Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@polovnicka92 ano robila 2-3dni do zadu....pozri dozadu
No mam rovnakeho ducha ako niekolko co som videla poslednych par dni bud sme vsetky tehotne alebo pepino nekupovat :/ 🙂
@sunny15
@polovnicka92 to keď už ukazuje takto že deň po ovulacii tak to sila 😀 už testovať ozaj iba s nejakým iným a najskôr v deň ms 🤷 lebo len zbytočné nádeje si robiť takto a potom sklamanie
@sunny15
@polovnicka92 držím vám palce ✊🍀 aby u vás to nebol falošný duch 👻😊
@spiruanka dakujeme, zajtra skusim iny. A Tebe prajjem to iste nech o 2 tyzdne mas kolajnicky🍀❤
@polovnicka92 ďakujem 😊😘
@spiruanka tak ti poviem,mne ukazoval pravdivych duchov uz 10 dpo.A viem ze to bolo 4 dni pred MS lebo som 1.mala cyklus ako hodinky a za 2.som sa presne merala a mala robenu aj folikulometriu.Raz mi ukazal ducha a tehotna som nebola.Nemyslim si vsak ze to bol falosny duch.Polovica oplodnenych vajicok sa predsa vyplavi prvou menstruaciou lebo sa neprichytia dobre o stenu maternice alebo su "nekvalitne",tak to proste je,takze ak aj zachyti a MS pride to este neznamena ze bol chybny test ale ze tam "nieco" bolo,len sa to proste neudrzalo.To sa stava.Baby si potom myslia ze test duchuje,lenze on neduchuje.
@nini1010 pamätám si že som chodila 2,5 roka každý mesiac k dr kvôli folikulometrii a nič nedarilo sa aj bt merala sledovala všetko až jeden mesiac som sa na to vykaslala a vyšlo to a ešte viem že sme v ten mesiac iba raz sa "snažili" a to deň po skončení ms a podarilo sa.. vtedy to bol zázrak pre mňa 🙂
Marion30...mne sa tomu stale nechce verit test bol robeny vcera vecer a menzes mam dostat v 1.4...tak som zvedava ci sa konecne zadarilo😊
Marion30..urcite skusim zajtra alebo pozajtra to uz budem v ocakavanej ms tak dufam ze uz nepride
@mamka15 vidieť 😊 držím palce
Ahojte.
Máte skúsenosti s testom Dr.Max 2v1?
Práve som si jeden z balenia spravila. Načítaval sa neobvykle dlho ale testovacia čiarka naskočila pomerne skoro. Čakala som na kontrolnú . Čo má ale zaskočilo je že testovacia je omnoho sýtejšia ako kontrolná. Mám to považovať za chybný test? Podozrenie na tehotenstvo mám, takze pozitívny test je uveriteľné . Ale ešte sa mi nestalo aby bola testovacia silnejšia ako kontrolná . Ďakujem

@simbatko @polovnicka97