icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
29. mar 2020
simbatko
29. mar 2020

@polovnicka92 ano robila 2-3dni do zadu....pozri dozadu

sunny15
29. mar 2020
spiruanka
29. mar 2020

Mokrý suchý s bleskom 😁😂

sunny15
29. mar 2020

@spiruanka no jasné 😁 veď u Pepina nikdy nevieš 👏ale teraz som nezohnala iné tak skúšam tieto

polovnicka92
29. mar 2020

No mam rovnakeho ducha ako niekolko co som videla poslednych par dni bud sme vsetky tehotne alebo pepino nekupovat :/ 🙂

spiruanka
29. mar 2020

@sunny15
@polovnicka92 to keď už ukazuje takto že deň po ovulacii tak to sila 😀 už testovať ozaj iba s nejakým iným a najskôr v deň ms 🤷 lebo len zbytočné nádeje si robiť takto a potom sklamanie

spiruanka
29. mar 2020

@sunny15
@polovnicka92 držím vám palce ✊🍀 aby u vás to nebol falošný duch 👻😊

polovnicka92
29. mar 2020

@spiruanka dakujeme, zajtra skusim iny. A Tebe prajjem to iste nech o 2 tyzdne mas kolajnicky🍀❤

spiruanka
29. mar 2020

@polovnicka92 ďakujem 😊😘

popuska
29. mar 2020

@spiruanka tak to vela vysvetluje

nini1010
29. mar 2020

@spiruanka Ja som.bola tehotna 4 krat a kym doslok 4.tehotenstvu to bolo 15 mesiacov pokusov a teda veeelmi dobre mne tento priemysel zarobil a teda ja som s pepino nikdy zlu skusenost nemala.

spiruanka
29. mar 2020

@nini1010 veď práve..keď som bola tehotná pred 10timi rokmi tak mi pepino ukázal peknú čiarku deň pred ms a žiadnych duchov nerobil bolo to vždy jasné že buď biely alebo čiarka 🤷

popuska
29. mar 2020

@spiruanka pocuvaj ale ty nemozes byt fakt tehotna? Lebo sa mi nezda totok.ja aninz daleka takeho ducha

nini1010
29. mar 2020

@spiruanka tak ti poviem,mne ukazoval pravdivych duchov uz 10 dpo.A viem ze to bolo 4 dni pred MS lebo som 1.mala cyklus ako hodinky a za 2.som sa presne merala a mala robenu aj folikulometriu.Raz mi ukazal ducha a tehotna som nebola.Nemyslim si vsak ze to bol falosny duch.Polovica oplodnenych vajicok sa predsa vyplavi prvou menstruaciou lebo sa neprichytia dobre o stenu maternice alebo su "nekvalitne",tak to proste je,takze ak aj zachyti a MS pride to este neznamena ze bol chybny test ale ze tam "nieco" bolo,len sa to proste neudrzalo.To sa stava.Baby si potom myslia ze test duchuje,lenze on neduchuje.

simbatko
29. mar 2020

@sunny15 vidim naznak//.....🙏

spiruanka
29. mar 2020

@popuska neviem 😕 myslím že je to nemožné aby takto skoro by malo ukázať tehu..ms mám dostať až za 12 dní

spiruanka
29. mar 2020

@nini1010 pamätám si že som chodila 2,5 roka každý mesiac k dr kvôli folikulometrii a nič nedarilo sa aj bt merala sledovala všetko až jeden mesiac som sa na to vykaslala a vyšlo to a ešte viem že sme v ten mesiac iba raz sa "snažili" a to deň po skončení ms a podarilo sa.. vtedy to bol zázrak pre mňa 🙂

popuska
29. mar 2020

@spiruanka a neni mozne ze si otehotnela celkom pred poslednpu MS?byva MS aj v tehotenstve slabsia

mamka15
30. mar 2020

Prosim vas vidite tam nieco?? Kamoska my tvrdi ze ona vidi mne sa ta ciarka zda uplne slabulinka, dokonca my kamoska upravila ten test tak neviem tak neviem nakolko s testamy nemam vela skusenosti....

marion30
30. mar 2020

@mamka15 na tej farebnej foto vidím pekne👍 držím palce ❤️

marion30
30. mar 2020

@mamka15 treba skúsiť ešte zajtra ráno alebo pozajtra

mamka15
30. mar 2020

Marion30...mne sa tomu stale nechce verit test bol robeny vcera vecer a menzes mam dostat v 1.4...tak som zvedava ci sa konecne zadarilo😊

marion30
30. mar 2020

@mamka15 tak ťa čiarka by aj pasovala,tiež som mala také dva-tri dni pred ms, zajtra bude ešte silnejšia👍prípadne skús iný test ak máš napr.mamatest,také niečo, tento čo si robila ukazuje slabsie

mamka15
30. mar 2020

Marion30..urcite skusim zajtra alebo pozajtra to uz budem v ocakavanej ms tak dufam ze uz nepride

popuska
30. mar 2020

@mamka15 jasne..krasne.budes tehu

spiruanka
30. mar 2020

@popuska neviem..aj tak budem testovať neskôr 😊 mám čas 🤗

daniela2227
30. mar 2020

@mamka15 vidieť 😊 držím palce

mims1520
30. mar 2020

Ahojte.
Máte skúsenosti s testom Dr.Max 2v1?
Práve som si jeden z balenia spravila. Načítaval sa neobvykle dlho ale testovacia čiarka naskočila pomerne skoro. Čakala som na kontrolnú . Čo má ale zaskočilo je že testovacia je omnoho sýtejšia ako kontrolná. Mám to považovať za chybný test? Podozrenie na tehotenstvo mám, takze pozitívny test je uveriteľné . Ale ešte sa mi nestalo aby bola testovacia silnejšia ako kontrolná . Ďakujem

popuska
30. mar 2020

@spiruanka normalne som zvedava ci by dnes bolo o trochu silnejsie..fakt haluz ze 1 den po ovulke