Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 noo vraj tam este robi ;p iba jedna osoba mi povedala.. ze by uz mala byt na dochodku ;p myslela som to tak .. ze je to jedina taka hrozna osoba na oddeleni ;d takze nic horsie od nej tam uz nie je ;D uz len lepsie pripady 🙂)) aaa ja som zo Spisskych Vlach 🙂 10min od spisskeho hradu 🙂 ale rodila som v Krompachoch ;) to je asi 10-15km od nas ;) inac som bola dllllhorocna Presovcanka ;)
@somtoja13
@petra212
dnes mi meska 3 den ;) a som mooozno 12DPO .. viac isto nie ;) testy sa mi minuly skor ako mi ukazali pozitivnu ovu 🙂 noo podla vajednicka tipujem ze bola ovu 24.12 ;) v piatok alebo sobotu urobim dalsie ;) duuufam ze uz bude krasne viditelna ;) mam inac 33 dnove cykly :D tehu priznaky pri malej som mala az v 3 mesiaci ;) takze ich ani teraz velmi necakam ;) akurat ze mi zase zacali PMS ;)
@jaruska18 noo🙂 tak malo by to tam byt🙂) na tej piatej to vidim najviac dusik jak vysity!Tak uz len sledovat 🙂zajtra spravis znovu?
@veronikax presne aj ja som tak testovala,vedela som ze uz silnie cize som v tom ale potrebovala som vidiet aj tie kolajnice tak som si pockala...a neviem ich vyhodit.stale sa na ne pozeram🙂)
@potvorka77 teraz sa nebudes moct prestat pozerat na kolajnicky....potom na foto z uzv....a potom na malickeho drobceka <3 ;)
@potvorka77
@veronikax baby rano som robila test.rychlo som odfotila a utekala prec. Isli sme niekam s priatelom. Test som nechala na nocnom stoliku, teraz som prisla a na nom toto 🙂 myslite ze to je duch. Alebo len kanalik? Kanalik by bol taky silny? 🙂
@jaruska, podľa mna je to dosť silne na kanálik, skôr druha čiarka 🙂 držím palec

@smart27 nevidno velmi, nevies odfotit ostrejsie ? 😝