Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievcata a pred menstruaciou by nemal byt taky husty biely vytok ja mam taky priesvytny ako ovulacny ja uz tomu nerozumiem som zvedava ci zajtra nakoniec dorazi mrchana
@zuzanka2905 ahoj ;) mne sa zda ze sa ti test zmenil ;) ze zviditelnela ciarka trosku ;) ja mam dva terminy na ms ;) vcera a zajtra ;) vcera nedosla tak cakam zajtra ;) tak isto som mala hlienik .. ale slabucky ako pri ovulke ;) a brusko trosku pobolieva :D mam pocit uz par dni ze som ako keby z dola vo vnutri mokra ;D v urotok som mala test negativny ;) tak cakam ms zajtra a ked nedojde v noci tak zajtra rano este urobim test ;) Drzim silno palce aby ti test silnel .. lebo vidno zmenu ;)
@veronikax aj ja drzim tebe balce aby ta mrchana nedosla jaj to 😒 cakanie je najhorsie
@zuzanka2905 presne tak ;) cakanie je najhorsie ;) no stoji to za to 🙂) raz sa to uz musi podarit ;)
Ahoj,ja tiez.vcera sa spustila,aj krv negativna..takze prve iui neuspesne..ja si davam pauzu od hormonov,posledne tri mesiace ich bolo vela.idem skusit gynex..nemas skusenost?
@jani255 noo sme jedna skupinka tu na mk ;) a v nej sa snazila jedna zienka 5 mes. a posledny cyklus brala gynex a v ten mesiac aj ostala tehu 🙂 ja som si ho objednala ze pekne precisti a odkysli telo 🙂 mavam casto mykozu 🙂 aj cyklus potrebujem upravit ;) ale samozrejme ze zalezi na organizme ;) niekomu nieco robi dobre a niekomu nie ;) treba len skusit ;)
@zuzanka2905 zajtra mas dostat ms? ;) drzim palce aby neprisla 🙂 i ja ju cakam dnes...ale sa jej nejako nechce ...a to som 33DC 🙂)) cca 10-11 DPO 🙂)

tak dnes som to dostala, duchovia su k nicomu 🙂