icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikka232
30. apr 2020

Ahojte dievčatá, prosim uz som zufala... 29.marca mi zacala posledna ms.. Samourejme robila som si test nakolko som dalsiu mala dostat minuly týžden v piatok. Boli tam // ciarky slabsie.. Dnes rano robeni test a // úplne silne. V praci som dostala strasne silne bolesti brucha aj spodok aj cele brucho... Mam hnacky uplna voda a zbadala som slabu krv... Myslite ze.... Mam sa prestat tešiť??

ancovicka21a
30. apr 2020

@nikka232 chod na pohotovost

nikka232
30. apr 2020

@ancovicka21a volala som gynekologovi a ze si mam dat cierne uhlie... Inak pocujem ako mi zblnka v crevach ako pri crevnej chrípke

ancovicka21a
30. apr 2020

@nikka232 to moze byt,ze mas crevnu chripku..neviem ti poradit..len drzim palce,aby vsetko bolo ok

sunny15
30. apr 2020

@sunny_g tak super, blahoželám😘

spiruanka
30. apr 2020

@popuska neboj 😊🍀 treba myslieť pozitívne 🤗

@ancovicka21a to veru nie😀 a to som si povedala že tento cyklus nebudem vôbec testovať až v deň ms😁😂

nikka232
30. apr 2020

@ancovicka21 ďakujem moc... Nikdy sa neoplati hned tešiť asi

ancovicka21a
30. apr 2020

@spiruanka podobne 😀

@nikka232 zas nemysli na to najhorsie hned..crevna chripka je jedna vec..// druha vec..a slaba krv sa vyskytuje dost casto,niektore zeny maju aj ms aj do 3tieho mesiaca..nestresuj,daj si to cierne uhlie a uvidis

nikka232
30. apr 2020

@ancovicka21 viete ukludnit ďakujem.... No tie bolesti a krce boli strašne... Dufam, ze bude vsetko ok...

pracujucazienka
30. apr 2020

Ahojte 👋🏻..už dlho vás tu sledujem prvý krát som sem prišla keď som čakala prvého drobca narodil sa 2018 ..potom som sem zavítala keď som bola druhý krát tehotná lebo mi čiarka akosi “blbla” nakoniec bolo z toho v 11-12tt MA lebo sme sa zastavili okolo 7-8 tt vo vývoji a prestalo nám bit srdiečko 😢😢😢..dali sme si pauzu ako kázal doktor,následne nás vystrašila korona ale potom sme si povedali,že mame právo no to byt šťastný aj keď je tu takto pliaga a tento cyklus sme sa posnazili ..ms nečakám 6.5...strašne sa bojím aby to nedopadlo ako na posledy..mám zlu štítnu a hneď ako si nájdem pozitívny test mám ísť na endo. a 10 dni po pozitívnom teste ku gyn.aby mi predpísal injekcie ..mám nutkanie spraviť si test ale je to strašne skoro ..

ancovicka21a
30. apr 2020

@pracujucazienka ahoj 🙂 a kolko si dpo?

pracujucazienka
30. apr 2020

@ancovicka21a ovu bola 22.4. takze asi 8?ja sa v týchto počtoch nejako extra nevyznám..viem kedy mám ovu kvoli výtoku a cyklus mám 21/7 čiže 28 dňový tak snáď dobre rátam

ancovicka21a
30. apr 2020

@pracujucazienka dobre ratas 😉 ja som mala ovu o den skor ako ty a ms nepride 7.5 😉 takze sme na tom v podstate rovnako..no,ak chces,tak si urob test..mozno je skoro,mozno nie..ktovie?🙂

pracujucazienka
30. apr 2020

@ancovicka21a myslíš že by ukázal aj takto na obed?ako v manželovi mám oporu ale pozeral by sa na mna ako na blázna keby som sa testovala takto skoro 😊

ancovicka21a
30. apr 2020

@pracujucazienka neviem..niekomu ukaze,niekomu nie..tazko povedat 🙂

vladka2503
30. apr 2020

Ahojte dievčatá, ja som si dala nachvilu od skupiny pauzu, ešte v utorok ráno som inak mala na dvoch rôznych testoch pekných duchov a skutočne duchov, nemuseli ste to pozerať lupov ako na niektorých fotkách ktoré tu sú, bola som si istá ze som tehotná, lebo vsak duch.. No niesom 🙂 doktor ma poprosil nech netestujem skôr ako 14 po ovulaci, že duch nič neznamená, firmy pridávajú farbivá a chujoviny len aby vám ukázalo čím skôr, potom vzniká toto, ze sa tu nadejame a potom sme sklamane. Ú mňa to vyzerá na veľmi zlý hormonálny profil, čakám do utorka na výsledky a potom sa uvidí, som už 48DC a ešte som nedostala ani po vyvolávacke :( asi sa dlhšie snažiť nebudeme môcť ale Vám všetkým hrozne držím palce aby to šlo co najrýchlejšie a najjednoduchšie! Budem Vás sledovať ďalej 🙂 :*

pracujucazienka
Autor odpoveď zmazal
ancovicka21a
30. apr 2020

@pracujucazienka pepino..najhorsi test zo vsetkych..ale aspon nerobi duchov,ako tie nase 😀 nezufaj,este neni nic stratene 😉

pracujucazienka
30. apr 2020

@ancovicka21a však do ms je vždy nádej..a hlavne takto skoro by bol asi zázrak keby niečo ukázal..fakt najhorší?nevadi skúsim neskor..najlepšie v utorok zatiaľ budem sledovať vás..ani neviem ako sa mi podarilo vymazať

simik7192
30. apr 2020

Ahojte dnes som si robila ďalší ovu, čiarka je oveľa silnejšia ako bola včera myslíte že je to na dobrej ceste? Že ovu prebehne ako má? Lebo je to tak ze ms my meskala a tým pádom sa mi posunula ovu a ja som si myslela ze uz mam po ovu lebo som mala bolesti brucha, ale to bolo asi z niečoho iného.. Len môj ide do práce a bojím sa že to nestihneme, lebo príde až v sobotu a dovtedy sa bojím ze nestihneme alebo pri mojich čiarkach mam ešte čas?do kedy budú pozitívne Co poviete? Viem ze su ešte neg ale robím to prvýkrát. A robila som to v rovnakom časovom intervale Prosím poraďte. 🤔🤐👶

popuska
30. apr 2020

tak baby, robeny pepino.. negativny.. takze cakam kedy pride ms.. som 12dpo.. sice mala nadej tam mozno este niekde drieme ale skor cakam na tu ms.. :(

martuska313
30. apr 2020

@ancovicka21a dufam ze si aj zapisujes a skrtas testy ktore ano a ktore nie🤣🤣🤣🤣

martuska313
30. apr 2020

@spiruanka Ty mas riadne ruzoveho ducha tak to som aj ja zvedava aly vudes mat dalsi den😊

martuska313
30. apr 2020

@simik7192 silnie takze je to dobre🙂 dnes mas stvrtok do soboty v pohode. Vsak skuste dnes a v podstate do soboty uz budes vediet ako je na tom ovu. Najlepsie aj tak kazde dva dni mat styk. Zatial to postupne vyzera ze bude pozitivne ale ci bude zajtra alebo v sobotu tazko povedat.

martuska313
30. apr 2020

@vladka2503 jasne to mas pravdu vsak kazdy Ti povie ze testovat az ked meska. Moj dr. dokonca kym mi nemeska 2 tyzdne a az tak ze je riadne pozitivny test az vtedy mi da termin. Pritom sa snazime viac ako 2 roky. 🙄 Drzim silno prsty aby si sa dala doporiadku nech sa to upravi ako ma a aby poyom bolo vytuzene babo 🥰

sunny15
30. apr 2020

@ancovicka21a top testy brutálne duchuju ináč,ale podľa mňa všetko duchuje🤣

123vika
30. apr 2020

@spiruanka ojoooojoooj žeby si sa pripojila ku mne?? ❤️🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Držím palčeky, ako sa cítiš?
@popuska zlatíčko vyjde to ver tomu, musí 🤞❤️ ja veľmi verím ❤️💙
@martuska313 ty co moja?? Ako??
Inak baby co ste boli tehotné, nemali ste niektorá chhud na kysele, ja som za víkend zjedla kilo citrónov alebo teda vypila, veľmi mi chutia citróny, je to ôk? Myslím že keď pijem citrónovú kyseli vodu každý deň

123vika
30. apr 2020

@kikusha2212 ja som mala také isté🤞 držím palčeky

martuska313
30. apr 2020

@123vika ahoj 😊 tak ja som dnes 7DPO ale podla appiek 6DPO. Dnes som bola u dr. Tak mi vysli zle vysledky zo stitnej. 😔😔😔Dostala som odporucaci listok na endokrinologiu a keďže najlepsi rozbor robia v Ľubochni v ustave sa mi tam podarilo objednať na vysetrenie🙄. Este idem na sono štítnej u nas. Ale tak tam v Ľubochni si budu robiť svoje sono takze tak. MS necakam 5.5. Tak snad vsetko dobre dopadne a stihnem sa nastavit na liečbu ked uz nahodou aj nie som tehu.....uvidime

123vika
30. apr 2020

@martuska313 zlata moja... Držím ti veľmi palce... Ty si ozaj toho musíš veľa preskakat... 🤞Snáď to už vyjde konečne, zaslúžiš si to 💙 aj všetky babenky tu