Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laauraa som na teba dnes a včera myslela. Ten výtok môže byť dobré znamenie. Ja som ho mala už pred vynechanim ešte som si na to kupovala krém, pre istotu taký čo sa dá použiť aj v tehotenstve. Kupovala som spolu s tehu testami, ešte som pani hovorila, že ak by to vyšlo, nech neurobím chybu. Vôbec som netušila, že je to prirodzená ochrana tela pred infekciou. Tak držím palce A daj vedieť, budem sa tešiť
@mucuinka juj moja ty si zlata 🙂 .. tak dufam ze to bude len dobre znamenie :( .. zacinam sa bat mi tu pisali ze to moze byt aj nador lebo som si nahmatala v podrbusku taku väčšiu hrcu.. tak dufam ze to nebude nieco zle ,,, a pevne dufam ze to bude tehuu mysli na mna zajtra heh 🙂 dam hned vediet neboj a dakujem za podporu 🙂
Ahojte baby,podelím sa s vami s čerstvými skúsenosťami robila som si testy klasické pruzkove z dr.max po týždňovom meškaní negatívne,išla som pozrieť po limite slabé 2ciarky,za 2 dni uz ten perovy mamatest ten tiež negatívny v limite,po limite zasa duch.tak som si uz hovorila,ze som neni.nedalo mi to po 4 dňoch si kúpila uz clearblue a ten pozitívny 2-3 týždne..
Tak ja som o 5 rano dostala neskutocne bolesti...a prijemny povit v maternici sa zmenil na krce...a ms prisla po 4 dnoch...co mi nikdy nemeska a slaba ciarocka zmyzla. Cisto cisty test ostal. Tak drzim palce aspon vam 🙂 ja som uz nahadzala lieky do seba...neskutocne tlaky mam :/
@veronikax to je mi luto poznam to sklamanie snad to januar isti
@kiristinka1 dakujem 🙂 a tiez si mala len takych duchov ako ja ci silnejsich? 🙂
@veronikax coze? :( a tak som verila ze sa ti podarilo 🙂 nevadi, buduci mesiac sem budes davat pozitivne tehu testikyh uvidis 🙂
@red_kika pockam uz do piatku. Ak nepride mrcha kupim digi a spravim v sobotu rano 🙂

@jaruska18 ja urobim zajtra ale ten gravitest....ze sa ho zbavim a posledny test co mam od Rybky urobim v sobotu ;) bojim sa normalne toho Gravitestu 🙂))))