icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vevericka13
2. jan 2015

tak dnes som to dostala, duchovia su k nicomu 🙂

happyfrog80
2. jan 2015

@zuzanka2905 mne silneli testy denne

zuzanka2905
2. jan 2015

@happyfrog80 uvidim co bude do rana zatial mrcha nikde

zuzanka2905
2. jan 2015

Dievcata a pred menstruaciou by nemal byt taky husty biely vytok ja mam taky priesvytny ako ovulacny ja uz tomu nerozumiem som zvedava ci zajtra nakoniec dorazi mrchana

mucuinka
2. jan 2015

@laauraa tak ako? Nejaka zmena?

veronikax
2. jan 2015

@zuzanka2905 ahoj ;) mne sa zda ze sa ti test zmenil ;) ze zviditelnela ciarka trosku ;) ja mam dva terminy na ms ;) vcera a zajtra ;) vcera nedosla tak cakam zajtra ;) tak isto som mala hlienik .. ale slabucky ako pri ovulke ;) a brusko trosku pobolieva :D mam pocit uz par dni ze som ako keby z dola vo vnutri mokra ;D v urotok som mala test negativny ;) tak cakam ms zajtra a ked nedojde v noci tak zajtra rano este urobim test ;) Drzim silno palce aby ti test silnel .. lebo vidno zmenu ;)

zuzanka2905
2. jan 2015

@veronikax aj ja drzim tebe balce aby ta mrchana nedosla jaj to 😒 cakanie je najhorsie

laauraa
2. jan 2015

@mucuinka ahoj tak ms stale meska dnes podvecer som si robila test a takto vyzera.. Takze ziadna zmena.. V pondelok asi skocim za dokym keď nič :(

mucuinka
2. jan 2015

@laauraa asi to tak bude najlepsie, budes mat istotu. Ten ovu test si neskusala?

veronikax
2. jan 2015

@zuzanka2905 presne tak ;) cakanie je najhorsie ;) no stoji to za to 🙂) raz sa to uz musi podarit ;)

laauraa
2. jan 2015

@mucuinka nie este nie dnes som chcela kúpiť alr som zabudla zajtra kupim a dam vediet 🙂

reva6
3. jan 2015

@zuzanka2905 no co dosla mrcha?

chorucka
3. jan 2015

@reva6 ja dufam ze nie 😀

reva6
3. jan 2015

@chorucka uvidime... :D

vevericka13
3. jan 2015

@jani255 ako si dopadla? ja uz mam novy cyklus

jani255
3. jan 2015

Ahoj,ja tiez.vcera sa spustila,aj krv negativna..takze prve iui neuspesne..ja si davam pauzu od hormonov,posledne tri mesiace ich bolo vela.idem skusit gynex..nemas skusenost?

jani255
3. jan 2015
veronikax
3. jan 2015

@jani255 Ahoj ;) ja som si objednala gynex ;) v pondelok mi ma dojst 🙂

myskacici
3. jan 2015

Ahojte, prosim pozrite sa mi na testik. Ms mi meska 2 dni. Ja tam nieco vidim. Nemam halucinacie?

veronikax
3. jan 2015

@myskacici posli aj original ;) niekedy na nom lepsie vidno ako na upravenom 🙂

myskacici
3. jan 2015

Na originali nevidim nic .

myskacici
3. jan 2015

@veronikax 🙂

veronikax
3. jan 2015

@myskacici a kolko si asi dpo? alebo DC? inac...kanaliky su zradne ;) a tie ukaze aj negativ 🙂

myskacici
3. jan 2015

@veronikax 17 dpo a 31 dc

jani255
3. jan 2015

@veronikax hej?? A poznas niekoho komu pomohol?mne sa to celkom pozdava,aspom recenzie su super 🙂

veronikax
3. jan 2015

@myskacici skus testik urobit ked ti bude ms meskat tyzden alebo kazdy druhy den ak mas testy ;) ak tam je babatko tak sa musi ciarocka ukazat 🙂 drzim palce ;)

zuzanka2905
3. jan 2015

@reva6 este nie podla mna do zajtra uz dojde urcite

chorucka
3. jan 2015

@zuzanka2905 nehadz flintu do zita 😉

veronikax
3. jan 2015

@jani255 noo sme jedna skupinka tu na mk ;) a v nej sa snazila jedna zienka 5 mes. a posledny cyklus brala gynex a v ten mesiac aj ostala tehu 🙂 ja som si ho objednala ze pekne precisti a odkysli telo 🙂 mavam casto mykozu 🙂 aj cyklus potrebujem upravit ;) ale samozrejme ze zalezi na organizme ;) niekomu nieco robi dobre a niekomu nie ;) treba len skusit ;)

veronikax
3. jan 2015

@zuzanka2905 zajtra mas dostat ms? ;) drzim palce aby neprisla 🙂 i ja ju cakam dnes...ale sa jej nejako nechce ...a to som 33DC 🙂)) cca 10-11 DPO 🙂)