Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@balinka mozno mas pravdu, ale citala som tu na jednom fore ze ak silneju ovu testy z dna na den moze to byt tehu... hcg aj tak ovu testom nezistis, iba lh...cize je jedno kedy test robis... lh hormon je zodpovedny za vytvaranie zlteho telieska pri ovulacii a ktore je pritomne aj pri oplodnenom vajicku... takze sa utesujem 😀 minuly mesiac som tom tiez takto robila...a nesilneli ovu testy...takze mozbno motyka vystrelila 😉 a co sa tyka toho minania testov, to mi je v podstate jedno, objednavam to z ebay a 50 testov stoji 4 eura cize to neriesim 🙂
@misha666 nechcem ta sklamat, ale ovulacne testy silneju rovnako pred menstruaciou, ja som mala 10-11-12dpo uplne pozitivne ovu testy a menstruacia vtedy samozrejme prisla. Kazda ma inu hladinu lh a ine vystupy, je hlupost si proste robit ovu test ako tehu test.
@mamulienka30 hmmm 🙂 no ale mna to aspon ukludnuje a nenutka ma tio robit tehu testy 😀
@misha666 no ved teraz si robit tehu testy je trocha skoro 😝 Zeny ved na to dieta si pockate aj tak 9 mesiacov, tak kam sa tak ponahlate 😀 😀 😀
@mamulienka30 tebe sa hovori ked ho tam uz mas 😀
@misha666 - a myslis, ze my sme sa nesnazili cele mesiace 😕 Trosku porozmyslaj kym napises 🙄 Ono tym, ze testujes skoro uvidis vsetko - biochemicke tehotenstvo, mikro potrat, nic, co vidiet chces a je relativne bezne, ze sa stane! Testuj ked bude meskat alebo ked budes mat aspon ake-take priznaky... zbytocne si takto robis kazde rano stres.
@mamulienka30 ja som to nemyslela v zlom...nechapem preco sa hned urazas ☹
@misha666 - no ved dobre ale vyznie to kadejako. Snazili sme sa dlho a je to vytuzene mimi a presli sme si kadecim. Skus byt kludnejsia, tvoje telo takyto stres vobec nepotrebuje, babatko ak tam ma byt bude a nebudes musiet nahanat duchov na teste ani ziadne ciarky pod lampou, ale proste tam bude ciara ako hrom ;) Nie je to lahke ja viem, tuzba je silna strasne, ale lepsie je pockat.
@mamulienka30 ved ty vies ake to je, tiez si testovala ako pises, 11,12,13 DPO s ovu testami... vsetky sme rovnake 😀 (skoro) , ja si vsetko uvedomujem to co pises....ja sa nejak nestresujem vobec tento mesiac... praveze som zvolnila...ako pisem tie ovu testy su pre mna taka psychohygiena 😀 som rada ze vam to vyslo, kolko ste sa snazili? 🙂
@mamulienka30 ahoj moja ako sa máte všetko v poriadku? Ani nás neprideš pozriet? 😜
@misha666 presne ako tu pisali ostatne zeny testovat ovulakom tehotenstvo je somarina 😉 Jasne ze ti bude dnom co dnom ovulak silniet, az kym ti nepride ms. Pozitivny na tehotenstvo je jedine vtedy, ked testovacia je silnejsia ako kontrolna, to iste ako ked chces zisitit ovulaciu. Staci sa spytat lauritky, ta ti to vysvetli 😉 A ked chces zistit tehotenstvo, tak nato su tehotenske testy, zbytocne si minas ovulaky, nakolko ich mozes pouzit zas, samozrejme co ti neprajem 😉
Takze testuj len tehotenskymi a 9DPO neviem ci ti nieco ukaze na teste ..
Ja osobne ked som este testovala s ovulakmi ovulaciu a potom mi ostala a testovala som s nimi tehotenstvo, tak vzdy krasne tmavli az kym neprisla ms a stalo sa to viac krat za sebou a potom som pisala lauritke, expertke nato a hned mi to vysvetlila 😀
@mamulienka30 ... tak taaak :P

@sibalka21 Kriste! 🙄 😝 áno, nečítam všetko 😅 , reagovala som len na tvoje posledné komenty k ovu testom a prípadnému tehotenstvu 🙂