icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lauritka
5. jan 2015

@smart27 nevidno velmi, nevies odfotit ostrejsie ? 😝

smart27
5. jan 2015

@lauritka nrviem fotim mobilom

smart27
5. jan 2015
smart27
5. jan 2015
somtoja13
5. jan 2015

@veronikax jeeeeej tak tam sa ti to kraaaasne rysuje potisku Gratulujem

petra212
5. jan 2015

@veronikax
ved sa neboj, bude aj taká čiarka čo už aj chlop pochopí, že to je druhá čiarka 😀

veronikax
5. jan 2015

@jaruska18 noo vraj tam este robi ;p iba jedna osoba mi povedala.. ze by uz mala byt na dochodku ;p myslela som to tak .. ze je to jedina taka hrozna osoba na oddeleni ;d takze nic horsie od nej tam uz nie je ;D uz len lepsie pripady 🙂)) aaa ja som zo Spisskych Vlach 🙂 10min od spisskeho hradu 🙂 ale rodila som v Krompachoch ;) to je asi 10-15km od nas ;) inac som bola dllllhorocna Presovcanka ;)

veronikax
5. jan 2015

@somtoja13
@petra212
dnes mi meska 3 den ;) a som mooozno 12DPO .. viac isto nie ;) testy sa mi minuly skor ako mi ukazali pozitivnu ovu 🙂 noo podla vajednicka tipujem ze bola ovu 24.12 ;) v piatok alebo sobotu urobim dalsie ;) duuufam ze uz bude krasne viditelna ;) mam inac 33 dnove cykly :D tehu priznaky pri malej som mala az v 3 mesiaci ;) takze ich ani teraz velmi necakam ;) akurat ze mi zase zacali PMS ;)

petra212
5. jan 2015

@veronikax a teraz si koľký deň cyklu?

veronikax
5. jan 2015

@petra212 dnes som 35DC 🙂 a ms mi chodila bud najviac dva dni skor... alebo v den ms ;) vo vacsine uplne presne a rano ;)

lauritka
5. jan 2015

@smart27 no na tom spodnom ako keby, len slabo vidno.. drzim palce na stredu 😉

somtoja13
5. jan 2015

@veronikax straaaaasne ti drzim palceky nech ti to vyjde! !!!

veronikax
5. jan 2015

@somtoja13 dakujem :-*

petra212
5. jan 2015

@veronikax no tak to určite bude čiarka silnieť ... toto nebude už len náhoda

veronikax
5. jan 2015

@petra212 dufam ... ze ked tu uz dam dalsiu foto o par dni 🙂 uz bude krasne vidiet kolajnicky ;) teraz som nemohla prestat testovat.. maaania 🙂 Ale uz ked vidim .. ze sa tam nieco crta ... uz si pockam v klude par dni ;)

potvorka77
5. jan 2015

@jaruska18 noo🙂 tak malo by to tam byt🙂) na tej piatej to vidim najviac dusik jak vysity!Tak uz len sledovat 🙂zajtra spravis znovu?

potvorka77
5. jan 2015

@veronikax presne aj ja som tak testovala,vedela som ze uz silnie cize som v tom ale potrebovala som vidiet aj tie kolajnice tak som si pockala...a neviem ich vyhodit.stale sa na ne pozeram🙂)

veronikax
5. jan 2015

@potvorka77 teraz sa nebudes moct prestat pozerat na kolajnicky....potom na foto z uzv....a potom na malickeho drobceka <3 ;)

jaruska18
5. jan 2015

@potvorka77
@veronikax baby rano som robila test.rychlo som odfotila a utekala prec. Isli sme niekam s priatelom. Test som nechala na nocnom stoliku, teraz som prisla a na nom toto 🙂 myslite ze to je duch. Alebo len kanalik? Kanalik by bol taky silny? 🙂

veronikax
5. jan 2015

@jaruska18 mne tento test NIKDY nerobil kanalik ;) a to som mala dokopy kupenych za posledne 3 mesiace 5 balikov ;) a stale bol len cistucky ;) to mas gravytest? 🙂

jaruska18
5. jan 2015

@veronikax ano gravitest :D skoro som odpadla :D ale samozrejme som robila test aj cez den, a tam takmer nic. Ale jedla som aj polievku, aj dost vody pila mozno aj za to 🙂

reva6
5. jan 2015

@jaruska18 ja teie testy nekupujem !!!!!!! vzdy som na nom mala duchov takychto... vzdy...!!! a nevidim ze by som tehotna bola :D

veronikax
5. jan 2015

@jaruska18 tak si skus robit len rano ;))) ale mne vazne gravitest nerobil kanaliky ;) az ma stval ze ani ducha ;DDD pricom je to lepsie ;) .... vydrzala by si dva dni ?? 🙂 ja uz budem najskor az v piatok ;) ... nepotiahneme to spolu do piatku ??? 🙂

jaruska18
5. jan 2015

@veronikax ani mne duchov nerobili, no uvidime co z toho bude 🙂 ja testnem v stredu rano 🙂 idem v stredu k dr tak mu poviem hned 🙂 testni aj ty v stredu :P

veronikax
5. jan 2015

@jaruska18 to bude este skoro ;P ... mozno :P ;))))) ale chcela by som v piatok :D dufam ze to bude pozitivne... ze potom do 2 tyzdnoch zmenim uspesne lekara :DDD

red_kika
5. jan 2015

@jaruska18 toto uz ano 😉

jaruska18
5. jan 2015

@veronikax :D pri takom tvjom dusikovi uz nebude neskoro 🙂

@red_kika myslis ze to nieje kanalik? 🙂

red_kika
5. jan 2015

@jaruska18 kanalik som nikdy nemala...bud bol cisty alebo to bolo tehu 🙂 takze na kanaliky ani neverim... Budes este v nasej skupine neboj 🙂

jaruska18
5. jan 2015

@red_kika bodaj by si mala pravdu 🙂 a nevadi ked mi cez den test takmer nic neukazal? 🙂

chantalka86
5. jan 2015

@jaruska, podľa mna je to dosť silne na kanálik, skôr druha čiarka 🙂 držím palec