Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 nemam ziaden doma lebo ako som uz pisala Tento cyklus sme sa Vobec nesnazili kedze ideme na Vklad mala som brat Norethisteron lebo som dlhsie mala ms ako zvycajne no kedze ho mam doma mi ho teda dr povedal pit aby som prestala spinit a zacala az pride dalsia ms pit tabletky na Vklad ( estrimax ) lenze som normalne prestala spinit sice ms trvala cca 10 dni ale bola uplne slabunka
Vcera som bola dost nafuknuta aj dnes a teraz prinutreti som Mala slabunky ruzovy Vytok hned ma napadla Ovu kedze som v tej faze cyklu kde by teda mala uz prist Ovu alebo Bola netusim Ma Pcos takze aj moje hormony niesu velmi v poriadku zaujimave ale je ze moj dr v kosiciac v centre spln sa k tomu nijako nevyjadril len ze bolo mi dobre ak by som
Na cca mesiac brala antikoncepciu aby sa mi upravil cyklus teda este pred vkladom a navrhol ten norethisteron kedze ho uz mam doma tak mi Ine nepredpisal ten ale
Nepijem .. a tolko tam vyvolavam ze uz sama neviem ci mam zase volat ze spinim ked len Minuly tyzden som Mu volala ze nespinim fakt mi to je uz trapne este sa na mna aj vykricil ze mi volal 5x a ze nedviham no nevedela som ze nema Moje nove cislo moja Chyba uz 3x som mu volala z noveho cisla tak som si nejako dala do kopy ze ho snad uz ma 🤷♀️ Ale nevadi ja len ze nic sa velke nestalo aby sa takto nakrical
Ako na male dieta ze ho to uz nebavy mi volat ked sa neda dovolat inac je velmi Mily neviem coto malo znamenat naposledy tak som sa ospravedlnil
No citila som sa velmi hlupo 🤦♀️🤦♀️
@jazlyn uff dost komplikovane tak nic ine Ti nezostava len cakt ale taky pristup dr. Ja by som hned dr. Vymenila
@jazlyn myslím si ze to môže byť ovulka, myslím ze som to aj niekde čítala 🙂
@vlocka5 hm to je zaujímavé 🤨 skus iný test
@martuska313 moja ďakujem ❤️❤️❤️❤️ hlavne ty sa drž
Baby vcera som sem davala ten test one step s duchom.. dnes som urobila z ranneho, ciarka silnejšia, nedalo sa tak pekne odfotit, ale aspon takto.. foto na obale od testu mokry, na servitke uz suchy a fotka s tym druchym je na porovnanie so vcerajsim duchom... Co toto?
@martuska313 prosim ta ty sa vyjadri kocka, ty si pisala, ze ti tiez duchovali. Az takto??
@kikusha2212 😮 a boli tie krámy normálne?
@kacenaaa cudne boli... Krv len po kvapkách, takmer bez bolesti, obcas mala zrazeninka. Zacali piatok rano, vecer uz nic, v sobotu zas len pocas dňa zopar kvapiek a v nedelu koniec. Take slabe som este nemala..ale brala som to tak, ze asi hormonalna nerovnovaha.. no prsia ma stale bolia.. potom by som ale ovu musela mat neskor, nie.. nezda sa mi to
@kikusha2212 az takto neduchovali mi.🤔🤔
@pracujucazienka áno som 🙂 postupne uz bola druhá čiarka všade a teraz sú 2 koľajnice 😂 inak digitálny test mi ukázal na druhý deň po tom co bol 10tkovy iba s jednou čiarkou 😂
@lennyka17 super gratulujem 🎊..inak nevieš ktorý je lepší či mamatest alebo ten z dmky?
@pracujucazienka ďakujem 🙂 z dmky som nemala, ale keď mi meskala ms robila som pred svoj kľud na duši mamatest každé dva dni a čiarka krásne silnela až do takejto 🙂
@lennyka17 krasne koľajnice..tak zbehnem do lekárne..tam by ho mali mat..lebo prvé tehu som mala potvrdené pepinom kazetovým alebo to bolo pred tromi rokmi
@kikusha2212 ja na tom vrchnom vidím a dala som aj do negatívu ak som mohla 😀
@kikusha2212 ano vidno 🥰🥰🥰🥰🥰
@kikusha2212 črtá sa tam niečo 😊 super, otestuj o 2 dní, uvidíš ci bude silniet. 😊
@pracujucazienka
@martuska313
@rosalie1411 ďakujem baby. Určite test zopakujem, ale aj tak sa mi to nezda a podla mna je nepravdepodobné, ze by som bola tehu.
@kikusha2212 preco myslis? Držím prsty aby silnela 🙏🥰😘
@martuska313 za to, ze som mala ms.. sice divnu, ale bola. Aj ovu testy som robila a tam mi vysiel pozitivny test 17.4. sice nebol az tak pozitívny ako pred tym byval cez ovu, ale pozitivny bol... Neviem ci by som mala potom dalsiu ovu alebo akoby sa taketo nieco mohlo stat... A dnes opat spinim.. skor mam telo zblbnute z toho všetkého.. a uz aj hlavu 😁
@kikusha2212 budes mudrejsia o par dni. Ja na ovulku som mala take krvne bodky po utreti a potom na uhniezdenie tiez...mozno dnes je uhniezdenie
@kikusha2212 vidím aj ja,skús zajtra, pozajtra či nezosilnelo,ale po potrate môže byť menzes buď silný alebo aj taký slabucky.
@kikusha2212 aj ja vidím!✊🏻✊🏻✊🏻
@kikusha2212 ved ten test ma krásneho ducha 😮
@sunny15 ano viem, ze moze byt aj slabucky. No takyto slaby som nemala ani ked som mala teliesko. A ked som par dni po potrate mala sliznicu 9mm cakala som ze ms bude mega silna, ved ešte o kolko musela narast za tych 5 tyzdnov... A mozno sa este spusti..ktovie. kazdopadne tie testy mi nejdu do hlavy.. este cez ovu ja zvyknem mavat ducha na tehu teste.. tak mozno ide ta a za to aj ta bolest prs...
@kikusha2212 sa netreba ani snažiť vidieť
@kacenaaa ďakujem 😊 asi si zo mna tie testy srandu robia 😳😁
@kikusha2212 ako vravia ženy urobili z toho hlúpy biznis 🤬
baby,dva dni pred ms a zas to jednorazove spinenie 😕 preco?blbnu mi hormony?

@vlocka5 skus iny test pepino ma malo farbiva 🙂