icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ebi52
5. jan 2015

@veronikax jeej podla mna je tam 🙂 drzim prsty nech silnie

red_kika
5. jan 2015

@jaruska18 vies co, ja som ten moj uplne prvy dusok nasla po pol hodine... Co sa akoze nerata. A vidis, silnel 🙂

jaruska18
5. jan 2015

@red_kika ja osm ho videla hned rano ale zle sa fotil a vecer bol takyto 🙂

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 no tak toto urcite nieje kanalik ale seriozny duch drzim palce nech to silnie

jaruska18
5. jan 2015

@zuzanka2905 🙂 bodaj by si mala pravdu.testnem rano v stredu 🙂 dufam ze nejako vydrzim :P

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 😉 jaj no ja by wom teda nevydrzala 😨 Do stredy 😅

jaruska18
5. jan 2015

@zuzanka2905 ci ja vydrziiiiiim :D no uvidime teda :D

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 no ja myslim ze nevydrzis 😅

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 chcela som sa ta opytat uzivala si nieco na podporu otehotnenia lebo ja uvazujem nad gynexom

jaruska18
5. jan 2015

@zuzanka2905 musiiiiiiim 🙂 pekne do stredy :D

jaruska18
5. jan 2015

@zuzanka2905 anp..poslednu ms som mala 10 novembra, a od 10 dc berem inofolic. odvtedy ms nebola..

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 aha ja neviem ci mam ten gynex lebo co ked nepomoze a tolko to stoji neviem co robyt

jaruska18
5. jan 2015

@zuzanka2905 mala si sa najskor poradit s dr..my sa snazime 8 mesiacov, preto som brala inofolic..vsetky tieto pripravky tolko stoja, ale ked to pomaaha k babatku 🙂

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 ja uz som bola u lekara moj lekarnevidi problem ja neviem

jaruska18
5. jan 2015

@zuzanka2905 tak vyskusaj ten gynex, alebo Inofolic 🙂 mozno sa hned zadari 🙂

potvorka77
5. jan 2015

@jaruska18 no to vyzera mega nadejne 🙂 myslim ze je to duch ako vysity 🙂)) som zvedava ci uz v stredu dr nieco uvidi, ale ak nie tak sa nenechaj odradit a nech ti vezme krv a nech z krvi zisti ci mas v nej hcg. ak mas hoc aj malu hodnotu tak si v tom 🙂
ale ja si myslim ze toto krasne vidiet. a ked raz to hcg stupa tak neni vo cem 🙂))
drzim palce 😀 😀 😀

inak len tak mimochodom, na margo doktorov a ako to u nas chodi, nechcem strasit ani nic ale tu na mk som citala take pribehy, ako ze baba isla ku gynde, gynda nic nevidela este na ultrazvuku a dala im nejaku tabletku, ktora mala byt akoze na vycistenie. to som dodnes nepochopila ako to doktor moze dat... co ak tam to babo nahodou je. niekedy je clovek v soku, nestihne sa opytat na co to je ale aj tak nechapem preco si tie baby dali ten liek nakoniec. ved clovek nikdy nemoze si byt isty... navyse ak teda nie som tehotna tak naco uzivat dalsiu s.acku medicinsku...

zuzanka2905
5. jan 2015

@jaruska18 ja si myslim ze u mna to bude psychyka nebola som v poriadku pree dvomi rokmi sme mali tragediu v rodine a ine veci o ktorych nechcem hovorit brala so seroxat ktory uz pol roka vysadzam ale este stale som na polke takze to bude asi v tom 😔

veronikax
5. jan 2015

@ebi52 chystam sa urobit dalsi test az v piatok ;) to mi bude meskat tyzden aaa budem cca najviac 16Dpo..viac nie 🙂 dufam ze neurobim skor 🙂)))
@jaruska18 a nemas pms??? Mne sa zmenil na nieco povedome z prveho tehu 🙂) toto uz nie je pms :P sa mi poobede tocila hlava...tak sa nalievam vodou a cajmi ;) vnutorny pocit ...mi hovori....ze to vyslo !! 🙂 a konci sa mi 3 den meskania ;)

jaruska18
5. jan 2015

@veronikax preco ze ci nemam pms? 🙂 ja zase ked nieco zjem tak hned taky zaludok ako na vode 🙂

veronikax
5. jan 2015

@jaruska18 robis zajtra test?? Ci az v stredu?? 🙂 by malo byt lepsie vidno zmenu 🙂)) ja asi nevydrzim az do piatku :P tak ja som mala pocit ze mam pms....preto som sa pytala...ale uz je to ine 🙂 dufam ze mam spravny pocit ;)

jaruska18
6. jan 2015

@veronikax dnes nie 🙂 musim nejak vydrzat do zajtra 🙂 dufam ze sa podari 🙂 urob aj ty zajtra 🙂 hned rano..

veronikax
6. jan 2015

@jaruska18 ja ked neurobim rano...tak potom uz vobec 🙂 cez den ma to uz nelaka 🙂)) dnes sa dalo v pohode odolat 🙂 hlava ma od vecera boli... ;) idem cajovat cely den asi 🙂

jaruska18
6. jan 2015

@veronikax ja som rano rychlo utekala na zachod bez testu :D cez den budem zbytoccne robit. Vcera mi cez den ledva ukazalo nieco aj to neviem ci tam vobec volaco aj bolo 🙂 urobim zajtra rano. A uvidii sa 🙂 mna vcera tak strasne bolela vecer hlava. Ja som s nou ani pohnut nemohla ale teraz je uz dobre 🙂

laauraa
6. jan 2015

@red_kika , @mucuinka ... ahojte baby ,, tak vcera som bola u dokyho ale nebol tam idem az zajtra ... ms stale meska ,, dnes rano som mala husty biely vytok neviete co to moze byt ? dakujem 🙂

red_kika
6. jan 2015

@laauraa fuh, tak toto neviem. Nechcem ti nahovarat ze tehu lebo neviem ☹

laauraa
6. jan 2015

@red_kika .. dakujem aj tak ten vytok som mala aj predtym ked mi zacinala meskat ms ale bol v menšom množstve a nebol az taky biely .. a tak vela ,, citala som ze je to jeden zo znakou tehu ale tiez si nic nenahovaram radsej ,, a s tymi testami tehu som si tiez citala tu na stranke ze niektorym ukazalo az 10tt ,, tak uvidime zajtra co povie doky ... 🙂

potvorka77
6. jan 2015

@veronikax jejda aj mna boli hlava,to co to snad je v pocasi. Uz som sa zlakla ze to neni dobre znamenie...
Aky caj pomaha?

veronikax
6. jan 2015

@jaruska18 dala som si do googlu...pozitivny gravitest 🙂 a nevidela som tam ani jeden so silnymi kolajnickami 🙂 len duchovia 🙂 nie su to vadne testy????
@potvorka77 este idem pohladat akh pomoze...ale naliala som do seba uz liter vody...a trosku to pomohlo ;)

potvorka77
6. jan 2015

@veronikax no veru mozno sme sa zabudli vsetky nalogat vody pri tychto myslienkach dvojciarkovych🙂

jaruska18
6. jan 2015

@veronikax neviem ale uvidim zajtra. Mozno kupim dnes nejaky iny test a urobim obidva naraz :D