Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a hehe😀😀Už čakám na teba
@123vika to som rada..😉
@ancovicka21a ja teraz pekne od piatka ležím akurát keď ideme do tesca alebo vybehnem na záhradu na chvílu 🙂 takže oddychujem
@ancovicka21neboj aj Tebe zosilnie ciarocka 😍verim v to ze ano 🙏😊
@popuska to je super 😍😍😍 ja som testovala na zaciatku cely cyklus lebo som nevedela kedy man aj kvoli nepravidelnemu cyklu. Ale pokial priblizne vies kedy v podstate aj podla teploty budes vediet ze sa blizi ovu vtedyvy som asi zacala testovat.
@martuska313 aka je teplota pocas plodnych dni?
@popuska vagina a počas ovulácie bazálna teplota mierne stúpne a zvyčajne býva v hodnotách nad 37°C.
@popuska musíš robiť ovu testy približne v rovnakú hodinu a nie z ranného moču. Začínala som okolo 10DC, aby som to neprešvihla.
@miska_hryzka
@martuska313 a baby mam merat teplotu aj teraz pocas MS alebo staci ked skonci?
@popuska hned ako skonci. Aky dlhy cyklus si mala teraz?
@timina22_09 26 dni..ani neviem.kedy mi skonci teraz..mam ju nie velmi silnu
@popuska testovat zacni od 9dc 🙂 a teplotku meraj hned,ked prestanes krvacat. Teplomer sa zavadza zhruba 2cm hlboko,meria sa vzdy v rovnaku hodinu. Zapisujes si to do aplikacie 🙂 tam sa ti bude tvorit graf. Este upozornim,ze ovulacne testy nefunguju ako tehotenske. Ciarku mozes mat cely cyklus, raz stmavne,potom moze zblednut a potom naraz stmavne natolko,ze vies,ze uz sa to blizi. Pozitivny je len v pripade,ze mas ciarky rovnako silne,popripade testovaciu silnejsiu,nez kontrolnu. Vtedy dochadza zvacsa k ovulacii za 12 az 48h. U kazdej zeny inak. To,ci ovulacia prebehla sa dozvies z teploty, nie z ovulacnych testov. Tie ta len upozornia na to,ze je cas sa snazit 🙂 snad som na nic nezabudla. Drzim palce.
@timina22_09 pekne si vysvetlila 🙂 to aspon bufem vediet aj ja co sa tyka tej teploty
@timina22_09 dakujem moc fakt cenne informacie..no uvidime snad sa zadari❤
@martuska313 Dakujeeem,snazila som sa. Moc,moc drzim palce :-*
@popuska verim,ze ano. Ak nie teraz,tak raz urcite. A spoznas svoje telo. 🙂 keby cokolvek, kludne ma oznac. Pokusim sa poradit a posunut,co viem. A posielam vam vsetkym tehubacile! Pfuj pfuj.. !
@timina22_09 dakujeme naozaj niektore veci zrna nevie co a ako. Ja som zatial len dva xykly len testovala ovu ale nic z toho a teplotu som este nemerala sice cakam na ovu ale teplomer mam objednany ale stalr nedosiel tak snad stihnem aspon par hodnot namerat...
@martuska313 to poznam,tri roky sme sa snazili o prve tehotenstvo. Samozrejme za tie tri roky sme sa na to vela krat vytentovali, lebo uz sme sa mali plne zuby. 🙂 o tieto veci som sa zacala zaujimat tesne pred tym, nez som otehotnela, aj to tu na MK.. 🙂 no a pred druhym som zacala merat teplotu,objednala som testy,ktore mi uz boli na dve veci,lebo sa zadarilo. Preto vam bacile posielam este teraz, kym mozem ;) ty mavas ake dlhe cykly?
@martuska313 ja som kupila dnes v dmke..7evri stal..neobjednavala som nic lebo ani srnka netusi kedy to pride
@popuska no ja zato som objednavala lebo som doma na pn takze sa nemozem nikde pohybovat.
@timina22_09 u mna to jr komplikovane od 28 -42 ale nikdy nie rovnako lebo to su cykly po laparke a pomaly kazdy mesiac mikroabort

@123vika tebe uz nepride nic 😉 uz sa tolko nesleduj..