Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka2905 mne silneli testy denne
@happyfrog80 uvidim co bude do rana zatial mrcha nikde
Dievcata a pred menstruaciou by nemal byt taky husty biely vytok ja mam taky priesvytny ako ovulacny ja uz tomu nerozumiem som zvedava ci zajtra nakoniec dorazi mrchana
@zuzanka2905 ahoj ;) mne sa zda ze sa ti test zmenil ;) ze zviditelnela ciarka trosku ;) ja mam dva terminy na ms ;) vcera a zajtra ;) vcera nedosla tak cakam zajtra ;) tak isto som mala hlienik .. ale slabucky ako pri ovulke ;) a brusko trosku pobolieva :D mam pocit uz par dni ze som ako keby z dola vo vnutri mokra ;D v urotok som mala test negativny ;) tak cakam ms zajtra a ked nedojde v noci tak zajtra rano este urobim test ;) Drzim silno palce aby ti test silnel .. lebo vidno zmenu ;)
@veronikax aj ja drzim tebe balce aby ta mrchana nedosla jaj to 😒 cakanie je najhorsie
@zuzanka2905 presne tak ;) cakanie je najhorsie ;) no stoji to za to 🙂) raz sa to uz musi podarit ;)
@zuzanka2905 no co dosla mrcha?
@jani255 ako si dopadla? ja uz mam novy cyklus
Ahoj,ja tiez.vcera sa spustila,aj krv negativna..takze prve iui neuspesne..ja si davam pauzu od hormonov,posledne tri mesiace ich bolo vela.idem skusit gynex..nemas skusenost?
@reva6 este nie podla mna do zajtra uz dojde urcite
@zuzanka2905 nehadz flintu do zita 😉
@jani255 noo sme jedna skupinka tu na mk ;) a v nej sa snazila jedna zienka 5 mes. a posledny cyklus brala gynex a v ten mesiac aj ostala tehu 🙂 ja som si ho objednala ze pekne precisti a odkysli telo 🙂 mavam casto mykozu 🙂 aj cyklus potrebujem upravit ;) ale samozrejme ze zalezi na organizme ;) niekomu nieco robi dobre a niekomu nie ;) treba len skusit ;)
@zuzanka2905 zajtra mas dostat ms? ;) drzim palce aby neprisla 🙂 i ja ju cakam dnes...ale sa jej nejako nechce ...a to som 33DC 🙂)) cca 10-11 DPO 🙂)

tak dnes som to dostala, duchovia su k nicomu 🙂