Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a pfuuu ja som mala viditeľnu už aj 1 apríla to je vlastne prvá fotka tie dva testy takže prvú takú slabšiu ale viditeľnu Li ukázalo cca týždeň pred to boli testy adiel z internetu (5ks) a keď som si kúpila už tie na ocikanie ako je tento co som teraz dávala tak už ukázali veľmi pekne, viem ze v piatok mi ukázalo už krásnu čiarku... A druha foto to sú vlastne testy od štvrtku čiže (5 dní pred)
Áno dala som do testov veľmi veľa peniažkov 😀
Ale z mojej skúsenosti pepino papierikove ukazuje ako chce raz silnejšie raz slabšie a INTIMETED NA OCIKANIE co vidíš ten s tou modrou krytkou je 25ka tuším ale zober si ze spodný je dajme tomu piatok a vrchný že sobota... Tiez to ukazuje ako chce... Taktiež keď som nebola tehotná ukazoval falošné čiarky
Ozaj čiarky nie duchov
@spiruanka musis mysliet pozitivne a verit ze ta ciarka tam bude 😍
@123vika dakujem,si zlata 🙂 takze ja naozaj musim este pockat par dni..hehe,uz to vidim,ako rano to bude prve,co budem robit 😀
@ancovicka21a ja to poznám 😀😀 Ale niektoym vyjde azz po meškani, ja som sa strašne čudovala❤️😀
@vejuska23 wau nadhera❤
@martuska313
@123vika je to potom opačne odfotené 🙂 to som dala aby ste mali predstavu trosku
@123vika no,ale kedze mam ducha uz aj viditelneho,tak je to snad dobre znamenie 🙂
@vejuska23 ja son spokojná aký pekný test mam a to mam cca den ms 🤞🙂
@ancovicka21a uricte áno ❤️ešte 1.4 som mala ducha aj ja 🙂❤️
@123vika ja mam slabsieho ako ty toho 1.4..ale je tam..takze,ziadne stresy testovanim,cakat par dni a pripravovat sa na tehulkovanie..vsak?😉
@ancovicka21a ja som strašne stresivala a bála sa ze mi dôjdu... Ale som už kľudna co sa ma stat to sa stane a mam veľmi silný test nato zee ešte není ani deň ms (teda aspoň podľa toho ako dostávam)... Takže verím... A preto musíš veriť aj ty ❤️❤️❤️❤️
@123vika ty si uz za vodou 🙂 ja som este na zaciatku rieky,ale preplavam ju za par dni a budem za vodou aj ja..cakaj ma tam 😉
@ancovicka21a čakám ta ❤️
@vejuska23 krásny, vieš co ja už som kludna 😌 treba veriť ❤️ aj baby ma tu upokojili, moja najlepšia kamoška ma upokojila... Takže čakám do konca apríla 🙂 a pôjdem doktorovi
@123vika budeme kocikovat spolu..aspon virtualne..a chcem sa spytat,podbrusko ta boli?
@ancovicka21a anooo anoo preto ma museli všetci uokojovat, ale zatiaľ je to tak ze len sem tam chvíľu a zdalo sa mi už aj akoby ma boleli ohambia ... bolia bradavky keď. Si ich chytím... V noci co som sa nikdy nebudila sa budím tak 3-4 krát na WC 😀😀
@ancovicka21a odkiaľ si? 🙂
@123vika aké si ty mala alebo máš príznaky?
Mňa napríklad občas pichne dolu, alebo také ako keď je MS také pocity, ale nie kŕče len také jemné bolesti. Plus nevoľnosti, závraty a časté močenie a migrény.... únava....
Ja teda ani nemám potvrdené že som tehu, tak si to možno len namýšľam 🙄
Juj pevné nervy.
@123vika ja okres lucenec..tak na zachod chodim aj ja kazdu chvilu,aj bradavky bolia..aj podbrusko..plus unava,take tlaky na hrudi,zaludok ako na vode
a oddnes aj krvacanie dasien pri cisteni zubov,aj ked u zubara som bola vo februari a vsetko bolo ok..a citala sa som,ze to moze byt tehu priznak tiez
@sunny_g vieš čo nejako to nevnímam ale tak sem tam idem často na WC, v noci sa budím na WC 3 4 co som nemala ja,tie bradavky ma bolia, mám naliate prsniky, hladná som furt som hladná neviem co by som si dala, náladová, smadna som stále,, suché pery a taka blbosť ale posledne 3 dní si už nepamätám co sa mi sníva alebo zeefa sa mi nesníva nič co ja som si pamätala aj 3 sny hehe 😀😀zle mi zatiaľ není, sem tam ale to akoby vôbec.
@ancovicka21a to podbruško mam aj ja taky nepríjemný pocit sme tam ako keď prichádza ms ale dnes väčšinou nie ako áno tak čakám ze to príde streda štvrtok aj odka toho ze keď dostávam tak na 32 33 co je streda štvrtok, sem tam neviem ci si to nahováram alebo sa mi to zdá mam pocit akoby ma chvíľku bolela panva, aj ma pichne sme tam ale to už vôbec nevnímam 😀

@123vika ja budem zajtra 4 dni pred ms..a kedy sa ti ukazala viditelna druha ciarka?urcite si to tu davala,ale clovek sa v tej kope prispevkov strati velmi lahko ..