Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny_g na tom tenste je to pekne pozitivne 😍
@popuska raz sme mali styk medzi 21+25 ale deň som si nezapisala že veď načo...no potom 29 som dostala MS. Bola 4 dni. Bez bolesti...potom 3.4. bol slabo pozitívny duch a 5.4. takto pekne silno. Už 3 dni mávam migrény, žalúdok ako na vode. Neviem poriadne nič zjesť. Stále na močenie a závraty mávam.... keď sme mali s mužom naposledy intímčo, tak sa hral dolu aj vnútri a bolelo to tam celé, čo nikdy nebolo. No ozaj neviem...
@ancovicka21a zlatko moje, ale ved ja ju vidim.. slabsia ale je.. skus prosim rozobrat a tak odfotit..
@ancovicka21a ja ju vidím 🙂
@sunny_g zaujimave.. no ja som si nic nemerala ale asi zacnem zbehnem dnes do dm a tam maju bazalny teplomer.. zevraj teda hned po zobudeni sa to ma merat a zapisovat si.
ja mam menstruaciu taku slabsiu.. ked sa utrem je krv ale na vlozke od rana nie vela boli uz aj trochu hrudky.. obvikle som mala uz na druhy den po spusteni velmi silnu ze som musela furt menit vlozky..
a myslim ze s tym testom mozes byt v klude.. zajtra ti zavola doky ze si tehotna a mas prist za cca 3 tyzdne na sono a uz aj uvidis malinke
@ancovicka21a je tam ciarka medzi tou kontrolnou a tymi dvoma polo bielymi
@popuska tak predsa nemam halucinacie 🙂 no ja som to aj drahemu ukazovala,ale on tvrdil,ze tam nic neni..ale tak,co uz chlapi vedia 😀 keby sa uz chcela ukazat riadna ciarka ☹ aby som si bola 100% na istom
@ancovicka21a aj ja ju vidim drzim prsty😍
@sunny_g hlavne klud uvidis bude to tam vsetko bude fajn 😍 ten stres ti neprospieva ❤
@ancovicka21a vidím 👻😊✊🍀
@ancovicka21a je tam chlapi sú slepí 😀😀😀🙂 držím palčeky nech silnie, navyše máš ešte skoro takže určite to tam ukáže ❤️🤞
@martuska313
@spiruanka
@123vika
dakujem baby..po tolkych rokoch..a hned po vybrati myomu..dufam,ze uz fazulke nebude nic branit v raste,ako minule..a na vianoce budem drzat v rukach ten najkrajsi darcek..boze 🙏 a dostanem pokutu za nedodrzanie 2m odstupu 😀 keby by som mala znovu testnut?toto nie je z ranneho mocu,len testik drahy doniesol o desiatej
@ancovicka21a tak najlepsie o dva dni a z ranneho😊 ale ja by som nevydrzala a testla by som isto zajtra rano znova😍😊
@martuska313 aj ja som taka 🙂😀 Ja som včera kúpila maybebaby 2 ks a jeden som uricula včera a už ma to láka teraz strašne a chceka by som v stredu najlepšie ale to nevydržím tak zajtra... Len ja mam ten problém ze tu čiarku tam potrebujem vidieť najlepšie jaj každú hodinu len aby som bola spokojná 🙂 takže. Zajtra testujem aj ja len pre istotu ci tam ciarocka stále je ❤️

@popuska ja to beriem s rezervou 😊 bude ako má byť.. toľko duchov čo som mala a nič z toho..som pripravená na všetko