Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika neviem vymysli nieco 😅😅😅
Hej poznam aj ten krvny je to masaker ked sa dobre pichnes tak krv nejde vela a tak zaschne a nedojde tam kde ma 😅
@martuska313 strašne... Ľutujem ze som si radšej nekúpila 2 pakle tých adiel testov
Musím ☺️🤞
@123vika vsak objednaj dost rychlo vedia prist ja si musim nejake ovu testy objednat mozno od nich
no baby,ja teraz az do nedele - pondelka netestujem lebo idem k mojmu priatelovi a ten este moc toho netusi tak nechcem tam pred nim cikat a cumet na papierik :D
@popuska aspoň na to nebudeš tak myslieť ako ja a budeš si to môcť porovnať ❤️
@martuska313 teraz mi od adiel dosko až po vyše týždni
Tak toto je maybebaby
@123vika sice mas pravdu teraz taka situacia tak mozno dlhsie sa caka 🙂
@sunny15 tiez dajako nevidim :(
@martuska313 😒no veď to je ten problém,že meškám
@sunny15 a kolko meska ? a kolko si DPO ?
@martuska313 Tak ak rátam že mám asi 27dnovy cyklus tak meškám 3dni,no a dpo asi 16
@martuska313 no a ja v minulosti som mala testy aj na 10-11dpo pozitívne.No ale záhada je to že mne v živote nemeškali krámy okrem tehotenstva,no a to menštruáciu mám od 11tich
@sunny15 kebyze si cca 16dpo uz by ti ukazalo silnejsiu ciarku🤔
@sunny_g vidim tam ducha 😍
@martuska313 no snáď z toho aj niečo bude 🙏❤️☺️
Baby dnes som bola u nás na záhradke ktorá je mierne do kopca..ja také kŕče do vaječníkov a maternice som dostala až ma prehlo😱 musela som rozdychavat normálne to čo bolo? Až som sa zľakla že ms som dostala 😕
@martuska313 však toto😟
@martuska313 držím palce ✊🍀 aby bola ovulka aby sa konečne zadarilo🤗prajem veľmi ♥️

@martuska313 objednané