Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka neboj sa vsetko bude tak ako ma byt ❤ testuj dalej a porovnas aspon testy uvidis ze co teda 🙂
@popuska hnedé pri utreti mám tak čakám stále 🤷 brucho má nebolí tak veľmi už tak len čakať😊
@martuska313 už nemyslím na čiarky moc ..bude nový cyklus 😊 spinenie nie je dobré znamenie asi
Ale v rannom moci sa mi neukáže čiarka.Ukaze sa až doobeda keď si spravím test.
@cirilinka neboj sa vsetko bude v poriadku 😊 drzim prsty nech sa ruzovie o stosest 🙏
baby,viete,co sa mi akurat stalo?nedaleko nas je bocianie hniezdo,vracaju sa kazdy rok v marci..tento rok ale v marci neprisli a tak som smutne pozerala na to hniezdo,ze asi sa im daco stalo..a vyjdem teraz von a pozeram..vratili sa 😍 az mi srdce podskocilo od radosti..a zrazu sa mi v dusi rozlial taky totalny pokoj,ze mi doniesli babo 😀 je to normalne takto citit?
@jazlyn ja som ti uz na inom fore odpisala ale ze ja tam vidim akokeby dokopy 3 jednu blizsie a druhu dalej. Ako test intimed som s nim nebola spokojna ani raz a este k tomu sa mi zda ze citlivost je 25
@ancovicka21a vsetko je to o psychike o pokoji 🙂 mysliet pozitivne 😍 nam pred 2 rokmi bol bocian na streche domu a to svagrina vtedy bola tehu ale ona potom potratila. A ja som pred dvomi dnami pocula bociana pritom hniezdno od nas maju dalej a normalne som pocula akokeby bol na nasej streche lebo mame byvanie v dome v podkrovi a okno stresne som mala otvorene 😅
Baby idem si sem odložiť jeden test. Robila som ho dnes lebo včera mi bolo zle, a to mi bolo aj minulé tehu. MS ma prísť ale cca v sobotu.
LENŽE tieto testy VKUSE duchujú aj keď toto je parádna ružová hrubá čiarka neverím im, tak som len zvedavá či bude silnieť alebo nie... 🤷♀️
@martuska313 áno presne, stále na ňom mám duchov čiže nedôverujem mu ale nič iné teraz doma nemám 🙄
@martuska313 takze budeme cakat,kedy nam tie bociany donesu babatka 😉 a naozaj,ze som sa tym pohladom na nich totalne ukludnila psychicky
to som odfotila telefonom,lebo fotak mi to neodfotil pekne..takze ak niekedy budem pisat spisovne,tak to je autocorect telefonu,ale stale som to ja 😉 takze tesim,tesim..a dufam,ze o tyzden uz bude kolajnica riadna..nech ten moj slepcuch uz konecne uveri 🙂

@popuska áno je to také, ale je dôležité udržať si vnútri seba pokoj. A som veľmi vďačná všetkým žienkam, pretože tu vznikla krásna vlna podpory a lásky ❤️