Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska ja som si urobila rano a pocas dna pijem
@krajcovicka dakujem pekne za radu😊
@123vika
@martuska313
@popuska ja sa bojím 🙈😂😂 ja tam vidím aj naživo 😀 ms má prísť do piatku ona si chodí ako chce 😁😁 panička
@jazlyn je tam duch 😍❤🙏
@martuska313 bodaj by to bol duch 👏👏
@jazlyn Skus citlivejsi test a drzim silno prsty 😍✊
@martuska313 dakujem ❤️
@popuska aj ja počas celého dňa
@spiruanka
@krajcovicka
@jazlyn
@123vika baby ja vam tam uprimne v dobrom zavidim 🙂 ja si musim mesiac pockat na testovanie :( normalne na rovinu vam poviem ze mi to je luto.. ale zase viem ze mam dalsiu moznost 🙂
@popuska chápem Ťa prežívala som to rovnako a kupovala testy a škúlila na testy.... je to prirodzené, tá túžba po bábätku robí so ženami divy😋😋😋
@popuska ja som
Mala
Rozhadzany cyklus posledne 2 mesiace a tak som sa ani netestovala popravde mi to aj Chybalo
A hlavne som
Si od toho trosku aj odychla kedysi som velmi tlacila
Na pilu teraz to beriem lepsie nejdem sa zblaznik s dusika ktory nemusi nic znamenat takze popravde ono obcas je to aj lepsie su dat trosku pauzu
@popuska moja nebuď smutná ešte ani ja nemám "vyhrate" keď mi robili kyret myomu tak mi ho neodstranili celý mala som ísť v januári znovu ale nešla som..reku bude ako bude..lebo dr povedala že to bude robiť problémy...my sa snažíme od júna minulého roka tak toto budem brať ako zázrak ak to bude tehu..píla som alchemilku kyselinu listovú brala a tento mesiac aj inofolic som brala tento cyklus.. treba myslieť pozitívne 🤗 😊 uvidíš bábo príde
@popuska mozno este budeme spolu testovat 😍 kedze ja mam dlhe cykly a nepravidelne a este ani ovu nebola tak to by bolo super keby sme naraz este my dve testovali 😍😅❤
@krajcovicka hej, no dam na teba a skusim teraz do toho cca 15DC pit ten caj a uvidim co potom.. normalne sa tesim uz na buduci mesiac ked budem testovat.. :D
@martuska313 jasnee.. no ja mam teraz 2DC.. takze testovat mozem az za mesiac :D
@popuska ja som dnes 14 DC ovu cca az na 20 alebo az 25DC takze cca priblizne na rovnako 😅
@vevericka13 ozaj nebolo nič vidno. Vzali mi as krv, zajtra budem múdrejšia 😊
@martuska313 takze vravis ze ta dobehnem ? :D som si pozerala kedy som otehotnela v tom 2018tom.. som si to pocitala a vtedy mi vychadzala ovu na 15dc.. a presne 14dni od styku som mala uz dve ruzove ciarky.. takze asi vtedy niekedy mam ovu..

@krajcovicka tu uzivam ale musim si kupit lebo uz mam len dve tabletky.. pojdem hned.. lebo uz vcera mi zacala MS tak radsej. a pila si rano a vecer ci si si proste spravila liter a pila cely den?