Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka neboj sa vsetko bude tak ako ma byt ❤ testuj dalej a porovnas aspon testy uvidis ze co teda 🙂
@popuska hnedé pri utreti mám tak čakám stále 🤷 brucho má nebolí tak veľmi už tak len čakať😊
@martuska313 už nemyslím na čiarky moc ..bude nový cyklus 😊 spinenie nie je dobré znamenie asi
@spiruanka tak to mozes mat uhniezdovanie ✊❤
@martuska313 kiež by bolo 😊🤗♥️
Ale v rannom moci sa mi neukáže čiarka.Ukaze sa až doobeda keď si spravím test.
@cirilinka neboj sa vsetko bude v poriadku 😊 drzim prsty nech sa ruzovie o stosest 🙏
baby,viete,co sa mi akurat stalo?nedaleko nas je bocianie hniezdo,vracaju sa kazdy rok v marci..tento rok ale v marci neprisli a tak som smutne pozerala na to hniezdo,ze asi sa im daco stalo..a vyjdem teraz von a pozeram..vratili sa 😍 az mi srdce podskocilo od radosti..a zrazu sa mi v dusi rozlial taky totalny pokoj,ze mi doniesli babo 😀 je to normalne takto citit?
@jazlyn ja som ti uz na inom fore odpisala ale ze ja tam vidim akokeby dokopy 3 jednu blizsie a druhu dalej. Ako test intimed som s nim nebola spokojna ani raz a este k tomu sa mi zda ze citlivost je 25
@ancovicka21a vsetko je to o psychike o pokoji 🙂 mysliet pozitivne 😍 nam pred 2 rokmi bol bocian na streche domu a to svagrina vtedy bola tehu ale ona potom potratila. A ja som pred dvomi dnami pocula bociana pritom hniezdno od nas maju dalej a normalne som pocula akokeby bol na nasej streche lebo mame byvanie v dome v podkrovi a okno stresne som mala otvorene 😅
Baby idem si sem odložiť jeden test. Robila som ho dnes lebo včera mi bolo zle, a to mi bolo aj minulé tehu. MS ma prísť ale cca v sobotu.
LENŽE tieto testy VKUSE duchujú aj keď toto je parádna ružová hrubá čiarka neverím im, tak som len zvedavá či bude silnieť alebo nie... 🤷♀️
@lujza_ to je one step?
@martuska313 áno presne, stále na ňom mám duchov čiže nedôverujem mu ale nič iné teraz doma nemám 🙄
@lujza_ a nemas doma nahodou normalne z lekarne ?
@martuska313 takze budeme cakat,kedy nam tie bociany donesu babatka 😉 a naozaj,ze som sa tym pohladom na nich totalne ukludnila psychicky
@ancovicka21a vidim
@ancovicka21a ano vidim 🙂 a Tebe uz asi aj doniesol ❤
to som odfotila telefonom,lebo fotak mi to neodfotil pekne..takze ak niekedy budem pisat spisovne,tak to je autocorect telefonu,ale stale som to ja 😉 takze tesim,tesim..a dufam,ze o tyzden uz bude kolajnica riadna..nech ten moj slepcuch uz konecne uveri 🙂

@popuska áno je to také, ale je dôležité udržať si vnútri seba pokoj. A som veľmi vďačná všetkým žienkam, pretože tu vznikla krásna vlna podpory a lásky ❤️