Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 a myslíš že ktorý deň cca už by mal byť pozitívny?
@martuska313 a nevadí ak budem testovať inym testom lebo od pepina som dnes použíla posledný, tak mi to ukáže rovnakovaj iným ovu testom? Ci lebo nemám šancu sa už dnes dostať do mesta a mam doma inu značku 🤔
@martuska313 veľmi ti držím palce a veľmi verím ze to vyšlo... Hlavne sa nestresuj💖my všetky tu ti držíme palce a prajeme ti to!! A v pondelok mam národky a ešte ani jedna ste sa ku mne nepripojili takže si nádej!!! ❤️❤️❤️ Neboj vyšlo to 💙 prihováraj sa mu do bruška a hlavneklud ❣️ myslím na teba 🙂
@simik7192 najlepsie tym istym by bolo fajn lebo kazdy druh ma ine mnozstvo farbiva ale ked sa nrmas inym tak co uz. Ono sa neda presne urcit ze kedy bude mas este dost daleko ku pozitivnemu takze testuj dalej.
@123vikasi zlata ❤🤗🤗🤗🤗😘🥰 akurat som Ti chcela napisat ze kedy to mas narodeniny ci stihnem darcek k narodkam ❤🙏
@martuska313 áno presne tak,verím že sa bojíš aj ja som sa bála po 2potratoch ale predsa sa to podarilo🥰Teraz už len pozitívne zmýšľanie 😘
@sunny15 dakujem 😘😘 verim v to ze to tak bude ❤
@martuska313 výborne! Držím palce!!!
@krajcovicka dakujem 🤗😘
@ancovicka21a 😡no tak pekne
@ancovicka21a cize myslis ze moje adiel su falosne??? 🙄😳😳
@sunny15 nemam slov..toto by bolo na riadnu zalobu pre vyrobcu 😠
@martuska313 ty mas ruzove ciarky,to uz nie su duchovia,takze klud 😘
ale toto je fakt sila..verim tomu,ze ak by sa mi podarilo,ked pojde moja fena cikat,tak este aj ona by mala ducha 😠
mam 100chuti toto spravit aj s dr maxom,ale ten si necham,ze co ak predsa neklame..a tymto padom som skoncila testovat ako sibnuta,hladat duchov tam,kde nie su..ak budem tehu,tak to zistim tak,ze nepride ms,alebo mi to potvrdi gyndos..toto naozaj nema zmysel
@ancovicka21a este mas moznost dat muzovi ocikat test 🤣🤣🤣
@123vika 😍😍😍😍😍😍😍 jej To dnes ? Gratulujem 🥰❤
@martuska313 ten by ma zabil,kebyze vie,ze kolko testov som kupila 😂 takze asi to nebudem riskovat
@123vika no toto 😍 gratulujem 😘 ale musis nas vsetky pozvat na svadbu 😉
@ancovicka21a ten by mal riadnu radost z toho 🤣🤣🤣🤣 keby to zistil 😁
@martuska313 to hej 😀 by ma nakopal riadne..a teraz mam chut nakopat samu seba 😂 za moju sprostost
@ancovicka21a ale na dr.max mas ducha tak uz netestuj a necakaj MS. 🤣🤣🤣🤣
@martuska313 uz nebudem..ms samozrejme necakam,ale ak nedajboze,tak tam pojdem s tymto testom a pouzitym tamponom a tresnem im to na pult 😂 fuj,bleeee,ci som prasa 😂
@ancovicka21a Zlatik mne duchovali aj predtým,ale niekedy je snehobiely.
@sunny15 ach jaj..toto uz vazne nema obdobu..
Baby ďakujem veľmi pekne 💙💙💙 áno dnes, v pondelok mam národky ale oslavujeme dnes lebo potom ide drahý do prace na celý týždeň ❣️ som šťastná ako blcha, splnili sa mi dva najväčšie sny

@spiruanka no ja tam vidim jasneho ducha😍