icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petra212
7. jan 2015

@lilly158 pepino ovulačné testy majú rúčku žltú, a áno už som počula o pepino tehu testoch, ktore majú tmavozelenú rúčku

jaruska18
7. jan 2015

@butterfly333 ja som predtym ovu nemala vobec.preto som sa rozhodla pre Inofolic 🙂 tak uvidim zajtra ci pomohol.ano 3 krabicku 🙂

butterfly333
7. jan 2015

@jaruska18 ak nepomôže skus gynex určite pomôže lepšie ako inofolic. Držím palce.

kiristinka1
7. jan 2015

@jaruska18 určite som silnejších nemala,sprav si ten digitálny je drahší,ale oplatí sa.

smart27
7. jan 2015

Ja dnes takto promatris po limite dnes 29 5C

laauraa
7. jan 2015

@mucuinka , @red_kika ,, ahojte :( tak dnes som bola u dokyho ale samozrejme nie mojho , pretoze ten moj robil od 12stej a ja som musela byt v praci vtedy tak mi nejaky iny spravil sono (ultrazvuk z vnutra) vraj tam nic nevidi .. a tym to skoncil.. ze ak my do tyzdna nepridu mam ist k svojmu gynekologovi .. nech mi spravi krvný test na HCG .. bola som najprv smutna .. ale ja neviem preco mam taky pocit ze to este nemam vzdavat ... vela mi toho nepovedal akurat ze mam trosku zväčšene vajecniky .. no nevzdavam sa ani koli tomu ze som tu citala ze 5tt je na sono este skoro ze nemusi byt vobec nic vidno este ... ze skor od toho 6-7tt .. ja uz neviem uz som zničena :( tak som verila v to ze mi povie ze som tehu este ked mi robil sono normalne som si v duchu vravela nech mi povie ze som .. a ked povedal ze nic nevidi ,,, som mala slzy na krajicku . no uvidim v piatok idem na krvne testy tak drzte palce a dakujem za vasu podporu 🙂 :(

mucuinka
7. jan 2015

@laauraa zatiaľ naozaj nie je dôvod to vzdávať. Naozaj môže byť skoro. Ja som vedela presne kedy som otehotnela, prvé sono mi robili 5 tt a 6 dní. Normálne sa čaká dlhšie ale kvôli zdravotným komplikáciám x minulosti som mala prísť hneď kvôli vylúčeniu mimomaternicoveho. Bolo vidieť dutinku S nnáznakom, že by tam mohlo byť aj babo. A to som otehotnela 12 deň cyklu. Takže naozaj môže byť ešte skoro. A ak sa nevieš dočkať skus ten ovu test je to skvelé voditko a je celkom spoľahlivý aj počas dňa. Držím palce A budem čakať na správu

red_kika
7. jan 2015

@laauraa ja som isla na prehliadku ked som bola v 5tt a povedal mi akurat ze to vyzera ze hej ale nevie to potvrdit, lebo bolo skoro. Tak som bola o par dni na krv a bolo to uz potvrdene. Takze urcite nevzdavaj a chod za svojim lekarom

laauraa
7. jan 2015

@mucuinka a @red_kika dakujem babule 🙂 vazim si vasu podporu , ste zlate 🙂 drzte palce 🙂 ozvem sa v piatok

jaruska18
8. jan 2015

@veronikax
@butterfly333
@somjankad
@misha666 ahojte..takze u mna z toho tiez nic nieje :( ms nemam, ale ani nic na testoch :(

jaruska18
8. jan 2015

@red_kika asi nic z toho :(

kristinka28
8. jan 2015

@jaruska18 no ja na prvom nieco vidim moja

kristinka28
8. jan 2015

@jaruska18 no bude silniet aj na neupravenej fotoo sa vidi aspon ja skus este raz odfotit 🙂

mamee
8. jan 2015

@jaruska18 ja som si dnes tiez robila testik a mam presne takeho isteho dusika ako Ty 😉 Neboj kazdym dnom bude silnejsi 🙂 😉

jaruska18
8. jan 2015

@kristinka28 tu je este jedna fotka 🙂 len ja mam tychto duchov uz 3 dni. Pozri predchadzajuce stanky..

jaruska18
8. jan 2015

@mamee len ja ich mam uz 3 dni :(

mamee
8. jan 2015

@jaruska18 ja dva dni, z toho si nic nerob niekomu rastie HCG pomalsie a niekomu hodne rychlo.... 😉 Hlavne nestresuj 😉

mamee
8. jan 2015

@jaruska18 a dnes idem kupit pepino testy do DMky. Tie su podla mna uplne, ze naj. Mam ich otestovane uz z mojho 1.tehulkovania, vtedy som vyskusala asi vsetky mozne druhy testov a napr. ked som robila naraz mamatest a pepino tak na pepine bola 2. ciarka silnejsia.. A su aj cenovo dostupne 😉

veronikax
8. jan 2015

@jaruska18 skus toho lekara 🙂 ono to je tazko ked mas taky cyklus 🙂 mne gravitest kanaliky nerobil ;) alebo vydrzat viac dni netestovat a potom skusit ;) juuuj nech je to tam!!! 🙂

piacere
8. jan 2015

Baby, pri zdravom tehotenstve nemôžu byť 3 dni rovnakí duchovia (ja osobne tam nevidím ani ducha 😕 )

Jednoznačne smer lekár, pichne vyvolávačku, pozrie sonom.... takto je to zbytočné naťahovanie cyklu. A ak máš takéto dlhé cykly, treba to riešiť, nie je to v poriadku.

@jaruska18

jaruska18
8. jan 2015

@veronikax moj dr ma dovolenku. Az buduci tyzden bude ordinovat tak pojdem potom k nemu. Najskor robim test az v nedelu alebo pondelok.alebo pockam kym pojdem k dr 🙂
@mamee odfot tvoj testik a daj fotku 🙂

jaruska18
8. jan 2015

@piacere mozem ist k dr az buduci tyzden. Zatial musim vydrzat.prvy krat mam takto dlhy cyklus. Predtym bol 30-35 dni

janaochi
8. jan 2015

@jaruska18 nebudem ti zbytočne dávať nádeje, podľa mňa to tehu nie je. 😒

jaruska18
8. jan 2015

@janaochi ja si ani nerobim nadeje..uvidim co povie dr 🙂

zuzanka2905
8. jan 2015

je toto duch lebo sa mi nechce verit podla mna sa mi to tam len zda nie?

silvike
8. jan 2015

@zuzanka2905 Ja tam ducha veru nevidim, ale mozno zle kukam 🙂

mojezlate
8. jan 2015

@zuzanka2905 neviem ja tam nic nevidim len ked sa nato uplne z blizka pozriem tak mozno neaky tienik je tam. Snazis sa o babo? Skus si o par dni urobit este raz test a ten by mal byt vyraznejsi ak je tam daky nadych druhej ciarky 🙂

zuzanka2905
8. jan 2015

@mojezlate ano snazime sa neviem asi len ten test je čudny alebo chybny teraz ked som sa pozrela normalne je na nom ružova švkvrna

mojezlate
8. jan 2015

@zuzanka2905 skus si urobit o tri dni a uvidis

mojezlate
8. jan 2015

@laauraa Ahoj ja som natom rovnako ako ty len stym ze mne pichol vyvolavacku a vraj aj ked potom nepride tak mam prist k nemu opet