Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka2905 uz papam aj Gynex 🙂 tak dufam ze sa dam z vnutra poriadne dokopy 🙂)
@jaruska18 raz to pride !!! 🙂 musim doverovat prirode 🙂)) inac mne nikdy nerobili kanalit tieto testy ;) tak drzim palce !! 🙂
Ahojte kočky. Prosim vas, mali ste niektora tehotensky test Pepino so zelenou farbou ? Doteraz som sa stretla len s modrym, zelene boli iba ovulacne. No teraz som mala 3 TEHOTENSKE testy so zelenou tycinkou.
@lilly158 ovu to nebude, lebo pepino má na ovulačných žlté rúčka a aj keby to náááhodou bol ovu test, tak aspˇoň slabulinkú čiarku by ukázal a nebol by úplne čistý. Ja už nemám obal, ale ty keď máš, tak sa pozri na neho, či tam píše hcg a aká je citlivosť, myslím na ten vnútorný sáčik, čo je v ňom test. A daj vedieť. Ja som mala tiež negatívny. Ale ja som 22DC, tak ešte sa to môže zmeniť, hoci som už skeptická, ja mám krátke cykly.
@lucka0611 to je ciarka nech len silnie blahozelam
@jaruska18 a uz ti mešká? Ja som mala taketo minuly mesiac den pred ms aj teplotu 37,2 a nič ms došla. Najlepšie robit test ked mešká.
@misha666 dakujem 🙂 dufam ze to je naozaj dusik 🙂 a bude silniet 🙂
@butterfly333 ja som uz 58 dc..od 10 dc berem inofolic. Do 30 dc som nemala ovu..tak netusim 🙂
@somjankad uvidim zajtra co ukaze test 🙂
@jaruska18 fuuuha tak to je dlhy cyklus a berieš ho prvy mesiac? Ja som ho tiež začala no ako mi nechodila ovu som ho hned radšej vysadila a ovu o tri dni prišla a poriadna silna lebo beriem gynex a v živote som taku silnu ovu nemala ja som ju totiž nikdy necitila až ked som začala brat gynex tak verim že pomôže.
@butterfly333 prvy cyklus. Tretiu krabicku. Ja som mala pvu hlien ak to bol on okolo 45-50 dc..daj vediet ci pomohol 🙂
@veronikax cchystam zajtra 🙂 dufam ze mi vezme krv a budem vediet naisto 🙂
@jaruska18 to v kuse tretiu krabicu? Ja uź ho neberiem brala som ho asi 5dni a viac nie nakolko mi nechodila ovu tak som ho prestala brat.

@somjankad len ja som takyto mala aj v pondelok. Teda ten som pozrela az vecer. Tento bol v limite trosku tam bolo nieco vidiet ale nic noc. A po cca pol hodinke bol takyto..