icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
6. jan 2015

@jaruska18 ja urobim zajtra ale ten gravitest....ze sa ho zbavim a posledny test co mam od Rybky urobim v sobotu ;) bojim sa normalne toho Gravitestu 🙂))))

mucuinka
6. jan 2015

@laauraa som na teba dnes a včera myslela. Ten výtok môže byť dobré znamenie. Ja som ho mala už pred vynechanim ešte som si na to kupovala krém, pre istotu taký čo sa dá použiť aj v tehotenstve. Kupovala som spolu s tehu testami, ešte som pani hovorila, že ak by to vyšlo, nech neurobím chybu. Vôbec som netušila, že je to prirodzená ochrana tela pred infekciou. Tak držím palce A daj vedieť, budem sa tešiť

jaruska18
6. jan 2015

@veronikax ani mi nehovor :D normalne mam stres zajtra spravit test ze nic neukaze :( aj ja budem robit gravitestom 🙂

veronikax
6. jan 2015

@jaruska18 mna ked nastve gravitest!!! tak hned urobim iny ;))))

laauraa
6. jan 2015

@mucuinka juj moja ty si zlata 🙂 .. tak dufam ze to bude len dobre znamenie :( .. zacinam sa bat mi tu pisali ze to moze byt aj nador lebo som si nahmatala v podrbusku taku väčšiu hrcu.. tak dufam ze to nebude nieco zle ,,, a pevne dufam ze to bude tehuu mysli na mna zajtra heh 🙂 dam hned vediet neboj a dakujem za podporu 🙂

jaruska18
6. jan 2015

@veronikax ja iny nemam 🙂 ale verim ze tam budes mat krasne ciarky 🙂 mne bolo dnes tak zle poobede :/

veronikax
6. jan 2015

@jaruska18 drzim palce!! Uz nech je zajtra 🙂 tesim sa na tvoju foto s pozitivnym testikom ;)

perzefona
6. jan 2015

Hmmm... 3deň meškania MS... Žeby?

jaruska18
6. jan 2015

@veronikax jaaj len aby bol pozitivny, aspon silnejsi ako ten minule 🙂 ale ty pozitivny mat budes! 🙂

petra212
6. jan 2015

@perzefona krásna čiarka 🙂 tak nech len silnie

jaruska18
7. jan 2015

@veronikax ahoj 🙂 no robila som test a negativny. Nebudem davat ani fotku lebo fakt tam nic nebolo :( nevadi, mozno nabuduce 🙂 a ty ako? Dufam ze aspon u teba je jasne pozitivny 🙂

red_kika
7. jan 2015

@jaruska18 a nieje to tym gravitestom?

red_kika
7. jan 2015

@laauraa kde su ciarky? 🙂

jaruska18
7. jan 2015

@red_kika nieco sa tam objavilo. Citala som na internete ze vela babam neukazal tehu ten gravitest 🙂 kupim dnes iny. Nevies nejaky dobry? Okrem mamatestu a gravitestu? 🙂 a urobim zajtra rano 🙂

smart27
7. jan 2015

@jaruska18 ahoj pozorujem ako testujte, aj ja testujem, mamatest agravitest mi robil takych duchov ako tebe azatial tehuu nie som, fakt skus iny ja mám od lauritka promatris a nedechuju vobec, pridaj foto

jaruska18
7. jan 2015

@smart27
@red_kika
@veronikax no po 20 minutach toto. Bolo tam nieco slabe aj hned...

jaruska18
7. jan 2015

Upravila som kontrast a mne sa zda ze je ruzovy ten duch..mozno to je tym gravitestom ze mi skoro nesilnie ta ciarka...

smart27
7. jan 2015

@jaruska18 no cosi tam je, při malej mi ties vychadzali po limite ale boli ruzove a silneli, kolky DC si a kolky den po OVU?

red_kika
7. jan 2015

@jaruska18 ja som si objednala od rybkaa a boli super. co som videla tak kazdej ukazalo tehu uplne krasne

jaruska18
7. jan 2015

@red_kika pro matris? 🙂 myslis ze je este snca ze by som bola tehu?
@smart27 ja som 58 dc, ms uplne nepravidelna. Ale takto dlho mi nikdy nemeskala. Od 10 dc som zacala brat inofolic a odvtedy ms nebola..ovu hlien som pozorovala az okolo asi 45-50 dc..

red_kika
7. jan 2015

@jaruska18 nie, one step. ale podla mna na teraz si staci ist do lekarne a kupit napr mamatest.
aby si mala istotu. ak by si si objednala tak to trva par dni

jaruska18
7. jan 2015

@red_kika pojdem poobede kupit. Ale ani mamatest ani gravitest..skusim iny a uvidim co mi ukaze zajtra rano 🙂myslis ze je sanca ze by som bola tehu?

kiristinka1
7. jan 2015

Ahojte baby,podelím sa s vami s čerstvými skúsenosťami robila som si testy klasické pruzkove z dr.max po týždňovom meškaní negatívne,išla som pozrieť po limite slabé 2ciarky,za 2 dni uz ten perovy mamatest ten tiež negatívny v limite,po limite zasa duch.tak som si uz hovorila,ze som neni.nedalo mi to po 4 dňoch si kúpila uz clearblue a ten pozitívny 2-3 týždne..

red_kika
7. jan 2015

@jaruska18 mamatest mi ukazal peknu ciarku.
no neviem ti povedat, kedze sa hovori o tych gravitestoch ze su nespolahlive. pokial nemas ms uz tak dlho, tak moznost tam je
...je to sice drahe ale ten digi ti presne ukaze.

veronikax
7. jan 2015

Tak ja som o 5 rano dostala neskutocne bolesti...a prijemny povit v maternici sa zmenil na krce...a ms prisla po 4 dnoch...co mi nikdy nemeska a slaba ciarocka zmyzla. Cisto cisty test ostal. Tak drzim palce aspon vam 🙂 ja som uz nahadzala lieky do seba...neskutocne tlaky mam :/

zuzanka2905
7. jan 2015

@veronikax to je mi luto poznam to sklamanie snad to januar isti

jaruska18
7. jan 2015

@kiristinka1 dakujem 🙂 a tiez si mala len takych duchov ako ja ci silnejsich? 🙂
@veronikax coze? :( a tak som verila ze sa ti podarilo 🙂 nevadi, buduci mesiac sem budes davat pozitivne tehu testikyh uvidis 🙂
@red_kika pockam uz do piatku. Ak nepride mrcha kupim digi a spravim v sobotu rano 🙂

jaruska18
7. jan 2015

@red_kika teraz je ta ciarka takato na tom rannom teste..ja si myslim ze by kanalik tak nepresvital ci ano?

red_kika
7. jan 2015

@jaruska18 s kanalikmi nemam skusenosti, ..prepac

somjankad
7. jan 2015

@jaruska18 tie testy som si robila aj ja... a som tehu...podla mna si aj ty... pomalicky mi dnom co dnom testik silnel...