Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka 😥 dufam ze to tvoj pripad nebude,ale podla tohto testu a vseobecne mamatestov by som bola snad uz 5 krat tehotna,strasne duchuju 🙈 ...ale drzim ti prsty, neznamena to ze aj tvoj
@123vika
@popuska
@martuska313 no uvidím žienky 😊 ak je to začiatok ms tak nech sa už rozbehne nech môžem začať nový cyklus a nie má takto naťahovať 😁
@spiruanka poznam to ani tak ani tak 😊 ✊ drzim prsty nech uz sa to vykľuje ako chce len nech uz je 😍❤🙏
@cirilinka ten druhy ked vyschol tiez tam je duch?
@martuska313 áno
@martuska313 jaj hrozne toto😁 lebo keby bolo v noci uhnezdenie tak by test mal ukázať druhu čiarku a ja ho mám biely 🤷
@spiruanka ano ono ti hned neukaze az take 2 3 dni 🙂
@cirilinka preane odfot oba 🙂
tak baby,uz som sa ukludnila 🙂 ci je tam ciarka alebo nie,uvedomila som si,ze vsetko je v mojej hlave..ze ked stresujem,tak je to horsie..a ked som uz ukludnena pozrela na test,uz uschnuty,tak duch je tam 😉 a v negative krasne hruby 👍 takze,nech to dopadne akokolvek,momentalne tehu som..a to je velke povzbudenie pre mna,ze predsa len dokazem otehotniet opakovane..a ak pride ms,tak budem riesit s doktorom nejaku liecbu..ale v kutiku duse samozrejme dufam,ze nepride..
@popuska v tehu je teplota hore....
@123vika povedal, že to nie je ešte 100%tné lebo možno ešte keď tak narastie. Mám prísť budúci týždeň.
Ale babule, ja som sa posledné dni veľmi strachovala a zistila som, že strach vyvoláva blokáciu alfa HCg v krvi takže si strachom ničím bábo. Takže ak tam ešte je, a ja verím, že je, kľud kľud a ešte raz kľud. A ono sa všetko ukáže ❤️
@sunny_g no vidis, vsetko bude ok, tehotna si urcite len ti hcg stupa pomalsie 🙂
neboj sa i ked ja viem ake to je.. najhorsie je ked ti vyjde pozitivny test a este 3 tyzdne musis cakat nez ti to doktor potvrdi :D a este ked do toho dostanes menzes ale testy furt pozitivne a ty proste nevies :D
Zajtra testnem.Citim sa aj šťastná aj smutná.Bojim sa že opäť tam nič nebude🤔

@martuska313 mamatest kazetovy