Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simik7192 pockaj este nic nie je stratene 😍🙏
@123vika moja zlata ❤❤❤presne tak mysliet pozitivne 😘
@sunny_g pekny duch 😍 a ked vyschol mas foto
@martuska313 ešte sa suší 😁
@martuska313 ďakujem no dúfam že nepríde, už by som si babo priala, hoci je ta pliaga ale som si povedala že som toho toľko už zvládla v živote tak zvládnem aj toto ❤️🤞👶
@simik7192 verim Ti my s muzom sme na tom rovnako uz by sme prijali babo 😍😍😍
@martuska313 ❤️❤️❤️
Baby, prosím neukamenujte ma 🙂 v ovu skupinách som sa pýtala ohľadom ovulacnych testov, prípadného ukazania tehu. Len som nedostala odpoveď :( Priznám, som v Tom celom nováčik. Chcem sa opýtať...ovu test počas celého cyklu ukazuje takéto čiarky? Sú slabšie ako kontrolná...to viem , že nieje pozitívne...no mne medzi 7-9 má prísť ms. Toto sú robené z prvého ranného moču včera a dnes... ( Zvedavosť 🙂 ako sa to správa pred ms ) ďakujem , ak mi niekto poradí, napíše názor 🙂 !!!
Baby tak ja MS nikde..dnes sa ale testnut nemozem lebo nemam kde kupit test..vsetko pozatvarane..skoda ze na pumpach nepredavaju🤣🤣🤣
@sunny_g no to som normalne zvedava ci bude aj nadalej silniet😊😘
@martuska313 tak to sme dve 😁
@sonicka1306 ovu testy ukazuju skoro cely cyklus dve ciarky. Pocas ovu su obidve rovnako silne. Kontrolna ciarka je tam stale len testovacia ciarka sa meni
@sunny_g ano vidno 😍
@martuska313 No super, uz som si myslela, ze si nahovaram. Tak uvidime v utorok, o dalsich 48 hodin. Mam ist akurat na gyndu tak sa opytam ci nieco nevidi, a ak nie, urobim este test 🙂 Drzme si palce vsetky zienky <3
@sunny_g tak aspon budes vediet na com si 🙏 ale drzim prsty aby to bolo tak ako si prajes 😍❤
@martuska313 ďakujem krásne! Trošku som v Tom bola dopletena 🙂 či majú byť až takto viditeľné ...slabé. .. silné 🙂 takže sú tam stále, ďakujem 🙂

@123vika je to super 😘 Už ani testovať nemusíš, máš to jasné 😁