icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

popuska
2. apr 2020

@sunny_g gynda nic neuvidi este..ale spomen jej to urcite a daj vediet

sunny_g
2. apr 2020

@popuska okej, dám vedieť ☺️

popuska
2. apr 2020

Baby a aky mate krcok?ja mam tvrdy nizko a zatvoreny..neviem co to znamena🤣🤣

sunny_g
2. apr 2020

@popuska ja teda skrátený, tvrdý a zavretý

simbatko
2. apr 2020

@popuska ako viete ze je zavrety?😀

popuska
3. apr 2020

@sunny_g taky vraj byva po ms a pocas ovu sa otvori a zmakkne

popuska
3. apr 2020

@simbatko no to si musis odsledovat, taka priehlbinka zatvorena je na nom.. ked je otvoreny tak aj prst sa ti tam da dat dnu.. ja som tiez najprv nevedela ale sledujem sa cely cyklus a uz viem ako je ked je zatvoreny a ked je otvoreny

sunny15
3. apr 2020

@sunny_g aha ale vidno aj takto pekne 👏

popuska
3. apr 2020

Baby dnes mam ducha o neco viac ako vcera ale stale slabucky,najradsej by som vam.ho realne ukazala lebo cez mobil tazko vidiet ale tak aspon nejako som skusila zachytit,neviem ci to dobre vidite ale ja ano🤭🤭

123vika
3. apr 2020

@popuska bože jasne!!!!!! Pekne silnie!!! Len nech sa pekne udrží❣️❣️❣️❣️❣️🤞🤞🤞🤞

123vika
3. apr 2020

Na prvej fotke je veľmi pekne vidieť 🙂🤞🤞 držím palčeky

popuska
3. apr 2020

@123vika fakt to vidite? ja uz som si myslela ze nevidim nic, mam uz aj pichanie v podbrusku ako pred menzesom riadne.. ale dnes je fakt silnejsi dusik maly bubakovy, ja som teraz na compe a pozerala som tie fotky a nic neni vidiet.. otvorim na mobile a vidiet :D takze som trochu stresovala ci to uvidite 🙂 🙂 <3

popuska
3. apr 2020

@123vika uz aj nazivo pekne zacina ruzoviet 🙂

123vika
3. apr 2020

@popuska ja to vidím ❣️❣️ strašne sa s tebou teším... A držím nám palčeky... Ja sa veľmi bojím tej bolesti... Mam to tiež pichanie a taka zvláštna bolesť akoby už už mal prísť menzes

popuska
3. apr 2020

@123vika ano, mne to dnes zacalo.. take riadne pichanie.. akoze vraj to je normalne ale tak neviem

popuska
3. apr 2020

@123vika Dakujem ti moc moc.. fakt strasne nam to vsetkym co sme tu zelam.. 🙂

123vika
3. apr 2020

@popuska strašne verím ze je to normlane! Dúfam že nedostaneme... Ja by som bola veľmi nahnevaná lebo není možné že 4 testy mi ukážu a neudržal by sa to... Dnes sa mi sniavl taky zvláštny deň moja sestra ma 13 rokov a v sne si robila test bola som pri nej a 2 úplne silné čiarky jej ukázalo a ja ze správ si ešte jeden a to isté , ja som si robila tiež ale bola som u mamy a bola tam slabšia čiarka a mama mi povedala ze výborne 😁 haha, kúpila som si test takže mam ešte ten adiel a včera som chcela digitálny ale nemali tak som kúpila test comfort na odcikanie tak uvidím ci mi aj ten ukáže

123vika
3. apr 2020

@popuska ja som ešte tehotná nebola tak neviem ze ci to ma byt alebo co... 4 dní dozadu ma veľmi boleli prsia teraz už pomaly vôbec... Včera som písala kamarátke co ma malého a povedala ze v tehotenstve je normlana ta bolesť vraj celé tehotenstvo mala akoby mala dostať... 🤨🤭❤️

popuska
3. apr 2020

@123vika no hlavne ziaden stres, ja tiez dufam ze nedojde mrcha mrchova.. ale tak snad nie.. boze toto su nervy.
az 16.4. mam ist gynekolozke takze uvidim co mi aj ta povie

123vika
3. apr 2020

@popuska ja pokiaľ nedostanem v pondelok tak sa tiež objednám ja som mala ísť v marci na preventívnu tak sa to zrušilo tak dúfam ze budem mat dôvod ísť tam 🤞 inak máš nejaké príznaky alebo niečo?

123vika
3. apr 2020

@popuska ani nehovor nervy jak hovädo 😐

popuska
3. apr 2020

@123vika no zatial dnes som si vsimla ked som robila malej lievance, pouzivam ghee maslo namiesto oleja a strasne mi to smrdelo.. neskutocne co praveze som vzdy milovala tu vonu masla.
a teda to pichanie.. a som nervozna, plus ten krcok mam taky dole tvrdy a zavrety.. a taky biely hlien.. a inak nic speci. Mala som bolesti prs ale to mi nejako ustalo..

jaruska_12
3. apr 2020

Baby ja mam dostať až o týždeň ale zvedavosť nedá ale vyšiel negatívne 😪

123vika
3. apr 2020

@popuska objednávala som sa gynekológovi robila som si teraz ďalšie dva testy aj tu druhu značku a sú pozitívne... Dúfam že nedostanem a povedala ze mam volať až koncom apríla 🤞🤞🤞❤️

123vika
3. apr 2020

@jaruska_12 koľko máš do MS?

popuska
3. apr 2020

@123vika fotoooooo 🙂))))) boze ako sa tesim

popuska
3. apr 2020

@jaruska_12 testujes skoro..ja mam 3-4 dni do ms a uplne mini slaby dusik

jaruska_12
3. apr 2020

Po 20 min takto

123vika
3. apr 2020

@popuska pošlem pošlem klepem sa jak nenormálna 😁😁😁☺️ ešte ma napadlo ze mohlo by to byt aj z minulého mesiaca nie? Keď som mala skôr a takú bolestivé žeby to bolo uhniezdenie?

jaruska_12
3. apr 2020

@123vika 6 dní lenžev októbri som mala Ma tak dávam radšej od začiatku pozor