Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska ja som merala v ústach pod jazykom aj počas MS nech sa viem lepšie v tom grafe orientovať.
@ancovicka21a tebe meškajú ci ešte len máš dostať? :(
@popuska ovulačné obdobie je obdobie nízkych teplôt, ovulácia je posledný deň s nízkou teplotou ( to neznamená, že je najnižšia) a po ovulke stúpne, to je luteálna fáza, tá sa drží hore a klesne pred, alebo počas ms.
@jaruska_12 ja este len mam dostat..v nedelu..a ty?
@popuska takúto slabú ms som mávala po vytiahnutí MIRENY.... mávala som ju len 2 dni a slabú.... z čoho mi logicky vyplývalo, že som asi mala slabú výstelku, tak som si nasadila ten alchemilkový čaj a ms sa upravila a nabrala na kvalite, čiže i moja maternica sa vedela lepšie pripraviť.... každé telo na hormóny reaguje inak.... môžeš to mať spôsobené i tým...
@ancovicka21a vieš ja ani neviem ako rátať každý mesiac sa to pretiahne aj na 40 dní čiže nemám presnú ms 28 Keby som rátala 28 tak zajtra 🤷♀️😪
@jaruska_12 tak este nic nie je stratene 😉
@ancovicka21a ach bodaj by ani som nemyslela ze to je tak zložité otehotnieť 😪
@jaruska_12 mne o tom nieco hovor ☹ ja mam teraz uz naozaj tu poslednu sancu,kym mi zase myom nenarastie..par mesiacov..a potom mozno pojde von cela maternica..a este k tomu ma tlaci aj vek..ja som sa pred casom zmierila,ze nebude babatko..ale teraz mi doktori dali nadej,tak som ako zmyslov zbavena 😀 v hlave mam len to jedno a to nie je dobre 😒
@ancovicka21a treba dat na stôl nech to nie je v tom obale lepšie bude vidieť 🙂
@ancovicka21a ach jaj ti verím hlavne psychika robí svoje ale je tak ťažké myslieť na niečo iné 😪 ja som v marci brala clostylbegyt myslela som ze to vynde no zas som o niečo nešťastnejsia že nič 😪 ty berieš niečo na otehotnenie? Budem ti silno držať palce nech sa podarí čím skôr ♥️♥️
@ancovicka21a Moja ,ja som mala myom veľky 5cm keď som otehotnela,narástol počas tehotenstva na 10cm a ešte aj bol uložený tesne pri placente,čo vôbec nebolo optimálne 🥺 tehotenstvo som mala super,bez problémov, akurát som mala sekciu kvôli tomu myomu,keď ma otvorili povedali že je ako päsť,a po odkojeni musí von🙀no vieš čo nešla som nikde,ale ani nerobil problém,po 600nedeli mali asi 5cm a potom som nebola na gynde 2roky🧐a odvtedy mi ho nenašli,👏👏👏 skrátka zmizol.Myomy vraj nikdy nemiznu,ale evidentne áno,som toho príkladom, pravdepodobne bol po pôrode odrezaný od veľkého množstva hormónov z ktorého žil a rástol počas tehotenstva tak sa zmenšil,ale že úplne zmizne a to ho nenašiel potom odvtedy ani 3tí lekár,a predtým aj v tehotenstve mi ho našli na zväčšenej tehotnej maternici čo je vraj umenie-to mi povedal pôrodník keď našiel, takže nestracaj nádej 😘
@kacenaaa nic nevidno..teda,mozno aj vidno,ale ja som uz taka zmagorena,ze sama neviem co 🙂
@jaruska_12 zatial nic,este som len mesiac a par dni po operacii a gyndos ma zoberie az po ms na kontrolu,ci je vsetko ok..takze uz len cakat..
@sunny15 nadej nestracam..len vekovo ma to tlaci..nechcem mat prve dieta po 40tke,uz ani teraz sa na to moc necitim,ale uz ked je sanca,tak to skusame..ale potom uz nie. to uz bude pre mna velka nezodpovednost voci tomu dietatu,tak to proste citim
@krajcovicka oki a ked otehotnies tak sa drzi hore?
@krajcovicka no dnes rano zo mna slo brutus vela naraz takze asi sa len neskor rozbehla..
ja som brala antikoncepciu ale kratucko iba 5 mesiacov.. som dva krat menila a vobec mi nechcela sadnut takze som sa na to vyprdla a uz by som aj chcela bejby
Tak vraj negatívny výsledok z krvi 🤷
Takže už neriešim, nechám tak a hotovo.
@sunny_g No poviem ti co sa mne stalo pri druhom tehu.. mala som menstruaciu ale 4 dni slabsiu, potom mi bolo dost blbo.. tak proste inak som sa citila.. tak som sla na krvne testy asi tyzden po tej ms.. negativne hcg 0. pamatam si ze to bol stvrtok. No stale som nejako citila ze neco neni v pohode.v nedelu som si spravila tehotensky test a dve silne ciarky, neze duch, ale proste kolajnice... v pondelok som volala gynekologovi ze co sa mi stalo a on mi povedal, ze sa to stava niekedy ze to hcg nezachyti ani krv.. tak ma objednal o 2 tyzdne na sono a krv a uz to bolo potvrdene
@spiruanka uvidis ci sa rozbehne a aka silna bude✊
@jaruska_12
@ancovicka21a este stale nie je nic stratene 😍✊drzim prsty
@popuska takze sa Ti riadne rozbehla MS?
@spiruanka ako si na tom, špinenie ešte nič neznamená 🤞🤞❤️
@jaruska_12 kluuuud uricte je, niektorým ukáže až pri meškani 🤞❤️
@martuska313 ja som sa tiež bála ze dostanem a by ste ma tu krásne upokojili že pri tých ciarockach sa už nemusím báť ❤️ a už som kľudná...🤞
@ancovicka21a kľud ešte není nič stratené 🙂máš este veľmi veľa času ❤️🤞
@sunny_g ti vážne? 😟Niekdy je hcg nižšie a zamietnu to ako negatívne, možno ešte nič nieje stratené
@martuska313 no rano mi naraz vyslo a teraz zas nic :D ja som z toho jelen.. ale nerobim si plane nadeje

tak baby,samozrejme,ze som nevydrzala..ranny moc..a podla mna nic ☹