Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
co myslite baby kedy bude počuť srdiečko 🙂
@sunny_g to je skoro ist na gyndu, pockaj dva tyzdne ;)
@vevericka13 prečo myslíš skoro? Resp. 2 týždne od kedy?
Každopádne tam mám termín, pretože som mala cysty a mala som prísť o pol roka (co je teraz) na kontrolu. Tak keď nič, aspoň to mi skontroluje 😊
@ancovicka21a ja som s kamoškou vyskúšam tento týžden, dáme jej moc a môj moc ci to ozaj funguje. 🤭🤣🤣
@popuska nezúfaj!!! Ved máš ešte do MS cas, bude to tam len si ver ❤️
@123vika no ja fakt verim, ja cakam na tie testy od adiel.. no dnes mi poslali email ze musia naskladnit takze to este potrvaaaaa
nechcem uz tolko testovat lebo mi sibe z toho
dnes ma picha v prsiach, v podbrusku a som strasne ale ze neskutocne nervozna.. az protivna.. vsetko mi leze na nervy..
@sunny_g 100 krát to to minimálne čítala a už som pochopila😀😀😀😀🤣🤣neviem ja som si to predstavovala že keď zavolám doktorovi že proste mi vyšiel pozitívny test a aj digitálny tak ze povie tak príďte v pondelok ale oni mi povedali ze koncom apríla začiatkom mája... Podľa ms kalendára som v 4 t a 1 deň... Keďže sa to vraj počíta od prvého dňa poslednej ms takže oficiálne cca 2 tt myslím... Ale veľa som čítala že do 5tt nic neuvidí lekár alebo tak nejako... Co som bola prekvapená
Ja by som išla hneď aj teraz a aj pešo 🙄😁😁 ale vieš co máš pravdu možno niečo zbadá
Myslím si ze v 4tt by už mohol niečo vidieť nie? Mne príde ze ma dali dosť neskoro ja som dosť nervózna z toho ze ešte mesiac doma... Keď si vezmem ja budem už podľa kalendára v 6-7 týždni
Vlastne už ti mešká co ešte nie
a podla kalendáraby som mala dostať zajtra co snáď nedostanem 😁🤞❣️ ale tak minulý mesiac došlo 29 deň potom 33 deň...

@ancovicka21a urcite to potom vyskusam ja zatial cakam na ovu 😅😍