Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@anna1971 nieco sa tam rysuje,ale velmi zla fotka
@ancovicka21 zla? Ja ju mam úplne ostrú
@anna1971 ostra je..ale zrejme upravena nejak doruzova..ja som na pc a tak mi to zobrazuje..doruzova..alebo mozno len tien
@ancovicka21a nie práveže nieje vôbec upravovaná
@anna1971 tak potom neviem..mne sa to ukazuje do ruzoveho odtiena..uvidime,co povedia ostatne baby 🙂 alebo skus odfotit inak trosku
@ancovicka21a aj teraz?
@anna1971 lepsie 👍 a ano,crta sa tam cosi..nazivo to ty lepsie vidis
@ancovicka21a myslíš ze z ranného bude lepšie vidieť? 😏
@anna1971 na tej druhej foto vidno lepsie 🙂 sice slabucke ale vidno 🙂
@anna1971 no malo by 😉 drzim palce
@elizabeth_eli123
@ancovicka21a joj baby dúfam, že ráno nájdem peknú silnejšiu čiarku 🙏🙏
@anna1971 drzime prsty aby ano ✊😊
@elizabeth_eli123 ďakujem 🙏😊 ráno pridám testik
@anna1971 mne sa tam tiež niečo zdá na tej druhej 🙂 držím palce ✊☺️
@domcatko1811 od Vianoc sa snažíme, tak by sme boli moc radi 😊
@anna1971 nám s manželom konečne po roku snaženia od potratu tiež svitla nádej ☺️ vlastne dnes to je 14 dpo... Tak hádam, už krámy neprídu 😁😁
@domcatko1811 krásne testy 🤗 držím silno palce aby bolo všetko v poriadku a tešili sa z vytúženého bábenka 🤗
@anna1971 negativny :( nabuduce to vyjde drzim prsty 😘
Ahojte baby potrebujem od vás radu ci mate niektorá z vás skúsenosť z lubrikacnym gélom na podporu počatia? Čítala som ze je to fajn ak má žena problém zo suchostou alebo je slabší hlien že spermie nejdu k vajíčku tak ako by mali že je to celkom fajn, že by to mohlo pomôcť.Mne aj doktor vtedy spomínal keď som tam bola, že som tam dole viacej suchá, že sa to stáva keď berie žena silnejšie tabletky a podobne.. Máte skúsenosti?👶🤔
@simik7192 ja som to sice neskusala ale viacero bab tu pisalo ze im to pomohli vdak za skusku nic nedas 🙂

@sunny15 ďakujem,tak sme v Tom spolu,tak držme si palceky😘