Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska práveže už meškám. Testy som doteraz nerobila. Mám len každý deň extrémnu bolest prs a pocity ako na ms čo mi naznačuje možný úspech, keďže zatiaľ neprišla. Stále keď sa na ten test pozriem tak je už aj tá druha čiarka sýtejšia. A verím
Že testovacia by sa neurobila pre nič za nič ale je to cudný test
Dakujem baby, ste zlate dufam ze to naozaj vyslo😊,..v stredu skusim testnut este ras..
@mims1520 pravdepodobne tam bolo len veľmi málo farbiva a nezostalo na testovaciu čiarku 😁✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka myslíš ? Ja mám take šťastie na tieto testy pokazeno/cudne , že potom mám v hlave same konšpirácie 😂 pozrela som sa na test znova a už je to krajšie
@mamka15 vidno na farebnej foto 😊🙏
@popuska ahoj,ani nie 🤔stále rovnako respektíve už meškám, ťažko povedať či to je 1den alebo už 3dni,lebo ja som krvácala minulý mesiac a špinenie mala nonstop,a krvácanie začalo 3.3. ale len slabucko a tak silnejšie na 5.3.zacalo,no každopádne mám bolesti ako na ms tak ak nedostanem dnes tak skúsim testovať opäť ale už s iní testom,no a oddnes mám huuusty biely vytok
@mims1520 parádny je! Koľko dpo si? Ja som mala taký na 20 dpo... gratulujem 😍
@krajcovicka práveže netuším. Tento mesiac som ovulaciu vôbec nesledovala. Meska mi ms asi 6-7 dni . Orientujem sa jedine podľa poslednej ms
@123vika joj my toho mame za sebou už požehnane. Jeden mikropotrat v 6 tt po ET, jeden nevydarený KET. A teraz to vyšlo úplne prirodzene. Preto som z toho taká trosku že prestrasena. Snažíme sa cca 2 roky. Ale dost nás ako mladých ľudí poplasili v car tak sme rýchlo rýchlo šli do IVF, lebo sa nám rok nedarilo. Teraz už viem že to bolo nezmyselne

@mims1520 chybny test pravdepodobne..skus este iny..kolko dni mas do Ms?