icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

123vika
9. apr 2020

@popuska bože 😮😮

@cirilinka veľmi pekný, koľko máš do?

martuska313
9. apr 2020

@cirilinka no vidis 😍 kolko si dpo

katkaba1
9. apr 2020

Ahojte snažilky🙂 Prosím, neviete do akej skupiny by som mala nahodiť Clexane 0,2? Mne ho už vysadila hematologička tak mi zbytočne doma stojí 2,5 balenia.
Držím Vám všetkým palce🥰🙏 v októbri som tiež patrila medzi Vás😊

cirilinka
9. apr 2020

@martuska313 17 dní.A včera sa mi skončila ms

martuska313
9. apr 2020
katkaba1
9. apr 2020

@martuska313 ďakujem Ti pekne🙂

martuska313
9. apr 2020

@cirilinka ale MS bola kolko dnova

cirilinka
9. apr 2020
popuska
9. apr 2020

@cirilinka jasne.. uz silnie 🙂

cirilinka
9. apr 2020

@popuska Bodaj by

cirilinka
9. apr 2020

Horný dnešný a dolný vcerajsi

popuska
9. apr 2020

@cirilinka definitivne silnejsi

martuska313
9. apr 2020

@cirilinka jednoznacne silnie 😊

cirilinka
9. apr 2020

Tu je asi lepšie vidiet

martuska313
9. apr 2020

@cirilinka krasna do ruzova😍

cirilinka
9. apr 2020

Myslíte že už by niečo bolo vidiet?

popuska
9. apr 2020

@cirilinka na sone? urcite nie.. este take 2-3 tyzdne

cirilinka
9. apr 2020

Bodaj by tam niečo bolo...🙏

luckynko44
9. apr 2020

@cirilinka namastee 🙏 krasne

lujza_
9. apr 2020

Tak ja dnes takto, dolný test je dnešný. Neviem čo si myslieť lebo ozaj tieto testy mi duchovali stále, skúsim dnes kúpiť nejaký kvalitný test a zajtra spraviť, po predchádzajúcich skúsenostiach sa vôbec nebudem čudovať ak bude biely 🤷‍♀️

popuska
9. apr 2020

@lujza_ no ty kokos, by som povedala ze je to celkom vyrazny kanalik.. no ale tusim je do ruzova.. tazko povedat.. urcite kup iny a sprav a oznac ma.. som velmi velmi zvedava

popuska
9. apr 2020

No baby tak dnes som si este overovala ci priatel pride a pride teda.. lebo som nevedela ci jeho stara mama to da ten vikend.. ale ze pride.. takze aby som to plodenie spestrila tak som mu prichystala take prekvapenie :D objednala som si take sexy bodystocking :D snad to budu natesenejsie spermie ked ho takto prekvapim :D on ma rad taketo prekvapenia na mne.. :D a ja mu rada taketo prekvapenia vymyslam.. tak snad to budu super happy spermie a plne sil na dobite vajca :D sorry ze to s vami zdielam ale tak ked uz sa tu bavime o hrudkach krvavych a testoch ocikanych tak som chcela iba na spestrenie konverzacie :D

ancovicka21a
9. apr 2020

no,baby moje,tak mi oficialne zacala tehotenska nevolnost a uz mam za sebou aj prve zvracanie..som totalne nafuknuta,zaludok boli ako slak ☹ som velka kavickarka,ale rannu kavu som len odchlipla a uz ma naplo.. a bolesti v podbrusku uz nie su,co by som uz mala,ak by mala prist ms..tak drzte vsetky palce,aj nohach,aby ms nedorazila a aby to bolo naozaj tehu 😉

ancovicka21a
9. apr 2020

@popuska 😂 skoro som si oplula monitor od smiechu 😀

popuska
9. apr 2020

@ancovicka21a som rada ze som ta pobavila :D hlavne nech absolutne neciti ze ide robit potomka.. to je pre chlapa potom stres.. :D
a tebe vysiel pozitivny test ci ako? ci uz mas potvrdene?

martuska313
9. apr 2020

@popuska 😅 super aj ja som sa schuti zasmiala 😍😅 tak nech su hlavne natesene dobijat

martuska313
9. apr 2020

@ancovicka21a aj si testovala ci?

popuska
9. apr 2020

@martuska313 ano, este musim ale drzat dietu do toho piatku :D nech viem pekne brucho stiahnut nech aspon na 0,0000025% vyzeram ako ta modelka v tom :D :D aby to zas nemalo opacny efekt :D :D :D :D

ancovicka21a
9. apr 2020

@popuska no ja som mojmu tiez nic nepovedala..lebo by mu to zrejme neslo 😝 chlapy su proste taki.

nie,test som si nerobila,nemam uz..ani potvrdene nemam.. bociany mi vcera povedali 😀 ale tak poznam svoje telo a uz viem,co sa deje..mala som to pred operaciou,ked som bola tehu

martuska313
9. apr 2020

@popuska 😅😅😅😅 myslim si ze uz len ked Ta uvidi budu spermie pripravene utocit😍😅