Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska hej mam biely co som si všimla a ty?
Ja som si teraz všimla ze ta taka hnusná bolesť ako je pred MS mam ju raz v strede raz na pravo a raz na ľavo začínam to viac sledovať lebo sa to blíži 🤭 ešte chcem kúpiť zajtra test alebo objednám a skúsim sprabit len aby som sa uistila 🤞❤️
@popuska zmrd test🤣🤣 hehe.... Ale nie aj ja mam ešte strach nezažila som nikdy tehotenstvo tak neviem co ma a co nemá boliet a ako, myslím si ze zeny ktorej meškajú tak je spokojnejší a kľudnejší keď je ukážu dve čiarky ako ta ktorej ukáže pred 😕 ale nie nesledujes a ja ta úplne chápem 🤨 ja sa sledujem tak choro že už rok som tehotná 😀😀 a to sme sa ani nesnažili rok 😀😀😀 furt. Som si myslela a co keby hehe
Ach baby chcem si kúpi dnes test ale zasa sa bojím sklamania
@jaruska_12 neboj sa 🤗 veď čoho sa báť, načo? Všetko je, ako má ❤️
@jaruska_12 neboj sa 🙂
Ja dneska test biely..skusim este poobede ale nevidim to ruzovo😪😪😪
ahojte baby 🙂 ja mam dnes 10 DPO,ms by mala prist v nedelu..ale,uz par dni mam strasne bolesti podbruska,v sobotu som sa zobudila na obrovske pichnutie..vcera som mala hnede spinenie,ale len raz,ako som sa utrela..tak cela natesena som si robila test,lebo som nedockava..a nic 😢 bud je to este skoro,alebo sa zase nezadarilo..☹ uz som si zakazala kupovat testy,ale poznate to,ze to nejde 😀
@ancovicka21a a mne sa tam niečo zdá slabucke 🤔 nevidíš nič naživo?
@popuska ja rozmýšľam či budem ešte testovať vôbec 😂 či kašlem na to a budem čakať na ms ak vydržím 🤷😀
@ancovicka21a mňa pichlo v pondelok skoro rano a v stredu bol pozitivny test 🙂
@spiruanka vies co,vidim nieco,ale strasne slabunke a neviem,ci je to ruzove alebo sive,ale na kanalik je to dost hrube,je to take hrube ako regulerna testovacia ciarka..ale uz si nekupim test..skusim ocikat pupavu,mame jej v zahrade dost 😀
@vejuska23 takze sa este nejdem opustat 😀 uvidim za par dni,ze co sa bude diat..
@ancovicka21a určite ešte vyčkaj 🙂 ak rátam správne tak 14.3 (alebo15.3) ovulácia, 23.3 pichanie, 25. 3 pozitívny test a 28.3 mala dojsť ms 🙂 a už nedošla
@popuska uvidíš ze tam bude koľajníc ❤️❤️🤞to si si robila z ranného? Skus z poobedneho, mne ukazovak veľmi pekne poobede ❤️
@vejuska23 ja si myslím ze je to tam, skus ešte počkať, teoreticky možno ešte nemáš tu hladinu hcg dosť vysokú nato aby ti ju test zachytil ❤️
@vejuska23 mne tiež pekne ukázal, podľa kalendára by som mala zajtra dostat, digitálny mi v sobotu ukázal 1-2 a testy mi ukazovali od 1.4. Takže uvidíme 🤭
@vejuska23 to je krásny test 😊🍀 mňa v sobotu hrozne bolelo brucho až také kŕče až som sa ohla z bolesti mne to pripomenulo slabú kontrakciu😂 a test nič zatiaľ 🤷🤔
@ancovicka21a ocikat púpavu?😁 Sranda a to aký má byť výsledok nech vyskúšam 😀😂
@vejuska23 jeeeeeeeej,to je krasa 🙂 ja som mala ovulku 27.3,pichanie 4.4,spinenie 4.5..ms ma prist 12.4..a aj si mala nejake tie priznaky?ja,ako som pisala mam bolesti podbruska par dni..zaludok ako na vode,strasna unava a naliate prsia..ale,bolesti pripisujem este operacii myomu,zaludok,ze mam asi pokazeny 😀 unavu jarnej unave a zmene casu a prsia,lebo som pribrala kilo a pol 😀
@spiruanka no citala som na nete,ze bud ocikas pupavu alebo si odtrhnes listy,ale musia byt v tieni a das si ich do pohara s mocom..pockas 10 minut a ked sa vytvoria cervene skvrny,alebo cele listy ocerveneju,tak si tehu..vyskusam 😀

@popuska ja si zatiaľ napríklad nemôžem uvedomiť ze som asi naozaj tehotná... Ja si to asi uvedomím až keď bude meškať alebo keď mi doktor povie... Ale niekedy sa tak zamyslím že ska prečo by mi ukázal aj digitálny a testy tak krásne čiarky🤭❤️