Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No mam rovnakeho ducha ako niekolko co som videla poslednych par dni bud sme vsetky tehotne alebo pepino nekupovat :/ 🙂
@sunny15
@polovnicka92 to keď už ukazuje takto že deň po ovulacii tak to sila 😀 už testovať ozaj iba s nejakým iným a najskôr v deň ms 🤷 lebo len zbytočné nádeje si robiť takto a potom sklamanie
@spiruanka dakujeme, zajtra skusim iny. A Tebe prajjem to iste nech o 2 tyzdne mas kolajnicky🍀❤
@spiruanka tak ti poviem,mne ukazoval pravdivych duchov uz 10 dpo.A viem ze to bolo 4 dni pred MS lebo som 1.mala cyklus ako hodinky a za 2.som sa presne merala a mala robenu aj folikulometriu.Raz mi ukazal ducha a tehotna som nebola.Nemyslim si vsak ze to bol falosny duch.Polovica oplodnenych vajicok sa predsa vyplavi prvou menstruaciou lebo sa neprichytia dobre o stenu maternice alebo su "nekvalitne",tak to proste je,takze ak aj zachyti a MS pride to este neznamena ze bol chybny test ale ze tam "nieco" bolo,len sa to proste neudrzalo.To sa stava.Baby si potom myslia ze test duchuje,lenze on neduchuje.
@nini1010 pamätám si že som chodila 2,5 roka každý mesiac k dr kvôli folikulometrii a nič nedarilo sa aj bt merala sledovala všetko až jeden mesiac som sa na to vykaslala a vyšlo to a ešte viem že sme v ten mesiac iba raz sa "snažili" a to deň po skončení ms a podarilo sa.. vtedy to bol zázrak pre mňa 🙂
Marion30...mne sa tomu stale nechce verit test bol robeny vcera vecer a menzes mam dostat v 1.4...tak som zvedava ci sa konecne zadarilo😊
Marion30..urcite skusim zajtra alebo pozajtra to uz budem v ocakavanej ms tak dufam ze uz nepride
Ahojte.
Máte skúsenosti s testom Dr.Max 2v1?
Práve som si jeden z balenia spravila. Načítaval sa neobvykle dlho ale testovacia čiarka naskočila pomerne skoro. Čakala som na kontrolnú . Čo má ale zaskočilo je že testovacia je omnoho sýtejšia ako kontrolná. Mám to považovať za chybný test? Podozrenie na tehotenstvo mám, takze pozitívny test je uveriteľné . Ale ešte sa mi nestalo aby bola testovacia silnejšia ako kontrolná . Ďakujem

@simbatko @polovnicka97