icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jaruska18
3. jan 2015

Ahojte. Teraz som si robila test. Dost som toho dnes aj vypila ale mne sa tam nieco zda. Je to vidno volnym okom, bolo to v limite cca 8 minut. Neviem ci to tu budete vidiet :/ co poviete?

zuzanka2905
3. jan 2015

@veronikax nie mala som ju dostat pred tyzdnom pravdepodobne sa mi len predlzil cyklus a tym padom aj ovulka bola okolo24decembra a vtedy z muzom nerobili nic a dnes som uz dostala krami co uz narobym moja chyba

zuzanka2905
3. jan 2015

@veronikax ja som tiez dnes 32dc dva mesiace do zadu 2 menstr.som mala25dnovy cyklus

sibalka21
3. jan 2015

@jaruska18 zla foto ale podla na je urcite negativny. A pteco pijes ked sa snazis o babo? To nevies ze keby si bola tehu tak by to uskodilo?

jaruska18
3. jan 2015

@zuzanka2905 ahoj pozerala som tvoje testy. Vyzeralo to slubne :( ale drzim palce v budicom cykle..na mojoch nieco vidis? Ci len ja vidim :D

jaruska18
3. jan 2015

@sibalka21 nie alkohol :D ja som myslela normalnu vodu :D ze som nemala koncentrovany moc ako keby robim rano...

sibalka21
3. jan 2015

@jaruska18 hahaha tak sa ospravedlnujem :D a nemas nejaku svetlejsiu fotku?

zuzanka2905
3. jan 2015

@jaruska18 ahoj no mne sa tam nieco zdá ale mne sa zdá na všetkých ja už som z tých testov a testovania úplný magor no asi to bol len zly test alebo kanalik no snad to další mesiac bude tak ako by som chcela 😔

jaruska18
3. jan 2015

@sibalka21 nevadi blbo som to napisala 🙂 nie. Zle svetlo bolo.mne sa na tej prvej foto stale nieco zda. Len po zaschnuti tam nieje nic :(

@zuzanka2905 Urcite to buduci mesiac vyjde 🙂 budem drzat palce 🙂 ja skusim pondelok rano spravit test 🙂

zuzanka2905
3. jan 2015

@jaruska18 to neviem ale budem dúfať aby to vyšlo aj tebe prajem aby ti to vyšlo nech sme čím skôr tehuľe 😉

jaruska18
3. jan 2015

@zuzanka2905 jaaj bodaj by 🙂 ved uvidim pondelok ako dopadne test 🙂 ked nic pojdem cez tyzden k dr 🙂

zuzanka2905
3. jan 2015

@jaruska18 no aj ja sa tam chystám na preventívnu .aj sa mu trocha posťažovať 😠 nech sa pozrie či som ok lebo ja som nikdy nemala problem z otehotnením vždy som oťehotnela na prvy šup 3krat sice 2krát to nedopadlo dobre zamlknuty potrat nebylo srdiečko 😔 ale do tretice sa nám podarila krásna dcérka a teraz sa pre zmenu ani nedari otehotniet 😖

veronikax
3. jan 2015

@jaruska18 mne sa na tom prvom nieco zda 🙂 ale ja neskutocne ducharcim 🙂))) ja uz asi vsade vidim ducha 🙂)))
@zuzanka2905 to je skoda :/ tam drzim palce nabuduce 🙂) ja ani neviem ci som niekedy mala kratsi cyklus ako 31 🙂)) vo vacsine mam 33 ;) no ms dnes meska 🙂 asi ma len natahuje 🙂))

jaruska18
3. jan 2015

@zuzanka2905 ja pojdem kvoli meskajucej ms. Ale citala som pribehy zien ze niektorym test neukazal dlho az dr im potvrdil..neboj podari sa dalsi cyklus 🙂

@veronikax skus zajtra test ked nepride mrcha 🙂 aj mne sa na prvom nieco zda ale mne sa zda uz asi vsade :D

veronikax
3. jan 2015

@jaruska18 dnes som robila..a nebolo vidno ;) nic jasne a konkretne 🙂 tak mozno v pondelok urobim test ak v nedelu nepride 🙂 dnes som mozno 10-11 dc ;)

jaruska18
3. jan 2015

@veronikax aj ja budem robit v pondelok rano 🙂 ja netusim kolko dpo som. Som az 53 dc, ovu testy som mala len asi do 33 dc a negativne. Ale podla hlienu, a bolesti v podbrusku som mala ovu okolo cca 45 dc. Tak fakt netusim :D

potvorka77
3. jan 2015

@jaruska18 ahoj ja tam ducha vidim 🙂 aj ja som mala iba duchov a potom som spravila digi test clearblue, sivna stala 8 eur ale tam to bolo cierne na bielom 🙂) a co je znacka dc? skor by som sa riadila kedy si mala hlien a bolesti 🙂) to je zarucene 🙂)

jaruska18
3. jan 2015

@potvorka77 dc je den cyklu od poslednej menstruacii 🙂 berem aj inofolic a vela babam posunie ovulaciu 🙂 skusim pondelok rano ze aky bude a ked nic pojdem k dr v stredu asi nech mi povie on 🙂

potvorka77
4. jan 2015

@jaruska18 ahaaa ale to pptom ak sa pocita od 1 dna ked ti zacne menzes tak to ti riadne meska alebo mas take cykly bezne?inak ak mas iba duchov tak je dost pravdepodobne ze dr este nic neuvidi. Nedaj sa odradit a povedz mu nech ti vezme krv na hladinu hcg a basta. Ak mas ducha tak by to malo aj rychlo stupat uvidis ale kazda sme ina. Ja som si robila test 24.12 a bol duch a potom som si robila 28.12 ten digitalny a bolo vsetko jasne(okamzite mi ukazalo plusko a potom udaj 2-3co su tyzdne od oplodnenia. Dialnicu mi ukazalo na citlivosti 25ml hcg 30.12. Tak skus iny test ak mas nerva 🙂 ten clearblue si tu chvalilo viac bab tak preto aom skusila aj ja 🙂 napis ako si potom uspela..

jaruska18
4. jan 2015

@potvorka77 ja mam vselijako tie cykly..aj kratke aj dlhe..ako kedy 🙂 jasne dam vediet, zajtra rano spravim ak nedojde mrcha 🙂

potvorka77
4. jan 2015

@jaruska18 tak budem drzat palce 🙂

zuzanka2905
4. jan 2015

Dievcata ten gynex kupim aj v lekarni a kolko kvapiek na den amozem zacat brat hned som 2dc

veronikax
4. jan 2015

@zuzanka2905 v lekarni sa neda kupit 🙂 iba ak mate u vas nejaku tu ''zelenu''lekaren ;🙂 ale da sa kupit aj na nete mamazem.sk ;) ja som si objednavala z tamadial ;) zajtra mi pride ;) a mozes ho brat hned ako ti pride a davkovanie budes mat napisane pri nom ;)

@jaruska18 drzim palce ;) potom ukaz foto ci sa nieco ukazalo :D ja som nevidrzala a urobila som aj dnes :DDD zbytocne :D este skoro :D alebo dojde ms :D len duch :P

zuzanka2905
4. jan 2015

@veronikax neda sa v lekarni ako to aha

jaruska18
4. jan 2015

@veronikax ja spravim zajtra rano 🙂 nemas test odfoteny? 🙂

veronikax
4. jan 2015

@zuzanka2905 nie vsetko sa da kupit v lekarni ;) mne susedka povedala... zeee to mas ako napr s NIVEA a AVON 🙂 niveu kupis v kazdej drogerie... ale veci z Avonu len v avone ;) dokonca aj veci od Dr. Nona... nekupis v lekarni 🙂 a tak isto su to uzasne vecicky ;)

@jaruska18 mam ;) len ma nechce prihlasit na mobile ;) teraz som na pc... nieco blbne s netom .. musim asi restart cely system .. lebo nieco s IP je .. lebo v tomto to blbne ;) skusam aj cez blootooth poslat do pc .. ale ani to nejde :/ nechapem ;) hodim sem foto ked sa podari :D

jaruska18
4. jan 2015

@veronikax oki, uz sa tesim na fotku 🙂 niekedy aj mne blbne pridavanie fotiek 🙂 uz ma to taha na test....musim vydrzat do rana :D

jaruska18
4. jan 2015

@zuzanka2905
@potvorka77
@veronikax ahojte 🙂 jasne ze som do rana nevydrzala. Spravila som teraz..co myslite? Mne sa tam aj nieco zda ale ja uz ani sama neviem :D

kudusko
4. jan 2015

@jaruska18 nie je tam nic inac strasne tmave fotky robis? treba fotit cez den alebo na silnejsom svetle treba ist k doktorovi nemas PCO pri takych dlhych cykloch tu baby mavaju PCO

jaruska18
4. jan 2015

@kudusko pco nemam..tu t nieje vidno neda sa to mobilom odfotit ale volnym okom to je vidno. Do limitu. A po limite to je slabsie skoro neviditelne..