Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby a aky mate krcok?ja mam tvrdy nizko a zatvoreny..neviem co to znamena🤣🤣
Na prvej fotke je veľmi pekne vidieť 🙂🤞🤞 držím palčeky
@123vika fakt to vidite? ja uz som si myslela ze nevidim nic, mam uz aj pichanie v podbrusku ako pred menzesom riadne.. ale dnes je fakt silnejsi dusik maly bubakovy, ja som teraz na compe a pozerala som tie fotky a nic neni vidiet.. otvorim na mobile a vidiet :D takze som trochu stresovala ci to uvidite 🙂 🙂 <3
@popuska strašne verím ze je to normlane! Dúfam že nedostaneme... Ja by som bola veľmi nahnevaná lebo není možné že 4 testy mi ukážu a neudržal by sa to... Dnes sa mi sniavl taky zvláštny deň moja sestra ma 13 rokov a v sne si robila test bola som pri nej a 2 úplne silné čiarky jej ukázalo a ja ze správ si ešte jeden a to isté , ja som si robila tiež ale bola som u mamy a bola tam slabšia čiarka a mama mi povedala ze výborne 😁 haha, kúpila som si test takže mam ešte ten adiel a včera som chcela digitálny ale nemali tak som kúpila test comfort na odcikanie tak uvidím ci mi aj ten ukáže
@123vika no zatial dnes som si vsimla ked som robila malej lievance, pouzivam ghee maslo namiesto oleja a strasne mi to smrdelo.. neskutocne co praveze som vzdy milovala tu vonu masla.
a teda to pichanie.. a som nervozna, plus ten krcok mam taky dole tvrdy a zavrety.. a taky biely hlien.. a inak nic speci. Mala som bolesti prs ale to mi nejako ustalo..
@jaruska_12 koľko máš do MS?
@jaruska_12 testujes skoro..ja mam 3-4 dni do ms a uplne mini slaby dusik
@123vika 6 dní lenžev októbri som mala Ma tak dávam radšej od začiatku pozor

@sunny_g gynda nic neuvidi este..ale spomen jej to urcite a daj vediet