icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

popuska
6. apr 2020

@sunny_g no ja mam taku vodnatu zatial ale iba dnes sa spustila tak uvidim..skor mi pripomina taku ked aom mala antikincepciu..taka vodnata nie tmava zatial bez vystelky..

popuska
6. apr 2020

Baby ale aj tak mi to nejde do tej mojej gebule..som 14 dni od styku..nejako kratko na to ze mi uz aj mrcha zacala..ovukaciu som citila na 2-3.den od toho styku to si pamatam..ze by spermie nepockali na vajco?

123vika
6. apr 2020

@popuska nebude na teba blbo pozerať ja bežné dosexovali sme on sa otočil alebo pozeral telku a ja som sa uložila a zaspala ja sa teš asorchujem každý večer čiže pred sexom som sa osorchovala a potom na druhy deň večer... Navyše teraz som cely mesiac doma tuším ze už aj vyše takže som testovala tiež baby. A keď vám poviem ja som do testov cca behom 4mesiacov dala vyše 200e ... To co ja mam v stolíku testov to není ani pekne... Mne už hovoril priateľ že mi z toho zas začína je*at tak som tajila pred ním že si ich kupujem a teraz ako som chcela v sobotu ten digital tak sa ma zase opýtal že "zas ci z tého začína je*at"? A už som mu vynadala že sú to moje peniaze a kupujem si to ja nie on a bol hotový 😀😀 Ale hovorím popuska ozaj skus to takto praktizovať lebo keď sa pôjdeš hneď osprchovať všetko to dáš preč...

123vika
6. apr 2020

@popuska po antike to môže byť všelijaké... Najlepšie pekne počkaj keď. Sa nerozbehne a bude okej správ test alebo aj zajtra skus... A potom to skus tak ako som ti písala 💋

martuska313
6. apr 2020

@popuska tazko takto urcit kedze si po antike vtedy je to uplne ine

popuska
6. apr 2020

@123vika
@martuska313
Skusim urcite..my intak vzdy vorvaňujeme pred tv..takze iba sprchu vynecham..ale vela krat ideme aj par krat po sebe..tento vikend tuaim 8x sme sli behom 2.5 dna..takze snad sa nemoze stat ze ich znici tym druhym sexom..
A hej,som si vedoma ze teraz sa asi moje telo spamatavalo z antiky..ale tak co uz..kazdopadne mam ist 16.4.ku gynde..tak jej poviem ze sa snazime mozno mi aj nieco odporuci..

martuska313
6. apr 2020

@popuska ono tu zienky odporucaju ze kazdy druhy den lebo vtedy dozrievaju spermie ale ked je to nejako obmedzene ze sa neda kazde dva dni tak kazdy den ale tesne pred ovua po ovu

popuska
6. apr 2020

@martuska313 to sa nam bohuzial neda takto teraz kvoli korone..snad sa trafime ked budeme od toho 17do19teho..mala by byt ovu 20teho rak snaaad

martuska313
6. apr 2020

@popuska jasne ked bude doma kludne kazdy den 😍😍a pusti ho conajneskor prec 😅✊🙏

popuska
6. apr 2020

@martuska313 skusim to nejako..no zase viem ze teraz pendlovat musi..ak nie tak nie..mozno sa nam podari potom..

martuska313
6. apr 2020

@popuska presne tak pozitivny pristup🙏✊drzim silno prsty aby to vyslo ci uz teraz alebo potom 😍✊

popuska
7. apr 2020

Baby tak este sa nespustila..v noci par kvapiek a dnes rano trosku..uvidim teda ako pocas dna..no krcok uplne vysoko takze asi to tehotenstvo nebude

123vika
7. apr 2020

@popuska a krcok ma byt kde v tehotenstve

123vika
7. apr 2020

@popuska a sak keď sa nerozbehne je tam stále možnosť 🤞

mims1520
7. apr 2020

@123vika baby krcok sa mne napríklad mení počas dňa a to som tehotná 🙂 základ aby bol zatvorený a tvrdý ale miesto sa mení. Ráno ho mám napríklad ja trosku vyššie a večer úplne dole

123vika
7. apr 2020

@mims1520 ja to ani neviem nahmatať 😀😀 to by dopadlo u mňa, také závery by som dala že hotovo

popuska
7. apr 2020

@123vika zevraj krcok ma byt lahko hmatatelny nizsie alebo dole tvrdy zatvoreny..ked si cupnes a strcis dnu prst tak budes citit..nic ine tam nemas
No uvidim..ocikala som test iba cisto z haluze uvidim ci bude duch🤣

123vika
7. apr 2020

@popuska 😀😀😀poslii

martuska313
7. apr 2020

@popuska som zvedava na vysledok testu 🙏😍

mims1520
7. apr 2020

@123vika ja to tiež absolútne neviem posúdiť nikdy. A vkladám si progesteron preto si jedine naňho šaham 😂 takéto samovysetrenie by má inak nenapadlo

popuska
7. apr 2020

Biely 🤣ma stastie pepino🤣🤣🤣

123vika
7. apr 2020

@mims1520, 🤣🤣🤣u mňa by to dopadlo strašne

martuska313
7. apr 2020

@mims1520
@123vika viete co je najhorsie ked uz aj nahmatate tak urcit ci je uplne zatvoreny alebo pootvoreny😅 obdivujem zeny ktore to dokážu

martuska313
7. apr 2020

@popuska je uplne biely?? Bo mne na jeden okamih sa zazdalo😅

mims1520
7. apr 2020

@martuska313 toto netuším ako niekto vie. Absolútne . Niektoré že vedia strčiť špičku prsta tam... a ja stále že to ako 😂

123vika
7. apr 2020

Aj mne sa zdá ze tam niečo je❤️
@martuska313 🤣🤣🤣 aj ja ich obdivujem!!!

popuska
7. apr 2020

@martuska313
@123vika
Je tam taky akoby kanalik..🤣skusim poobede nech nevyjdem z cviku🤣🤣🤣🤣

123vika
7. apr 2020

@popuska držím palčeky ❤️❤️

krajcovicka
7. apr 2020

@popuska ber to pozitívne v tom zmysle, že máš ešte čas sa prečistiť po antike... veď je lepšie nechať telo nabehnúť do normálu, 14 dní od ovulky by už boli čiarky, nie duchovia a neboj sa luteálka 14 dní je výborná, niektoré ženy mávajú 10 dňovú... držím Ti palce, nech sa čím skôr podarí! Tak ako ženy písali menej je niekedy viac, tak nesexovať každý deň a samozrejme, neutekať do sprchy.... a po prípadnom oplodnení by som tiež zvážila, či by som vystavila prípadný zárodok otrasom 8 krát za dva dni.... niektorý gynekológovia sex po oplodnení ani neodporúčajú.... ale to je len môj názor...😉 a ja mám výborné skúsenosti s pitím alchemylky od 1 DC po ovulku.✊🏻✊🏻✊🏻

martuska313
7. apr 2020

@mims1520 ja tiez to nepochopim ako to dokazu😅