icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vejuska23
6. apr 2020

@spiruanka my už mame na plane stvrtok druhu kontorlu :D už budeme 5+5 :D 1.4 som mala sliznicu vysokú 19mm :D skoro doktor odpadol že či to je moje prve tehotenstvo :D

123vika
6. apr 2020

@spiruanka a všimla som si ze sa v noci budím aj 3-4 krát 🤨 to je asi tak všetko zatiaľ som úplne ok

123vika
6. apr 2020

@vejuska23 to ozaaaj???? To je krása! 😀😀

vejuska23
6. apr 2020

@spiruanka jooooj som myslela že pred tym 28.3 že budem steny škrabať velmi aleže velmi ma bolelo podbruško. Teraz to je už len sem tam a bolia hlavne bradavky a panvove kosti. Mám dojem že mam menzes bez krvy :D
@123vika aktuálne to je 5+2 🙂
@ancovicka21a stale mám príznaky 🙂 bolesti bradaviek a prs ako keby mám svalovicu na nich, boli ma cely spodok ako keby som mama neustale krč a hlavne panvove kosti. Mam dojem že si tam drobec stavia hrady :D :D samozrejme kíže a denne prespim tak polovicu dna :D

vejuska23
6. apr 2020

@123vika my sme to necakali že to bude UŽ tento mesiac 🙂 ešte sme chceli potiahnuť 2 mesiace kym nieco nasetrime :D no ale tak termin vychadza na mikulasa a drahy ma vtedy narodky :D

ancovicka21a
6. apr 2020

@vejuska23 no,tak nieco z toho mam aj ja..tak uz len pockat..a dufat,ze sa zadarilo 🙏

vejuska23
6. apr 2020

@ancovicka21a ešte spomínam čo všetko lebo som si povedala že si to zapamatam 🙂 jááj napadlo ma. V ten deň ako ma pichlo som sa v robote poobede povracala lebo mi nesadol obed kyslá fazula :D a akutálne fičím na palacinkách, čučuriedkám, zmrline :D

123vika
6. apr 2020

@vejuska23 ❤️ hlavne sa drž a nech je všetko ôk ❤️❤️🤞

vejuska23
6. apr 2020

@123vika joooj dakujem mám utrogestan tak snáď pomože

popuska
6. apr 2020

@123vika skusim poobede..ja som trochu sklamana.. ale tak snad este nie je nic stratene..

spiruanka
6. apr 2020

@ancovicka21a tak to skúsim teda😂😂 zaujímavé veru😀
@123vika mňa bradavky bolia ale to je všetko zatiaľ a nafúknutá ako balón som😁 ale to ešte nič u mňa neznamená 😊
@vejuska23 super 😊 gratulujem ♥️ pekne regulovanie prajem

vejuska23
6. apr 2020

@popuska ja som dokonca robila z druheho moču 🙂 ranny nic neukazal

vejuska23
6. apr 2020

@spiruanka kujééém 🙂

spiruanka
6. apr 2020

@vejuska23 tehulkovanie 🤦😂😂😂😂
Jaj ja skúsim behnut ešte do lekárne a urobím asi test ale nechcem si robiť zbytočne nádeje aj keď mne ukázalo ducha keď som bola tehu deň pred ms tak mám nádej ešte😁

vejuska23
6. apr 2020

@spiruanka pochopila som neboj :D

ancovicka21a
6. apr 2020

baby,mna porazi 😀 robila som si 4 domace testy - s olejom,s mydlom,s pupavou a cukrom..a vsetky vysli pozitivne 😀 tak som sama zvedava,ze co sa bude diat..hlavne ten olej ma zaskocil,lebo to som si uz par krat robila,len tak zo srandy a vzdy vyzeral negativny,uplne inak ako teraz..takze snazilky,ktore ste na pochybnostiach,sup zadat do googla a testovat..je to sranda 😉

simik7192
6. apr 2020

Ahojte, tak ja dnes takto zas žiadna zmena.. Ms by mala prísť dnes alebo až 9 (nemám stále presne ms). Tak to viem určiť iba takto.. Vidíte tam niečo? Ešte skúsim raz toho 10. Ak nepríde ms už by malo byť niečo vidno.. (a tu dvojku som tam nenapísala ja ale už tam bola, ešte som sa s tým nestretla aby testy boli takto označené.
Už som zúfalá že sa to asi zas nepodarilo 😥😷👶

spiruanka
6. apr 2020

@ancovicka21a 😀 ty si šikovná ja som si urobila klasický test😂 a biely 🤷 aké prekvapenie pre mňa😂😂😂😀

spiruanka
6. apr 2020

Biely🤷

popuska
6. apr 2020

@spiruanka
@simik7192 baby mame mat uplne na rovnako.ms..ja dnes tiez ani jeden duch
Bola som si kupit iny test..v lekarni..uz ma to orestava bavit a nervozna som z toho..

ancovicka21a
6. apr 2020

@spiruanka no ale aj na tvojom je nejaky taky podivny utvar ako na mojom 😉 no bez ocikavat pupavu 😀

123vika
6. apr 2020

Babenky test maybe baby 🙂 stále nemôžem uveriť že mi ukázal digital a aj všetky testy ❤️❤️ a pozrite robila som si okolo 11 krásne čiarky a to stále mam pred MS deň ❣️❣️❤️❤️❤️už teraz som presvedčená že neprídu ❤️a konečne som spokojná a kľudná❤️

spiruanka
6. apr 2020

@popuska veru už ani nebaví to čakanie 😕 ono to príde vtedy akurát keď necakas 😊
@ancovicka21a pôjdem keď bude tieň v záhrade😂😂😂 ale myslím že je to už pase 🤷
@123vika krása 😊♥️ takto to má byť 🍀

123vika
6. apr 2020

@spiruanka a popuška!!! Ja verím ze to vyjde ❤️ musi ved už sme dohodnuté na online kocikovanie 🤭❤️

simik7192
6. apr 2020

@ancovicka21a to je ako z tou pupavou? 😀 Aspoň som sa zasmiala z vás 😀 no nič idem asi nejakú nájsť

martuska313
6. apr 2020

@ancovicka21a domace testy?? 😅 pocula som o tom ale nimdy som to neskusala 😅 musim potom vyskusat ked uz pride na to testovanie 😅

spiruanka
6. apr 2020

@123vika no ja už nie som taká optimistka v tomto 😁ale ďakujem 😊😘
@ancovicka21a ja tam už vidím všeličo aj čo tam nie je😀😂a ako je to s olejom a cukrom?😀

sunny_g
6. apr 2020

Dnes som tiež nevydržala a urobila test. Je z ranného moču (prvý je z poobedneho, vtedy mi viac ukazuje). Len som ho ocikala aj ďalej ako bola značka Max tak je trochu žltý a slabšie vidno čiarku 🤔
Dnes som mala slabulinke hnedé špinenie a od rána mám také fázy že hlad a potom na vracanie. Včera migréna s pocitom na vracanie. Stále ma núti cikať.... Tak už len vydržať do zajtra, pôjdem na gyn tak mi snáď voľačo povie 🤗

ancovicka21a
6. apr 2020

https://domacaliecba.sk/podomacke-tehotenske-te...
https://www.megazdravie.sk/tehotensky-test-z-dr...

baby,precitajte si a vyskusajte..je to fakt sranda..a ja som ani ranny moc nepouzila..inak,to s pupavou asi naozaj funguje,to mi starka spominala,ze ona tak zistila,ze caka otca 😉

popuska
6. apr 2020

no baby ja uplne biely test.. asi teda nic :(