icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
14. apr 2020

@popuska to mas pepino?ak ano,tak tie tak ukazuju..mam skusenost

martuska313
14. apr 2020

@popuska vies co ja som predtym testovala s one step ovu a bola som velmi spokojna skusila som aj pepino ovu testy a aj adiel. A teraz mam woman secret ovu a tie som este nemala tak uvidime ake budu hodnoty bt a aj ake budu testy ci budu silniet.

niky1141997
Autor odpoveď zmazal
martuska313
14. apr 2020

@niky1141997 odfot trosku vyschnuty

queen_el
14. apr 2020

Baby čítam vás chvíľku, píšem v dobrom, netestujte non-stop, nemá to zmysel. Ak tam stále vidíte niečo, spravte si digitàlny test,ktorý dá jednoznačne +\- a bude to jasné. Nie je to dobré ani na psychiku fakt.

popuska
14. apr 2020

@queen_el myslim ze my uz si aj srandu z toho robime 😁😁😁

martuska313
14. apr 2020

@queen_el presne tak my skor srandy ako az tak velmi vazne 🙂 co ma prist pride 🙂
@popuska

popuska
14. apr 2020

@martuska313 ja i tak myslim ze tehotna nemozem byt takze ja si skor robim srandu z toho ze tie testy jak šidia😁😁 je to zabava

martuska313
14. apr 2020

@popuska ja uz som si objednala adiel😅 tie mi neduchovali. Do kolko dni Ti dosli?

popuska
14. apr 2020

@martuska313 mne neduchovali tiez..mam ich teraz..a posledne dva duchuju ako si mohla vidiet
Ty cca 3-4 dni uz som ich mala

martuska313
14. apr 2020

@popuska je to zaujimave a som normalne zvedava ze ako dopadnes vo stvrtok🥰😍🙏

popuska
14. apr 2020

@martuska313 no urcite mi krv vezme a budem vediet asi az v piatok ale tak podla mna logicky ked sa zamyslis mala som sex 3 dni pred tpu ms..ms prisla..sice to bola svetloruzova krv bez hrudok a len jeden den silnejsia ale trvala 7 dni ako klasicka..kde by sa to babo uhniezdilo?🤷‍♂️🤷‍♂️

martuska313
14. apr 2020

@popuska pozri zazraky sa deju ale tak nikdy nevies 😇 daleko do piatka 😅 ja neviem ako u mna ja som mohla otehotniet ale kedy to srnky netusia 😅

popuska
14. apr 2020

@martuska313 nepoznam nikoho..ty poznas?ved prichod ms znamena game over a potom treba zacat odznovu..a ne taketo Jezisovia juniori😁

popuska
14. apr 2020

@sunny_g ahoj a ty ako?testovala si este?

martuska313
14. apr 2020

@popuska popravde nepoznam nikoho kto by mal plnu ms a aj napriek tomu tehu 😊 ono sice moja babka a mama do 4 mesiaca mala normalne MS 🤔

simik7192
15. apr 2020

Ahojte, potrebujem radu dnes som robila rano test a žiadna zmena, je tam niečo ale vôbec sa to nemení.je to skôr iba kanalik . A je možné aby mi meskala ms (od sp je to druhá ms)10 by mi mala dôjsť, a mi to stále mešká.. Len som si zas všimla ze sa mi objavil hlien, je možné že už mám ovulaciu aj bez ms? Nechápem, vôbec co to je test ako negatívny a objaví sa hlien.. Aj tie bolesti podbruška ako pri ms. To mam aj pri ovu... Už vážne neviem co to je,

popuska
15. apr 2020

@simik7192 skus ist ku gynde..ja pri.prvom tehu som mala testy negativne no bola som tehotna

sunny15
15. apr 2020

@popuska Ak logicky premýšľam,tak to nevychádza.Otehotnela by si 1den pred ms,Ms v plnom prúde-po Hák nemusia byť hrudky,lebo sliznica maternice nie je ešte taká vysoká resp.sa tak neolupuje.Ak by si otehotnela 1den pred ms, vajíčko by sa nemalo kde uhniezdit lebo sliznica je nízka, krváca, no a vajíčko kým sa uhniezdi tak prebehne tých 10dpo aby ti test ukázal // a to by silnelo.videla som tie testy a vidím niečo slabucke,ale nemohla si otehotnieť skôr?

simbatko
15. apr 2020

Ahojte vidite nieco?😌

sunny15
15. apr 2020

@martuska313
@popuska Ja poznám viacero báb ktoré mali ms a boli tehotné,jedna pani ktorá ležala so mnou v nemocke prišla na tehotenstvo v 28tt🤪lebo mala menzes každý mesiac🙃som naňu pozerala jak puk, akože to nevedela?ja som to vedela od 4tt,veď jej zmena prsnikov,rast brucha,pohyby nič nenasvedčovalo k tomu?A to bola druhorodicka.Prisla NATO tak že šla ku gyndoske že krváca mimo cyklu,tak gyndoska skoro vraj spadla zo stoličky 🤔V prvom tehu nemala menzes.Potom kamoška mala 1menzes v tehu,ďalšia mala menzes ale nakoniec preto že mala mimomaternicové tehotenstvo

sunny15
15. apr 2020

@simbatko nie😓skús iný ako Pepino

popuska
15. apr 2020

@sunny15 no mali sme sex v 23,24,25 dc a potom 26dc som dostala ms.
len ja som uz mala jednu po dobrati antikoncepcie ms.. toto uz bola druha, kvazi moja prirodzena.

martuska313
15. apr 2020

@sunny15 wau tak vidis @popuska sanca ram stale je takze ti drzim prsty ku Jezisovi Juniorovi 🙏😍

martuska313
15. apr 2020

@simbatko ak je to pepino test skus iny

popuska
15. apr 2020

@martuska313 mna to velmi laka urobit si test ale kolegyna tu pri mne sedi a nechcem to teraz riesit.. nemozem ani kukat na to ci tam ta ciarka je alebo nie :D
no neviem.. robila som si ovu test a negativny stale.. ani len nesilnie ta ciarka. stale taka ista ako vcera.. :/ v piatok ma prist moj drahy tak ak nie som tehotna tak snad bude ta ovulacia :(

martuska313
15. apr 2020

@popuska ja by som isla si spravit 😂 ja som dnes robila ale len na one step ruzovy duch ale tak som zvyknuta ze oni duchuju. 😂 ovu som este nespravila ale budem isto aj ovu robit 🙂

simik7192
15. apr 2020

@popuska už netreba ms prišla 😥

martuska313
15. apr 2020

@simik7192 nebud smutna ❤ dalsia sanca 😘

popuska
15. apr 2020

@simik7192 zlatko to je mi luto, ale nezufaj 🙂