icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

martuska313
6. apr 2020

@ancovicka21a urcite to potom vyskusam ja zatial cakam na ovu 😅😍

vejuska23
6. apr 2020

co myslite baby kedy bude počuť srdiečko 🙂

vevericka13
6. apr 2020

@sunny_g to je skoro ist na gyndu, pockaj dva tyzdne ;)

sunny_g
6. apr 2020

@vevericka13 prečo myslíš skoro? Resp. 2 týždne od kedy?
Každopádne tam mám termín, pretože som mala cysty a mala som prísť o pol roka (co je teraz) na kontrolu. Tak keď nič, aspoň to mi skontroluje 😊

123vika
6. apr 2020

@ancovicka21a ja som s kamoškou vyskúšam tento týžden, dáme jej moc a môj moc ci to ozaj funguje. 🤭🤣🤣
@popuska nezúfaj!!! Ved máš ešte do MS cas, bude to tam len si ver ❤️

123vika
6. apr 2020

@sunny_g podľa mňa tiež nič nezbada, mne vyšli testy pozitívne aj digitálny a povedali ze je skoro mam prísť koncom apríla začiatkom mája ☺️🙂

123vika
6. apr 2020

@spiruanka inak všimla som si ze mam strašne tvrdé brucho ešte a lesklé oci to je asi všetko, zatiaľ mi není ani zle ani nič podobne ❤️☺️

popuska
6. apr 2020

@123vika ja viem prave som si googlila ze kedy si baby zvykli robievat a vela ich tam pise ze pred ms negativne a po meskani ms pozitivne.. tak snad 🙂

123vika
6. apr 2020

@popuska lebo zober si ze mojej kamarátke ukázal 3 týždne po meškani až dovtedy nič ani duch a mne ukázal pred MS 4 dní

popuska
6. apr 2020

@123vika no ja fakt verim, ja cakam na tie testy od adiel.. no dnes mi poslali email ze musia naskladnit takze to este potrvaaaaa
nechcem uz tolko testovat lebo mi sibe z toho
dnes ma picha v prsiach, v podbrusku a som strasne ale ze neskutocne nervozna.. az protivna.. vsetko mi leze na nervy..

123vika
6. apr 2020

@popuska uvidíš všetko bude ok, musíme len veriť ❤️

sunny_g
6. apr 2020

@123vika no a ako počítaš kedy už nie je skoro? 😊

123vika
6. apr 2020

@sunny_g trosku nechápem 😀😀 (som blondína 😀)

sunny_g
6. apr 2020

@123vika no kedy už je správny čas ísť? 🤗

123vika
6. apr 2020

@sunny_g 100 krát to to minimálne čítala a už som pochopila😀😀😀😀🤣🤣neviem ja som si to predstavovala že keď zavolám doktorovi že proste mi vyšiel pozitívny test a aj digitálny tak ze povie tak príďte v pondelok ale oni mi povedali ze koncom apríla začiatkom mája... Podľa ms kalendára som v 4 t a 1 deň... Keďže sa to vraj počíta od prvého dňa poslednej ms takže oficiálne cca 2 tt myslím... Ale veľa som čítala že do 5tt nic neuvidí lekár alebo tak nejako... Co som bola prekvapená

123vika
6. apr 2020

Ja by som išla hneď aj teraz a aj pešo 🙄😁😁 ale vieš co máš pravdu možno niečo zbadá

123vika
6. apr 2020

Myslím si ze v 4tt by už mohol niečo vidieť nie? Mne príde ze ma dali dosť neskoro ja som dosť nervózna z toho ze ešte mesiac doma... Keď si vezmem ja budem už podľa kalendára v 6-7 týždni

123vika
6. apr 2020

Vlastne už ti mešká co ešte nie

popuska
6. apr 2020

Baby ten dnesny takto..uz 2 hodiny je takto🤣🤦‍♂️ja mam fakt dnes blby den

mims1520
6. apr 2020

@123vika je to úplne akurát. Moja lekárka má objednala až na 20.4 čo budem začínať 9tt a aj to mi hovorila že kludne sme to mohli posunúť a mohla som prísť až v 10tt. Že ona dáva takto aby má mohla potom rovno objednať o dva týždne na veľké sono po 12 tyzdni

123vika
6. apr 2020

@popuska skus ho rozobrať 😁😁 možno niečo zbadás a posli
@mims1520 ja som si myslela ze to je neskoro, od kedy je vlastne vidieť?

123vika
6. apr 2020

@popuska a keď ho rozoberies aspoň ti rýchlejšie uschne a uvidíme ❣️❣️

123vika
6. apr 2020

@vejuska23 môžem otázočku? Co si písala ze ta tak bolelo podbruško 28.3 to bolo pred MS, a bolelo len deň tak??

123vika
6. apr 2020

@popuska nič tam nevidis? Lebo mne sa zdá ze tam vidím

vejuska23
6. apr 2020

@123vika ale kdeze :D od dna cize pondelka az do soboty den menzesu ma nonstop bolelo brucho a bradavky a prsia ako keby mam svalovicu (ostalo mi to doteraz). Potom o par dni ma už prestalo boliet pernamentne bruxcho len sem tam

123vika
6. apr 2020

@vejuska23 ja už cítim cca 3 dní podbruško sem tam a som sa toho veľmi bála ze jezisi kriste ved ka dostanem a dnes tiež pekný test pozitívny takže už som kľudná, kúpila som si magnezium v lekárni tak uvidíme

123vika
6. apr 2020

a podla kalendáraby som mala dostať zajtra co snáď nedostanem 😁🤞❣️ ale tak minulý mesiac došlo 29 deň potom 33 deň...

vejuska23
6. apr 2020

@123vika mne trvalo tyzden kym som tomu uverila :D odporucam magnerot tiez som mala bolesti 🙂 ak pracujes davaj si 3X denne a ak si doma stači ti len 2x 🙂 takto mi povedal doktor

123vika
6. apr 2020

@vejuska23 ja už som vyše mesiaca doma 🙂 zatiaľ ma neboli nič že by som to nevydržala, takže ležím oddychujem idem na prechádzku ☺️ beriem 3-4 mesiace kyselinu listovú a dnes som začala aj šumivé magnezium s vitamínom C

123vika
6. apr 2020

@vejuska23 ja tiež ja som ostala úplne hotová nečakala som to po toľkom testovaní to bol sok a digitálny ani nehovorím takže tak a stále tomu nemôžem uveriť ☺️ ale teším sa ze vo mne rastie vytúžené bábätko ❤️