icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny_g
8. apr 2020

@popuska áno je to také, ale je dôležité udržať si vnútri seba pokoj. A som veľmi vďačná všetkým žienkam, pretože tu vznikla krásna vlna podpory a lásky ❤️

martuska313
8. apr 2020

@cirilinka neboj sa vsetko bude tak ako ma byt ❤ testuj dalej a porovnas aspon testy uvidis ze co teda 🙂

spiruanka
8. apr 2020

@popuska hnedé pri utreti mám tak čakám stále 🤷 brucho má nebolí tak veľmi už tak len čakať😊

@martuska313 už nemyslím na čiarky moc ..bude nový cyklus 😊 spinenie nie je dobré znamenie asi

popuska
8. apr 2020

@spiruanka hnede alebo krvave? lebo ak hnede tak to je uhnezdenie.. ja sommala hned krv taku svetlu

spiruanka
8. apr 2020

@popuska hnedé svetlé keď sa utriem na intimke nič..krv zatiaľ nie

martuska313
8. apr 2020

@spiruanka tak to mozes mat uhniezdovanie ✊❤

spiruanka
8. apr 2020

@martuska313 kiež by bolo 😊🤗♥️

cirilinka
8. apr 2020

Ale v rannom moci sa mi neukáže čiarka.Ukaze sa až doobeda keď si spravím test.

luckynko44
8. apr 2020

@cirilinka neboj sa vsetko bude v poriadku 😊 drzim prsty nech sa ruzovie o stosest 🙏

jazlyn
8. apr 2020

Ahojte neviem ci niekto nieco uvidi na fotke ale ak hej nieje to velmi blizko pri kontrolnej ciarke??
Test intimed

popuska
8. apr 2020

@jazlyn ja vidim ale to je tusim iba kanalik, ja som takychto mala kopec.. ale tak snad zajtra ten tvoj kanalik bude silnejsi 🙂

ancovicka21a
8. apr 2020

baby,viete,co sa mi akurat stalo?nedaleko nas je bocianie hniezdo,vracaju sa kazdy rok v marci..tento rok ale v marci neprisli a tak som smutne pozerala na to hniezdo,ze asi sa im daco stalo..a vyjdem teraz von a pozeram..vratili sa 😍 az mi srdce podskocilo od radosti..a zrazu sa mi v dusi rozlial taky totalny pokoj,ze mi doniesli babo 😀 je to normalne takto citit?

martuska313
8. apr 2020

@jazlyn ja som ti uz na inom fore odpisala ale ze ja tam vidim akokeby dokopy 3 jednu blizsie a druhu dalej. Ako test intimed som s nim nebola spokojna ani raz a este k tomu sa mi zda ze citlivost je 25

martuska313
8. apr 2020

@ancovicka21a vsetko je to o psychike o pokoji 🙂 mysliet pozitivne 😍 nam pred 2 rokmi bol bocian na streche domu a to svagrina vtedy bola tehu ale ona potom potratila. A ja som pred dvomi dnami pocula bociana pritom hniezdno od nas maju dalej a normalne som pocula akokeby bol na nasej streche lebo mame byvanie v dome v podkrovi a okno stresne som mala otvorene 😅

jazlyn
8. apr 2020

@popuska

Asi uz tento test nekupim su hrozne

lujza_
8. apr 2020

Baby idem si sem odložiť jeden test. Robila som ho dnes lebo včera mi bolo zle, a to mi bolo aj minulé tehu. MS ma prísť ale cca v sobotu.
LENŽE tieto testy VKUSE duchujú aj keď toto je parádna ružová hrubá čiarka neverím im, tak som len zvedavá či bude silnieť alebo nie... 🤷‍♀️

lujza_
8. apr 2020
martuska313
8. apr 2020

@lujza_ to je one step?

lujza_
8. apr 2020

@martuska313 áno presne, stále na ňom mám duchov čiže nedôverujem mu ale nič iné teraz doma nemám 🙄

popuska
8. apr 2020

@lujza_ si tehotna.. 🙂 toto neni duch.. to je zacinajuce tehu

lujza_
8. apr 2020

@popuska no ja by som rada, len keby si videla ako tieto testy duchujú.... Toto je možno aj bežný duch na týchto testoch žiaľ(škoda že som si tie staré neodkladala na porovnanie), no zvedavá som či bude silnieť 🤔

martuska313
8. apr 2020

@lujza_ a nemas doma nahodou normalne z lekarne ?

miskasiva
Autor odpoveď zmazal
miskasiva
8. apr 2020

@jazlyn ja na tom teste nič nevidím iba ze je dlhšie namočeny

ancovicka21a
8. apr 2020

@martuska313 takze budeme cakat,kedy nam tie bociany donesu babatka 😉 a naozaj,ze som sa tym pohladom na nich totalne ukludnila psychicky

ancovicka21a
8. apr 2020

Tak,vidíte nieco?naživo krásny duch..

jazlyn
8. apr 2020

@miskasiva To su take testy nejake blbe ... namoceny bol
Kratko ale nejako mi neschol a nie len ten

Aj vcera som robila a tak isto skusim o 2 dni
Dalsi inu znacku.

jazlyn
8. apr 2020
martuska313
8. apr 2020

@ancovicka21a ano vidim 🙂 a Tebe uz asi aj doniesol ❤

ancovicka21a
8. apr 2020

to som odfotila telefonom,lebo fotak mi to neodfotil pekne..takze ak niekedy budem pisat spisovne,tak to je autocorect telefonu,ale stale som to ja 😉 takze tesim,tesim..a dufam,ze o tyzden uz bude kolajnica riadna..nech ten moj slepcuch uz konecne uveri 🙂