icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
7. apr 2020

@martuska313 ved toto je to,ze to cakanie je na nevydrzanie..ja nemozem ist kupovat testy,lebo tam necham aj 50 eur 😀 a drahy,kedze nic nevidi,nove nekupi..takze tento si musim sanovat az do doby,ked by tam mohla byt uz riadna ciarka..cize asi najskor v sobotu 😒 a dovtedy ma aj porazi

martuska313
7. apr 2020

@123vika to ze aspon takto to ma clovek pod kontrolou😍😍😍 ze ci tam je ❤ verim ti ja by som bola taka ista 😊

martuska313
7. apr 2020

@ancovicka21a poznam to ja som si naobjednavala testy a tesila sa ze budem testovat ze ich mam tolko vela 😅😅😅 a nakoniec som dostala MS🤔 tak teraz cakam na MS uz som si ten aj teplomer objednala ale neviem kedy pride tak aspon testami ovulacnymi pozeram ze ci nahodou ovu pride 🙂

popuska
7. apr 2020

@ancovicka21a no mohla by som oprdet chlapa mojeho aby mi hovoril ze ci si kupovat testy alebo nie.. ja som dala urcite aspon 50 euro za posledne dva tyzdne do testov.. a moj ani nic netusi.. :D a sam mi povedal, ze test nic neznamena ze aj ked mi vyjde desat pozitivnych tak to bude brat ako real az ked to gynekolog potvrdi.. takze je mu jedno kolko do toho vrazim penazi :D

123vika
7. apr 2020

@martuska313 ❤️ ved toto 😌

ancovicka21a
7. apr 2020

@martuska313 a preco by ovu neprisla?ja som si tento cyklus testovala ovu len z toho dovodu,ze som si nebola ista,ci ta operacia mi to nejak neposunula..a nie,ovulka prisla ako inokedy,plus minus par hodin samozrejme

@popuska no vies,sa som sa teraz vyhadzala totalne z penazi,lebo som pomohla rodine so splatenim hypo,kedze prisli o robotu 😢 este neboli tie opatrenia,ze sa moze podat odklad,takze to museli vyplatit a nebolo z coho..takze cakam na dalsie,ale tie pridu az buduci tyzden..takze teraz plati drahy vsetko 🙂

popuska
7. apr 2020

@ancovicka21a tak to je jasne potom. u nas mame kazdy svoje financie k dispo a ja pracujem full time z domu takze mam svoje peniazky pekne k dispozicii a vyhovuje mi to tak, mam aspon slobodu a nevie co kupujem.. nabuduce mu nic nepoviem, az ked mi da gynekologicka sono s fazulkou mu to donesem ze NA :D

ancovicka21a
7. apr 2020

@popuska no jedine asi to plati na chlapov,priamy dokaz..ale ako poznam toho mojho,tak sa bude pytat,ze co to akoze to sono je? 😀 dnes som mu vysvetlovala,co je to ovulacia a ze kedy som mala a otehotnela pravdepodobne..kurnik,ako maly chlapec,som sa narehotala na nom riadne..a pritom ma dve sestry a obe uz maju deti..neviem,ci si doteraz myslel,ze deti nosi bocian alebo co 😀

popuska
7. apr 2020

@ancovicka21a ja ked som pri druhom tehu ukazala chlapovi jasne kolajnice na teste tak kukal ze a kde je napisane ze je pozitivny? :D a ja ze sak dve ciarky.. su pozitivne a on ze to su strasne grafy :D

ancovicka21a
7. apr 2020

@popuska boze moj 😀 katastrofa s nimi obcas..ale aspon je sranda 😉

martuska313
7. apr 2020

@ancovicka21a lebo ja som do operacie nemala ovulaciu vobec a testovat s testami cely cyklus som zacala asi este len pred 2 mesiacmi a cyklus dozadu mi krasne vysiel pozitivny ovu len nejako sa nepodarilo otehotniet

popuska
7. apr 2020

@martuska313 prosim ta a ako to funguje s tymi ovu testami?
ako sa to robi?

martuska313
7. apr 2020

@ancovicka21a
@popuska s tymi chlapmi je riadna sranda😅

ancovicka21a
7. apr 2020

@martuska313 aha,tak to je ine..tak potom podla hlienu to treba sledovat..a ked zacne byt ovu hlien,tak cca 5 dni tutumutu o dusu 😉

martuska313
7. apr 2020

@ancovicka21a ked ja ani ten hlien neviem kedy to je lebo mne sa stale zda ze je ovulacny 😅 este nie som v tom expert

sunny_g
7. apr 2020

Akurát som malého trochu dvíhala a šup tmavohnedé špinenie... musím sa šetriť. Snáď je všetko v poriadku 🙏

ancovicka21a
7. apr 2020

@martuska313 tak v tom pripade tutumutu kazdy vecer 😀

martuska313
7. apr 2020

@sunny_g musis davat pozor radsej nic nedvihaj ani nikoho 😊✊

123vika
7. apr 2020

Baby už som nevydržala do zajtra a spravila som ten test 🙂 ale už sa nebojím že dostanem ❤️ mam ho krásny a som strašne rada ❤️

spiruanka
7. apr 2020

@123vika paráda moja😊 už sa neboj je to dobré 🤗♥️
Ja mám pocit že dostanem ms🤔 toto čakanie je nekonečné.. rozmýšľam aj že keby som ozaj tehu tak by mi testovanie aj chýbalo 😂😂 divná som🤦😀😀

123vika
7. apr 2020

@spiruanka aj mneee a strašne

123vika
7. apr 2020

@spiruanka asi budem testovať aj počas 🤣🤣 teraz mam na plane skúsiť tie domáce recepty ci je to pravda 😀
Ďakujem veľmi pekne ❤️
Inak nemáš nič nové??

spiruanka
7. apr 2020

@123vika nič nové..iba vyjedam chladničku 😂😂 aj to je príznak že príde mrcha jedna😀 keď nemám jasné čiarky na teste tak viem že to zas nevyšlo a ja len duchov machule😂😀😀

martuska313
7. apr 2020

@123vika neboj je tam stale 😍❤

martuska313
7. apr 2020

@123vika tak daj vediet tie domace testy ci je to pravda 🙂

ancovicka21a
7. apr 2020

@123vika konecne vidim poriadne,kde ma byt druha ciarka na tomto teste 😀 diky.. a kedy mas dostat ms?teda,nedostat lepsie povedane ❤

123vika
7. apr 2020

@spiruanka hehe 😀 ty ma v tom nenecháš samú❤️

@martuska313 ❤️
Jasne dám vedieť 😀😀
@ancovicka21a no dostávam 32-33 deň ale napríklad minulý mesiac som dostala na 29, teraz mam 30 deň tak uvdime ❤️

sunny_g
7. apr 2020

@123vika ten je krásny, 2 koľajnice. Radosť pozerať 🤗

123vika
7. apr 2020

@sunny_g ja sa nemôžem vynapozerat ❤️

spiruanka
7. apr 2020

@123vika neboj v skupine december nebudeš sama🤗♥️ veľa pozitívnych testikov je čo si všímam 😊
Ak budem mať zajtra biely test tak bohužiaľ 🤷 ja budem snazilkovat ďalej 😊