám slabuckeho ducha?? Som prechladnuta ale uz mi je omnoho lepšie. Moze byt duch aj z choroby?
@gabca295 myslím ze prechladnutie s tým nič nemá.. Počkaj pár dní a uvidíš ci bude silnieť.
Ak už si mala mat, tak niekedy vedia hormóny s nami potocit alebo si naozaj tehotná, ja byt tebou skúsim test v piatok alebo v sobotu. Trpezlivosť rúže prináša
@martinka1441 ta trpezlivosť mi riadne chýba ale musim to vydržať. Mám uz len 1 test 😂 a aj tak keby som urobila skôr bude tam len duch takže počkám. Bud na MS alebo na piatok 😅
@gabca295
@martinka1441
Ak sa smiem pridat ja mam mat sobotu menzes a uz mam pozitivne 🙂
@vejuska23 urcite toto chybne nebude.. ja pri mojej prvej pred 5 rokmi som ani zdaleka nemala takuto ciarocku.. musela som ju pod svetlom hladat horko tazko :D a to mi uz meskala 4 dni menstruacia vtedy.. :D
pri druhom ktore ale bohuzial nevydrazalo som mala takuto ciarku az po 2 dnoch meskania
takze ja si dovolim gratulvoat.. tiez ocakavam aspon takuto ciarku as soon as possibile
@vejuska23 to je normalne.. napr. pri druhom sa mi stala zahadna vec. mala som divny pocit a sla som gynekologovi na hcg krv.testy, spravil a volal ze negativne.. a o 3 dni na to som si ocikala test(2 dni mi meskali) a bum, ciarocka. Tak som mu volala ze ci nezamenil testy a on ze asi prave prichadzalo k uhniezdovaniu ked som bola na testoch, takze dnes ti uz nikto nic negarantuje :D
ja som sa cely minuly tyzden pokusala a teraz mam uz takmer 3 dni bolesti podbruska, od vcera ma bolia prsia celkom dost a mam vodovy vytok.. tak snad sa aj nam zadarilo ale tak uvidime.. testovala som jak sialena a videla veci ktore nie su. musim pockat asi :D
@vejuska23 ja som ani raz nemala spinenie.. takze to necakam... len ja neviem. Mna uz daaavno takto neboleli prsia.. ani nie tak na dotyk ako take necakane tlaky v prsnikoch
plus pobolievanie az krce v podbrusku.. a vecer najhorsie.
Predvcerom ma rozplakali rodinne pripady :D to uz su silne kalibre..

Dievčatá rapiclear...Tuším že nič