icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
4. máj 2020

@kikusha2212
@popuska No tak to je drzosť,s tými testami

martuska313
4. máj 2020

@sunny15 jasne ze nie 🥰 budem dufat aby sa babo udrzalo naposledy bol potrat 4/5tt tak dufam ze tentokrat bude vsetko ok 🙂

ancovicka21a
4. máj 2020

@martuska313 fena tehotna,voda tehotna,muz tehotny 😀 to sme dopadli 😂 ale ja uz fakt nechapem,co test,to duch,a nie len adiel,ale vsetky,ktore som vyskusala..

ancovicka21a
4. máj 2020

@sunny15 dakujem 😘

martuska313
4. máj 2020

@ancovicka21a pocuj kedy mas ist na kontrolu ku dr? Ten myom odstranili ze?

spiruanka
4. máj 2020

@ancovicka21a počuj tie bociany vám poslali tehu bacile pre všetkých 😁😂

spiruanka
4. máj 2020

@martuska313 mňa vždy po ovulke boleli hrozne prsia a tento cyklus vôbec až mi to divné bolo🤷 čo už musím si počkať 😊

martuska313
4. máj 2020

@spiruanka mna nezvykli praveze tak boliet naliat ano ale ze az by som plakala od bolesti to som nemavala 😊

ancovicka21a
4. máj 2020

@martuska313 hej,je vonku..uz aj rana by mala byt zahojena..na kontrolu mam ist po skonceni ms..
@spiruanka aj mne sa to tak vidi 😀

inak,ja kebyze si spravim digitalny test,tak zrejme aj ten by mi ukazal ikonku ducha 😂

martuska313
4. máj 2020

@ancovicka21a Ty necakas MS 7.5.??

spiruanka
4. máj 2020

@ancovicka21a na digitálnom ikonka bociana😀😂😂😂

ancovicka21a
4. máj 2020

@martuska313 bohuzial moja,cakam..aj hned keby sa spustila,budem stastna ako blcha,lebo take pms,ako mam teraz,to som uz velmi davno nemala..hlavne nech mi konecne odpuchnu prsia a prestanu boliet,lebo sa zbesniem

@spiruanka alebo 😂

spiruanka
4. máj 2020

@martuska313 ja zas asi zvýšený prolaktin ani v aute cez retarder som nemohla ísť čo ma tak boleli prsia😁

martuska313
4. máj 2020

@spiruanka ja som sa na posteli nemohla otocit 😁😫

martuska313
4. máj 2020

@ancovicka21a mozno to nebude PMS 😊🙏

lennyka17
4. máj 2020

@pracujucazienka mne takisto pepino 10tka neukázal a 25tka hej 😂

ancovicka21a
4. máj 2020

@martuska313 si zlata 🙂 ale fakt to vidim ma mrchu,som realista

martuska313
4. máj 2020

@ancovicka21a Ty realista ja nadejista 🥰🥰

ancovicka21a
4. máj 2020

@martuska313 ved uvidis sama,ze mam pravdu 😝

martuska313
4. máj 2020

@ancovicka21a 😘❤

pracujucazienka
4. máj 2020

@lennyka17 a bola si tehotná?

123vika
4. máj 2020

@pracujucazienka držím ti veľmi palčeky 💙

@martuska313 konečne!!! Konečne 💙💙💙zlato moje strašne strašne STRAŠNE ti gratulujem ❤️Mám veľkú radosť ❤️ vedela som ze mi jedna z vás spríjemní národky ❤️❤️❤️ Ďakujem!!! Držím palčeky nech všetko ide ako po masle ❤️ a nech už máš svoju vysnívanú fazuľku nech sa ti tam drží ako kliešť a o pár mesiacov ju budeš držať v rukách 😘😘😘😘 ešte raz ďakujem za super zlepšenie dňa 😘
@spiruanka zlatko!! Ale už budúci mesiac by si mohla konečne prísť s tým pozitívnym testom aj ty a aj @popuska ❤️ sledujem to tuu!!
Inak mňa už začína boliet bruško asi sa roztahujeme a už ani toľko nepapame, nechuti 😟 včera celý dne zle pred večerom tiež 😋 už nech skonci tento trimester ☺️ niekedy to až straší tie bolesti 😁 snáď bude všetko ôk
A vám ostatním žienkam držím. Palčeky

vlocka5
4. máj 2020

Ahojte, toto bude len nejaky tieň - kanálik však? Nemam skusenosti s touto značkou, je to Pepino

jazlyn
4. máj 2020

Baby uz 2 den mam taky zvlastny pocit dost som nafuknuta a dnes spinim trosku.... posledna ms bola 15 aprila takze by som zrejme mohla mat ovulku za par dni hadam kedze mavam dlhsie cykly a nepravidelne tak netusim kedy podla ms kalendara za 4 dni no kto vie kedy bola a ci bola alebo bude realne moze byt aj toto priznak Ovulky prichadzajucej napriklad ?

123vika
4. máj 2020

@jazlyn môže alebo prebehla ovulka skôr a môže to byť aj uhniezdovanie

123vika
4. máj 2020

@vlocka5 vyzerá to ako pekná čiarka ☺️ skus aj iný test

jazlyn
4. máj 2020

@123vika uhniezdovanie urcite nie naposledy som
Mala sex cca 2-5 aprila kedze som dlho spinila tak sme si dali pauzu skor mozno ta Ovulka ? 🤷‍♀️ Na druhy mesiac mam Vklad IVf takze tento mesiac sa ani nejak nesnazime ale ako sa poznam asi to dam Aspon teraz par dni co ak ? :D

vlocka5
4. máj 2020

@123vika ked som tu kazetu rozobrala nevidela som nic...len v kazete vidim trocha...ale je to dosiva...nemate tu s tymto testom z dm skusenosti? 😅

martuska313
4. máj 2020

@123vika ❤❤❤ veruze konecne 😘 tak vsetko najlepsie k narodeninám 🥰 ano dufam ze pojde pekne bezproblemovo. Idem uz zajtra ku dr. kvoli vsetkym asi komplikaciam co boli tak uz idem zajtra. 😊 aj ked viem ze este nic neuvidi 😊ale aspon ma pozrie 🤣
Tebe nech je tiez lepsie 😊 nech Ti neni zle 😘

martuska313
4. máj 2020

@jazlyn a ovu test si neskusala ?