Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika dufam ze sa tam nedostanem 🤣 na tu psycho 😊 ale aspon mam taku viziu dopredu ze teda sa nieco riesi a deje ❤
@ancovicka21a veru duchuju,nevadí už sa teším na ďalšie vaše testiky 😊
@martuska313 ❤️ verím ze to coskoro vyjde 🙂❣️
@123vika ja tu doprajem každej, už len kvoli tomu čo som si preskakala ja, a viem ake to je keď sa nedari a človek sa chyta každej slamky. :-* Ja som tu našla skvelé žienky ❤ a to je najviac lebo opora a podpora v snaženi a hľadani duchov :D je super 🙂 každý ďalší deň nová šanca nová nádej ❤
@lenttillka14 kolko dpo si?pekna ciarka❤
@popuska len 11 DPO praveze
@lenttillka14 super krásna čiarka 👍 určite je všetko okí.. Takéto bolesti sú normálne len stresujúce 😞
@kacenaaa to som v riadnom strese. Nemozem tomu uverit. Verim ze to bude silniet ❤️
@lenttillka14 ja som 12dpo a nic..😥za takuto ciarku sa modlim stale..fakt krasna ❤
@lenttillka14 Krásny pozitívny😊
@popuska dakujem....neboj aj ty budes mat ❤️❤️❤️ Uz som ho aj rozobrala 🙈
@sunny15 dakujeeem ❤️❤️❤️
@lenttillka14 vravela som,ze dr.max nerobi duchov 😍 toto je aky test? top test?ten mne dnes duchoval (ako inak 😝),ale ja som len 9-10 dpo,uz ani neviem presne
@ancovicka21a a dal ti takuto ciarku ako mam ja ? Uz som ho rozobrala 🙈
@lenttillka14 slabsiu 🙂 ja som ho uz vyhodila 😀 ale pridala som sem fotku 🙂
@ancovicka21a uz som nasla. Mam foma este pepino a dr max. Musim s nimi vydrzat do pondelka 🙈🙈🙈
@lenttillka14 aj ja som mala takú čiarku. Síce na 10 dpo ale bola tam 😊 zajtra začínam 17 tt 😊
@lenttillka14 som zvedava,ci v mojom pripade len duch,alebo to bude ciarka..uvidime..ja mam este 7 dni do ms,takze je to otvorene..ale u teba je to uz iste 😘
@lenttillka14 čiarka na 10 dpo a test robený okolo 14:00 v obchodaku 😂😂😂 držím palce aby silnela a našla si svoje vytúžene koľajnice tak ako ja 🥰
@bibg ja som 11dpo ale robila som ho teraz vecer
@lenttillka14 tak keď si spravíš ráno alebo na druhý deň určite bude silnejší 🙂 tu je môj progres od 10 dpo 🙂
@bibg super, dufam, ze aj u mna to tak bude 🙏
@lenttillka14 wau pekna ciarocka 😍 nech len silnie
@martuska313 ❤️krásne napísané, nemam slov 🙂
@lenttillka14 krásna ciarocka.... Kŕče sú normálne 🙂 držím palčeky 🤞🤞❤️

@mims1520 mňam