Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby ale aj tak mi to nejde do tej mojej gebule..som 14 dni od styku..nejako kratko na to ze mi uz aj mrcha zacala..ovukaciu som citila na 2-3.den od toho styku to si pamatam..ze by spermie nepockali na vajco?
@popuska nebude na teba blbo pozerať ja bežné dosexovali sme on sa otočil alebo pozeral telku a ja som sa uložila a zaspala ja sa teš asorchujem každý večer čiže pred sexom som sa osorchovala a potom na druhy deň večer... Navyše teraz som cely mesiac doma tuším ze už aj vyše takže som testovala tiež baby. A keď vám poviem ja som do testov cca behom 4mesiacov dala vyše 200e ... To co ja mam v stolíku testov to není ani pekne... Mne už hovoril priateľ že mi z toho zas začína je*at tak som tajila pred ním že si ich kupujem a teraz ako som chcela v sobotu ten digital tak sa ma zase opýtal že "zas ci z tého začína je*at"? A už som mu vynadala že sú to moje peniaze a kupujem si to ja nie on a bol hotový 😀😀 Ale hovorím popuska ozaj skus to takto praktizovať lebo keď sa pôjdeš hneď osprchovať všetko to dáš preč...
@popuska tazko takto urcit kedze si po antike vtedy je to uplne ine
@123vika
@martuska313
Skusim urcite..my intak vzdy vorvaňujeme pred tv..takze iba sprchu vynecham..ale vela krat ideme aj par krat po sebe..tento vikend tuaim 8x sme sli behom 2.5 dna..takze snad sa nemoze stat ze ich znici tym druhym sexom..
A hej,som si vedoma ze teraz sa asi moje telo spamatavalo z antiky..ale tak co uz..kazdopadne mam ist 16.4.ku gynde..tak jej poviem ze sa snazime mozno mi aj nieco odporuci..
@popuska ono tu zienky odporucaju ze kazdy druhy den lebo vtedy dozrievaju spermie ale ked je to nejako obmedzene ze sa neda kazde dva dni tak kazdy den ale tesne pred ovua po ovu
@martuska313 to sa nam bohuzial neda takto teraz kvoli korone..snad sa trafime ked budeme od toho 17do19teho..mala by byt ovu 20teho rak snaaad
@popuska jasne ked bude doma kludne kazdy den 😍😍a pusti ho conajneskor prec 😅✊🙏
@martuska313 skusim to nejako..no zase viem ze teraz pendlovat musi..ak nie tak nie..mozno sa nam podari potom..
@popuska presne tak pozitivny pristup🙏✊drzim silno prsty aby to vyslo ci uz teraz alebo potom 😍✊
Baby tak este sa nespustila..v noci par kvapiek a dnes rano trosku..uvidim teda ako pocas dna..no krcok uplne vysoko takze asi to tehotenstvo nebude
@popuska som zvedava na vysledok testu 🙏😍
@popuska je uplne biely?? Bo mne na jeden okamih sa zazdalo😅
@martuska313 toto netuším ako niekto vie. Absolútne . Niektoré že vedia strčiť špičku prsta tam... a ja stále že to ako 😂
Aj mne sa zdá ze tam niečo je❤️
@martuska313 🤣🤣🤣 aj ja ich obdivujem!!!
@martuska313
@123vika
Je tam taky akoby kanalik..🤣skusim poobede nech nevyjdem z cviku🤣🤣🤣🤣
@popuska ber to pozitívne v tom zmysle, že máš ešte čas sa prečistiť po antike... veď je lepšie nechať telo nabehnúť do normálu, 14 dní od ovulky by už boli čiarky, nie duchovia a neboj sa luteálka 14 dní je výborná, niektoré ženy mávajú 10 dňovú... držím Ti palce, nech sa čím skôr podarí! Tak ako ženy písali menej je niekedy viac, tak nesexovať každý deň a samozrejme, neutekať do sprchy.... a po prípadnom oplodnení by som tiež zvážila, či by som vystavila prípadný zárodok otrasom 8 krát za dva dni.... niektorý gynekológovia sex po oplodnení ani neodporúčajú.... ale to je len môj názor...😉 a ja mám výborné skúsenosti s pitím alchemylky od 1 DC po ovulku.✊🏻✊🏻✊🏻
@mims1520 ja tiez to nepochopim ako to dokazu😅

@sunny_g no ja mam taku vodnatu zatial ale iba dnes sa spustila tak uvidim..skor mi pripomina taku ked aom mala antikincepciu..taka vodnata nie tmava zatial bez vystelky..