icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

martuska313
30. apr 2020

@kikusha2212 vsak uvidis ako bude dalej. Ci bude silniet alebo nie 🙂 lepsie porovnavat obden ❤

martuska313
30. apr 2020

@sunny_g mozem sa opytat ten posledny test je z dnesneho dna ??

popuska
30. apr 2020

@sunny_g ahoj moja,nechcem ta nejako nahnevat ale uz to mas potvrdene?krv?lebo po takndlhom case uz by si tam mala mat kolajnicu ako hrom..tieto mamma testy zvyknu takto duchovat a ba aj viac..a oravdu povediac skor kanaliky vidim na kazdom..ale samozrejme ak budes tehu tak sa velmi tesim a budem verit ze zazraky sa ozaj deju🤗🤗

ancovicka21a
30. apr 2020

baby a ktory ten kazetovy test neduchuje? 😀 lebo si asi pojdem kupit taky

natalia_r
30. apr 2020

Baby mozno je to blbost ale....uz dve noci po sebe sa mi snivalo o vrazdach a smrti...totalne neprijemna nocna mora, cela spotena som sa zobudila...a ked som si to dala do snaru, vyslo ni ze u zien to moze znamenat tehotenstvo.

kikusha2212
30. apr 2020

@martuska313 ja viem, ze lepsie je obden. A prave ked to tak porovnam, tak vidim ako zoslabla. Pridavam este fotku suchych dnesnych a vcerajsich a na porovnanie som urobila kolaz z troch dní tych one step testov. Podla mna je to jasne 😔

martuska313
30. apr 2020

@kikusha2212 nezufaj ja by som tym one step velmi neverila. Stale je nadej 😊 musis verit pozitivne 🥰🤗 uvidis zajtra.

martuska313
30. apr 2020

@ancovicka21a netusim aky 🤣ale ked sa najde taky tak si pojdem kupit aj ja 🤣

martuska313
30. apr 2020

@natalia_r ak by to bola pravda tak nam das vediet dufam 🙂 😁

kikusha2212
30. apr 2020

@martuska313 ja nezufam, neboj 🙂 len pozeram na to realisticky. A ako pisem asi je to tak lepsie. Asi to tam este neni úplne v poriadku, ked ma problem uchytit sa. Dalsi mesiac to uz vide 😊

martuska313
30. apr 2020

@kikusha2212 jasne,naozaj budes mudrejsia dalsie dni. 😊 Nahodou bazalku nemerias? To by Ti skor napovedalo...

spiruanka
30. apr 2020

No tak skúsila som dnes ráno jeden 8-9 dpo 5 dní do ms..🤷 uvidíme zajtra 😁

lennyka17
30. apr 2020

@lenttillka14 ja keď som mala Dr max negatívny bol úplne biely 🙂 takto nejak mi vyzeral test 4 dni pred tým ako som mala dostať ms🙂

kikusha2212
30. apr 2020

@martuska313 nemeriam, ale ta aj tak klesne az v den ms, nie? Akurat krcok obcas skontrolujem a ten je zatvoreny, tvrdy. Ale aj to sa moze par hodin pred spustenim ms az zmenit. Takze len cakat 🙄

lenttillka14
30. apr 2020

@lennyka17 aj ja mam pres. Dostat mam v nedelu. Dufam, ze bude silniet 🙏

lennyka17
30. apr 2020

@lenttillka14 mne krásne zosilnela, 5tt som 🙂 držím palce 🙂

ancovicka21a
30. apr 2020

@spiruanka duchujes statocne 😉 rovnako ako ja 😀
@martuska313 vyskusam top test kazetovy,taky som este nemala..a potom budeme studovat,ze ako sa sprava 😉 ale prisaham,ze to uz bude posledny 😂 😂

popuska
30. apr 2020

@spiruanka tvoj je ale ruzovy..takze zajtra je to tam ❤

spiruanka
30. apr 2020

@ancovicka21a
@popuska no som zvedavá na toho duchona😂 preto som sa pýtala či nerobí falošné kanale 😀ako ľúbi robiť onestep test 🙂

sunny15
30. apr 2020

@sunny_g ahoj,však si mala hcg negatívne a aj lekár ti vyvrátil tehotenstvo a teraz odkiaľ vieš že si tehotná?zas máš duchov na teste?

sunny15
30. apr 2020

@lenttillka14 ahoj,tu jednoznačne máš pekné testy, myslím že nie je o čom 😊O pár dní budú koľajnice

ancovicka21a
30. apr 2020

@spiruanka tak ved vidis,ze to co tebe,to robi aj mne..a su len dve moznosti - bud duchone alebo slabe ciarky..a samozrejme,druha moznost je spravna,nie?😉🙏

spiruanka
30. apr 2020

@ancovicka21a celé zle toto 😂 už nech je zajtra 😁 napínavé je to 😀 už nevládzem hľadať duchov 👻😀😀

popuska
30. apr 2020

Baby ja nemam test ale normalne sa bojim sinist kupit..som 12dpo..bojim sa sklamania..teplota sa drzi hore ale neviem..bojim sa proste😁

sunny_g
30. apr 2020

@martuska313 áno z večera 😊

sunny_g
30. apr 2020

@popuska neboj, mam istotu 🙂 mam dosť mizerný foťák na mobile, ale skúsim cvaknut foťákom ;)

sunny_g
30. apr 2020

@sunny15 lekár nevyvrátil, povedal, že budeme sledovať, že mohlo byť skoro. Duchov nie, peknú čiarku, ale ako píšem, foťák to nezachytil pekne. Okom je to krásne vidno. Ono je to v zásade jedno, ženy to cítia, keď sa naučia vnímať hĺbku sena samej 😊

ancovicka21a
30. apr 2020

@martuska tento si skrtam zo zoznamu 🤣🤣🤣

ancovicka21a
30. apr 2020

@spiruanka aspon sa nenudime 😂

popuska
30. apr 2020

@sunny_g a vies odfotit ten posledny bez upravovania a nahynania?