icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jazlyn
5. máj 2020

@ancovicka21a ja mam take krvacanie hore dole uz od februara brala som
Jeden cyklus norethisteron a dalsi cyklus zase rozhadzany mam viac nez 2 tyzdne do Ms a ja som sa zase rozkrvacala idem si zajtra na Gyndu po nejake lieky na upravu cyklu umna su to hormony takze sasla by som urcite na tvojom mieste nech ti nieco daju

ancovicka21a
5. máj 2020

@jazlyn mam ist na kontrolu,tak mu toto urcite poviem,nech mi zoberu krv..

martuska313
5. máj 2020

Ahojte dievčatá. Ja som dnes bola u dr. Pisala som dr. aka vec a ze mam strasne bolesti podbruska. Tak som bola dnes na vysetrenie. Viem ze je to skore ale kvoli tym bolestiach chcel asi vylucit mimomaternicove. 😳
Povedal mi ze sliznica je dobra pekna ale nic nevidno.🙄 Ze dobre ze tam neni tekutina🙏. Tak mi zobral krv a ze mam pristsv pondelok znova. 😊Dodal ze vyzera to slubne ked bol pozitivny test.😍

A potom po 2 hodinach mi napisal spravu ze mam prist uz v piatok. A ze ked budu bolesti stale pokracovat okamzite na prijem do nemocnice....
Nic viac k tomu mi nenapisal.
Budem dufat ze babo sa udrzi a ze je na spravnom mieste tam kde ma byt ....😔😔😔

ancovicka21a
5. máj 2020

@martuska313 och moja..drzim palce,aby vsetko bolo v poriadku 🙏 proste musi byt 😘 hlavne mysli pozitivne..sme s tebou 😘

luckynko44
5. máj 2020

@martuska313 neboj sa urcite bude vsetko v poriadku! Sme s tebou 🙏🙏🙏 hlavne pozitivne mysli

jaruska_12
5. máj 2020

Ahojte tie ktoré sa snažíte beriete nejaké vitamíny riadite sa skôr ovu testami ci bazalnou teplotou? 🙂 mne sa po ma (október) nedarí od januára sa snažíme už ani na to extra nemyslím len mi to nedá už.. nikdy som ovuláciu nesledovala 🙍‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️ komu čo pomohlo? 💛

martuska313
5. máj 2020

@ancovicka21a
@luckynko44 Ďakujem Vám dievčatá. ❤🙏 Snáď bude všetko ok...

ancovicka21a
5. máj 2020

@martuska313 urcite bude,neboj sa 😉

sunny15
5. máj 2020

@martuska313 Áno jasné 😘bude všetko okej,radšej byť opatrný

lennyka17
5. máj 2020

@jaruska_12 riadila som sa ovu testami, ako sme sa začali snažiť som vysadila kofeín a alkohol + brala femibion 1 🙂 za 3 mesiace sa podarilo 😊

martuska313
5. máj 2020

@sunny15
@ancovicka21a v piatok budem mudrejsia 😊
Ach kolko si musia ženy vytrpiet vystrachovat.🤦‍♀️🤷‍♀️

martuska313
5. máj 2020

@jaruska_12 ja som sledovala aj aj. A celkom to pomohlo. Bazalnu teplotu najlepsie zapisovat do appky ta ti vyznaci ovu ale jasne ze nie hned ale cca 2 3 dni dozadu Ti vyznaci kedy bola. Ale podla teplot cca sa da odhadnut ze ci uz prichadza. A ovu testom si to uz len potvrdis. Pre mna to bolo lepsie kombinacia aj aj.

123vika
5. máj 2020

@martuska313 teraz hlavne kľud! Lahni si a lež s ničím sa nenadrapuj a nenervuj sa nestresuj sa.... Ukludni sa... Všetko bude v najlepšom poriadku zlatko😘 o nejakých 8 mesiacov budeš držať svoju bublinu v rukách... Len sa prosím nestresuj ❤️ bud v tom ze je všetko ôk ❣️ všetky tu na teba myslíme a držíme ti palčeky takže môžeš byť kľudná ❤️ usmieva sa nad tebou konečne šťastie a aj bude ver mj💙

martuska313
5. máj 2020

@123vika ❤❤❤😍😘 az si ma rozplakala dakujem. Aj Tebe aj vsetkym babam ste zlate a naozaj to pomaha. 🙏❤ ano oddyxhujem snazim sa vsak v piatok nie je az tak daleko 😊

ancovicka21a
5. máj 2020

@martuska313 nechcela som uz..ale špeciálne pre teba ti posielam mojho ducha,aby ochraňoval tvoju fazuľku ❤ trosku na pobavenie zase 🤣

martuska313
5. máj 2020

@ancovicka21a 🤗❤🙏 tento duch sa mi zda nejako silnejsi ako vcerajsi 🙄
Nejaky viac ruzovejsi

ancovicka21a
5. máj 2020

@martuska313 veruze je..lenze som nejak nedobre odfotila a uz je v kosi..ale uz sa aj vyfarbil 😀 ale kedze tieto testy su take,ake su,tak uvidime,co z toho ne/bude 😂

123vika
5. máj 2020

@martuska313 ale moja ❤️ ja len chcem aby si bola v pohode aby si bola konečne šťastná ❤️ a ja sa strašne teším s tebou ❤️

sunny15
5. máj 2020

@ancovicka21a
@martuska313 Och mne je od včera akosi divne,unavená som 😴a dnes tak na zvracanie mi je že uff🤢🤮 aj má naplo párkrát ale nič. Ináč ma nič nebolí,akurat hlava ráno a aj to prešlo.

martuska313
5. máj 2020

@ancovicka21a ja si myslim ze MS nepride 😍 kolko mas este tych testov 😁

ancovicka21a
5. máj 2020

@martuska313 no neviem..zase to spinenie divne..rano bolelo podbrusko akoby som mala dostat ms a potom uz nic..uvidime..a drahy mi povedal,ze odkedy mam take balony,ze ved som prsia mala mensie 😀 este mam zopar,objednala som si len 4 krabicky 😀

@sunny15 ja som na tom podobne,unavena,len by som spala,aj pocit na zvracanie mam..okrem tej hlavy,ta ma neboli..ale ja to pripisujem pms

martuska313
5. máj 2020

@sunny15 ou a kolky den cyklu si ??

martuska313
5. máj 2020

@123vika ❤❤❤dakujem verim ze bude ok 🙂

sunny15
5. máj 2020

@martuska313 no veď 7dc teraz mi skončil menzes🤦🤷

martuska313
5. máj 2020

@ancovicka21a no pockaj do MS a ked nic urcite by som kontaktovala dr. Nech sa na to pozrie.

sunny15
5. máj 2020

@ancovicka21a jasné pms 😒 som to zvykla mať aj ja,ale možno tvoje budú tehotenské 🥰

martuska313
5. máj 2020

@sunny15 ale este krvacas ci uz nie?

sunny15
5. máj 2020

@martuska313 no ešte aj zaha ma pali pár dní a prsia opäť začínajú bolieť 🤭

sunny15
5. máj 2020

@martuska313 už oddnes nie

ancovicka21a
5. máj 2020

@martuska313 tak to je jasne,ze tak urobim..ale podla mna ms pride 😝

@sunny15 no praveze ja take nemavam,iba bolesti v podbrusku..ale tak to sa po operacii mohlo zmenit..