Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 mozno ho nahovorim 😀 a slak ma trafi,ak sa mu ukaze krajsi duch ako mne 😂
vies moja,keby mam 30,tak by som to vobec neriesila,pripadne by bol pokus v car...ale takto co?do car uz jedine ako samoplatca a to si jednoducho nemozeme dovolit,iba ak by som predala oblicku 😝 skoda,ze ten myom nenarastol skor,ale az teraz ho mohli vybrat..vyse 6rokov zabitych plus nespravny partner..a teraz,ked je uz vsetko tak,ako ma byt,tak uz som stara 😒
@ancovicka21a kolko mas rokov?
@popuska 39..ja som uz stara korcula 😀 neviem,ci je tu dakto starsi ako ja 🙂 ja som uz bola zmierena s tym,ze proste babo nebude kvoli tomu myomu,ale doktori mi dali nadej,ze teraz mozno sa podari..ale asi nie..
@ancovicka21a ale prd makovy :D moja mama rodila segru v 42ke a moja sestra ma teraz 41 a ked mala 39 bola tehotna.. takze kazdy ma sancu.. 🙂
@popuska jaj ved dobre 🙂 ale mat prve dieta po 40tke je pre mna totalny nezmysel..to jednoducho odmietam,nie som s tym stotoznena..pretoze pre mna je to voci tomu dietatu maximalna nezodpovednost..neni som sklenarikova,ze mam na konte miliony a ak aj zomriem,tak moje dieta ma buducnost zabezpecenu..
@ancovicka21a Nikdy nevies. Moja krstna mama 3krat umele oplodnenie. Dalsie neodporucili 37rocna. 13rokov sa snazili o babo. A ked sa na to vykaslali bum 38 rocna otehotnela a teraz 42rocna porodila druhe dieťa a tiez prirodzene otehotnela 🙂 nadej zomiera posledna 🥰🤗
@ancovicka21a moja byvala kolegynka Judinyova ma 50ku na krku a bum.. tehula.. :D vsetko je mozne :D
@popuska a prave to nechcem 😉 ona si to moze dovolit,my bohuzial nie..
@martuska313 ano ja viem,ale dnes sa to vo mne tak zlomilo..a zrazu mam taky pokoj na dusi..ako pred rokmi,ked som sa s tym zmierila prvy krat 🙂 takze uz zrejme prispievat nebudem mojimi duchmi,ale sledovat vas budem 😉
@ancovicka21a drzim Ti prsty aby sa stal zazrak 🙏❤
@martuska313 dakujem..naozaj ho budem potrebovat 😘
@ancovicka21a ja som posledneho 4teho porodila v 41 ,tri mesiace pred 42.
@lela123 ved keby ze uz mam deti,tak sa s tym vobec nezaoberam,ak by sa pritrafilo aj v neskorom veku 🙂..pred 17stimi rokmi som cakala babatko,ale bohuzial,mala som nehodu a v 4tom mesiaci som potratila 😢 a odvtedy to uz neslo a neslo a potom to zaklincoval myom..
@ancovicka21a booože,to mi je lúto😔
@lela123 stavaju sa aj horsie veci...co sa stalo sa uz neodstane
@ancovicka21a neboj ty máš ešte šancu 😊✊🍀a hlavne byť stále optimista a to ty si určite 😁😘
@popuska 😁😁😁 no to vravieval aj len čo už keď máme poštárku 🤣🤣🤣 takto budem možno v zime tehotná 😀
@martuska313 krásne 😍😍 gratulujem moja 😊😘 zázraky sa dejú stále verím tomu 🍀
@spiruanka ja som skor sibnuta ako optimistka 😀 naozaj,na svoj vek sa obcas spravam,akoby som mala 15..ale aj drahy je taky,takze mozeme veselo blbnut spolu..a dakujem 😘
@spiruanka veru tak zazraky 😍sa deju preto verim ze @ancovicka21a máš stále nadej😊
@martuska313 dakujem 😘 idem vyvolat ducha?mozno bociany zo vcera maju pokazeny kalendar 😂
@ancovicka21a mne to moja mama furt hovorí či mám 15🤣🤣 tak nie som sama ..tak to ma byť..a inak iných partnerov ani nemôžeme mať keby neboli ako my 😁 hlavne že nám je fajn a si rozumieme..no zrob dáky test nech založíme nejakého 👻 alebo už rovno paličky ukáž 🤞😊
@ancovicka21a podla mna su isto nejako pomylene mozno aj z tej korony 😊
@martuska313 aj máš nejaké príznaky?😊aby som do budúcna vedela 😁 čo môžem čakať
Ahojte. Som tu zase. 😊 Minuly mesiac som sem dala fotku so slabou čiarkou ale bol to kanalik. Teraz som 40 dc a 10 dpo. Dosť neskoro som mala ovu, aj cyklus mam riadne dlhy asi z hormonov co berem na znizenu funkciu štitnej zlazy.
Dneska rano mi bolo zle, pocit na zvracanie, citim strasnu unavu a akoby som mala zvysenu teplotu. (No moze to byt aj crevna chripka, ale snad nie 😅). Teraz o 17 som spravila pepino test. Co myslite?
@spiruanka
@martuska313
tak teda idem..uz ich mam len zopar..tak drzte vsetky palce,aj na nohach 🙏
@ancovicka21a ale nooo hlavu horeee😘
@spiruanka velmi ma prsia boleli aleze velmi, naliate, palenie zahy, a dnes som velmi unavena len by som spala 🙂
@sissy87 krasna ciarka na pepine 😊😍
@martuska313 wauuuu🥰🥰🥰teším sa s tebou 🥰🥰🥰ale nieže nás opustiš tu v skupinke,len pekne nas sleduj ďalej a chval sa tehu príznakmi🤷
@ancovicka21a to by som fakt dala muzovi ocikat test 🤣🤣🤣🤣lebo keby mal silnejsiu ci nahodou bociany sa nepomylili a on je tehotny😁

@ancovicka21a Ti vravim ze skus dat este muzovi a aj on bude tehu 🤣. Nieee nevzdavaj to 😊 aj ked sa zena s tym zmieri ze nebude mat tak vtedy sa to podari 🥰 drzim prsty aby si sa aj Ty dockala 👶👶